Három fényes pontot láttunk az égen mozogni, ti is láttatok már ilyet? (bővebben kifejtve lent)
Figyelt kérdés
Pár éve kint ültünk Budapesten este az erkélyen és egyszer 3 narancssárga fényes pontot vettünk észre messze az égen. Közülük kettő egy ritmusban mozgott, egyszerre, de a harmadik nagyon gyorsan ide oda mozgott, (eltérően a másik kettőtől) néha cikázott. Egy darabig még repkedtek a pontok, aztán begyorsultak, majd közelítve egymáshoz eggyé olvadtak és eltűntek végleg. Most láttam hasonló videókat a youtubeon, ahol szintén hasonló 3 vagy annál több ilyen fénypont látható. Ti láttatok már ilyesmit élőben? Szerintetek mi lehet? Mit gondoltok?2013. máj. 3. 23:50
1/4 WyLToR válasza:
kim jong un trollkodik a rakétáival!
2/4 anonim válasza:
Szerintem profi pilóták repkedtek világító lámpáikkal és valami produkciót mutattak be a messzi sötètben.
3/4 Wadmalac válasza:
Egy teljesen szabványos UFO-észlelésben volt részed.
Nem érdemes mesélni róla senkinek.
1. a fanatikus tagadók lehülyéznek, pedig semmi olyat nem mondtál, amitől "ufo-hívőnek" minősíthetnének, csak láttál valami megmagyarázhatatlant. Még a józanabbak is erejükön túl rá akarnak erőszakolni bármilyen természetes magyarázatot, függetlenül annak odaillőségétől (lásd pl. viccelődő repülősök, ezen a magyarázaton bármelyik pilóta térdét csapkodná a röhögéstől).
2. a fanatikus ufo-hívők minden alap nélkül rávágják, melyik faj volt, melyik ufo-típus, még a pilóta vércsoportját is tudni fogják.
Nem tudom, melyik oldal a rosszabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi Wadmalac, teljesen igaz, amit az előbb írtál, akinek eddig elmeséltem, hülyének nézett, és az előtted szóló repülő pilótás magyarázata is elég gyenge, mivel ezek a fények nagyon nagyon gyorsan repkedtek ide oda, aztán nyomasztóan köddé váltak, amire nem hiszem hogy képes egy viccelődő pilóta..
2013. máj. 6. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!