Láttátok a nagy villanásokat Budapesten? Jönnek?
Figyelt kérdés
www.idokep.hu/hirek/villanas-budapest2013. jan. 22. 22:03
1/23 anonim válasza:
2/23 anonim válasza:
Igen, jönnek villanyórát leolvasni, mert valaki itt egész biztosan adót csalt a fogyasztással. :D
3/23 anonim válasza:
Annyi esze lehetne embereknek hogy az űr tele van alkatrészekkel amik bármikor lezuhanhatnak.Mteorok is vannak szép számmal. Miért szenzáció az hogy naponta lepottyan egy egy.
4/23 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=sK9ireEFjOE
Én láttam. Szabad szemmel egy jó nagy narancs fény volt a budai hegyek irányából (M0 keleti szektora felől nézve)
5/23 anonim válasza:
Jaja jönnek a reptoidok akiknek amúgy már tavaly 12.21-én ide kellett volna érniük, csak lerobbant a Gurg hajója meg beugrottak Durug-Dombra egy kis űrnasiért.
6/23 anonim válasza:
A Magyar Villamos művek kísérletezett. Elektromos kisülések voltak.
7/23 anonim válasza:
Mikor szereltek az egyik űrsiklón az egyik űrhajós elengedte a franciakulcsot, és ilyen többször előfordult már.Ezek is visszaesnek a földre illetve a légkörben elégnek.Pont azért volt színes fényű is mert olyan fémet tartalmazott.
8/23 anonim válasza:
Kik jönnek???? Mégis kik jönnek???? :D
Történik valami rendkívűli meg fura, meg nem odaillő, már egyből ezotéria, ufo, reptoid, medvedisznóember,kiszeltünde..
Kísérlet volt az MVM nél.
9/23 anonim válasza:
Na tessék, ez is olyankor történik, amikor épp vidéken vagyok.
10/23 anonim válasza:
Épp bementem ma este a hálószobába, és én is láttam a budai hegyek felől. Először nem értettem mi lehet, még a lámpát is lekapcsoltam, mert azt hittem, a teraszunkon felkapcsolódott a lámpa egy pillanatra. Akkor ezt láthattam én is. Tényleg kíváncsi lennék mi a fene lehetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!