Ti is láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
tavaly táborban voltam az osztályall hajnalban felkeltem és a csillagokat néztem majd a egyik csillag megmozdult és meg lökte a másikat szoltam haverjaimnak és a két csillag egy másik csillagot is meglökött.azutána 3 csillag elindult lassan délre,egyre jobban fénylettek. Aztán megáltak és háromszöget alkotak. Kezdtünk megijedni mert a háromszög pörgött és hirtelen eltünt.2014. okt. 15. 15:25
11/13 anonim válasza:
"Kezdtünk megijedni mert a háromszög pörgött és hirtelen eltünt" és aztán mégis mitől kezdtetek megijedni
12/13 A kérdező kommentje:
hát a csillagoktól
2014. okt. 16. 09:32
13/13 Vox válasza:
ti lököttek vagytok, főleg a kérdező. A 4. most mondta hogy be volt rúgva meg drogozva oszt karamboloztak. Ekkora hülye kis seggdugasz aki még azt sem érti amit válaszolnak neki. A csillagok nem pörögnek, viszont téged ki kéne vágni az univerzumból ha ennyire segglyuk vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!