Mi lehetett? UFO, mert azonosítatlan volt számomra, de mégis mi? Láttatok hasonlót már?
Figyelt kérdés
Néha szoktam nézegetni az eget, csak azért is, hogy hátha látok valamit. Be akartam már jönni, és vagy hullócsillagot láttam, vagy nem tudom. Körülbelül 3másodpercre láttam, és utána eltűnt.. Viszont nagyon gyors volt.2013. jan. 11. 19:19
1/17 anonim válasza:
Szerintem hullò csillag volt.
Èn is làttam màr hullòcsillagot elèg közelröl ès az is gyors volt
ès nagyon hamar eltünt.
2/17 anonim válasza:
Az UFO nem attól az, hogy te nem tudod, hogy mi. Azt kérded, láttunk-e hasonlót, de azt nem írod, mihez.
3/17 A kérdező kommentje:
Akkorának látszódott, mint 1 csillag, és kicsit talán fényesebb is volt. Viszont nem lefelé esett, hanem vízszintesen haladt. A fényét megtartotta addig, ameddig hirtelen el nem tűnt.
2013. jan. 11. 21:21
4/17 anonim válasza:
Nemzetközi űrállomás? Repülőgép?
Akkora volt. Mihez képest? Nyilván csak a látszólagos képe lehet hasonlatos egy csillaghoz.
5/17 A kérdező kommentje:
Körülbelül ha ránézel az égre, akkor minden csillag, repülőgép fény, stb. minden ugyanakkorának látszódik, viszont leírtam, hogy a csillagokhoz képest ugyanakkora lehetett méretileg.
Tuti, hogy nem űrállomás, vagy repülő fénye volt, mert ez nem villogott, hanem ameddig látszódott, addig világított, utána eltűnt hirtelen a fénnyel együtt. Sokkal gyorsabb volt, mint 1 repülőgép.
2013. jan. 11. 21:48
6/17 anonim válasza:
Az ufóészlelők közül senki nem járt egyszer sem fizikaórára? Hogyan lehet egy tárgyról megmondani a méretét, a sebességét, a távolságát, ha sem a mérete, sem a sebessége, sem a távolsága nem ismert?
7/17 anonim válasza:
Utolsó! A fészen milyen szögfögvények vannak? Ott zajlik mai napság az élet, nem az alapfokú tanintézetekben.
8/17 anonim válasza:
Sajnos nincs öteltetem, hogy mi lehetett, de akkor az mi (bocs az offért), ami olyan, mint amire azt mondják, hogy pl. műhold (lassan, egyenletes ütemben haladó, csillagnak látszó fényes pont), viszont közben fel-le is mozog??? Biztosan nem repülő, mert nem villog.
9/17 nemelfogult válasza:
Írtad, hogy csak kb. 3 másodpercig láttad. Sajnos ez nem elég idő, hogy bármit is biztosan mondjál róla (pl. anem repülő, mert nem villog, nem szatelita, stb.) meteor is lehetett, bármi.
10/17 A kérdező kommentje:
A meteornak nem fehér fénynek kell lennie. De nem is látszódott volna, hogy elégett, vagy valami.. Egyszerűen csak eltűnt.
2013. jan. 14. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!