Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mi lehetett? UFO, mert azonosí...

Mi lehetett? UFO, mert azonosítatlan volt számomra, de mégis mi? Láttatok hasonlót már?

Figyelt kérdés
Néha szoktam nézegetni az eget, csak azért is, hogy hátha látok valamit. Be akartam már jönni, és vagy hullócsillagot láttam, vagy nem tudom. Körülbelül 3másodpercre láttam, és utána eltűnt.. Viszont nagyon gyors volt.
2013. jan. 11. 19:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A nagy magasságban repülő helyzetjelzőt nem látod, mert ahhoz nem elég erős fényűek. A hasáról, oldaláról is verődhet úgy vissza fény, hogy a földön álló megfigyelő nem látja. Vagy lehet alatta olyan nem látható légtömeg, amelynek a törésmutatója eltér a környezetétől, se ezért nem látható. S ha ez nem összefüggő (általában nem az), akkor előtűnik, majd köddé válik.
2013. jan. 14. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:

Hullócsillag volt, méghozzá elég nagy!

Láttál már a égen utasszállítót lefelé, felfelé, vagy furcsa irányban közlekedni? Ez azért van, mert nem mindegy, hogy a haladó objektumot milyen irányból nézed. Tűnhet úgy, hogy pl felfelé repül a repülő, de ha már utazómagasságban van, akkor nyilván nem felfelé repül.

Ez afféle optikai csalódás.

A hullócsillaggal is így jártál.

2013. jan. 16. 17:30
 13/17 anonim ***** válasza:

12: én nem mondtam, hogy utasszállító volt.

De a kérdező sem, hogy le-fel mozgott.

Három másodperc megfigyelési idő alatt semmit nem lehet azonosítani igazán.

2013. jan. 16. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:

Én sem írtam, hogy utasszállító volt, egy szóval sem, nem tudom hol olvastad ezt.

Hanem magáról az EFFEKTRŐL beszélek, hogy miért tűnt úgy, mintha oldalra mozogna.

3 mp alatt bőven meg lehet figyelni bármit

2013. jan. 17. 12:06
 15/17 A kérdező kommentje:

Szóval..

Balról jobbra mozgott, és az a pont nagyon fényes volt, és 1 kékes szürkés csíkot húzott maga után.

2013. jan. 17. 16:31
 16/17 Wadmalac ***** válasza:
Meteor esetén a fény színe a sebességtől (ebből eredő hőmérséklettől a légsúrlódás hatására) és az anyagától is függ (lásd pl. fémek lángfestése). Én is láttam már vakítóan kékesfehér hullócsillagot. Ha dobott volna egy kanyart út közben, vagy láthatóan sebességet változtat, akkor már érdekesedne a dolog. Egyelőre ez nekem hullócsillagnak tűnik.
2013. jan. 21. 10:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Én láttam. Nagy volt (1km) hatszög alakban ki volt világítva vagy 10-12 sorban a szélein, és hangtalan, nagyon lassan repült kb 4-5 km. magasan, 8 percig láttam kb, megállt lebegett 1 percig majd összement, zsugorodott úgy tizedére,egy pillanatra eltűnt majd ismét megjelent úgy 1km. rel arrébb ott is lebegett utána lassan elindult majd egy pillanat alatt eltűnt, nem elrepült eltűnt. 4 éve nyáron éjjel fél kettőkor történt.
2016. febr. 13. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!