Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Láttátok a nagy villanásokat...

Láttátok a nagy villanásokat Budapesten? Jönnek?

Figyelt kérdés
www.idokep.hu/hirek/villanas-budapest
2013. jan. 22. 22:03
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
2013. jan. 22. 22:04
 2/23 anonim ***** válasza:
78%
Igen, jönnek villanyórát leolvasni, mert valaki itt egész biztosan adót csalt a fogyasztással. :D
2013. jan. 22. 22:19
 3/23 anonim ***** válasza:
75%
Annyi esze lehetne embereknek hogy az űr tele van alkatrészekkel amik bármikor lezuhanhatnak.Mteorok is vannak szép számmal. Miért szenzáció az hogy naponta lepottyan egy egy.
2013. jan. 22. 22:20
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

https://www.youtube.com/watch?v=sK9ireEFjOE

Én láttam. Szabad szemmel egy jó nagy narancs fény volt a budai hegyek irányából (M0 keleti szektora felől nézve)

2013. jan. 22. 22:21
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Jaja jönnek a reptoidok akiknek amúgy már tavaly 12.21-én ide kellett volna érniük, csak lerobbant a Gurg hajója meg beugrottak Durug-Dombra egy kis űrnasiért.
2013. jan. 22. 22:28
 6/23 anonim ***** válasza:
73%
A Magyar Villamos művek kísérletezett. Elektromos kisülések voltak.
2013. jan. 22. 22:44
 7/23 anonim ***** válasza:
10%
Mikor szereltek az egyik űrsiklón az egyik űrhajós elengedte a franciakulcsot, és ilyen többször előfordult már.Ezek is visszaesnek a földre illetve a légkörben elégnek.Pont azért volt színes fényű is mert olyan fémet tartalmazott.
2013. jan. 22. 22:46
 8/23 anonim ***** válasza:
90%

Kik jönnek???? Mégis kik jönnek???? :D

Történik valami rendkívűli meg fura, meg nem odaillő, már egyből ezotéria, ufo, reptoid, medvedisznóember,kiszeltünde..

Kísérlet volt az MVM nél.

2013. jan. 22. 22:55
 9/23 anonim ***** válasza:
79%
Na tessék, ez is olyankor történik, amikor épp vidéken vagyok.
2013. jan. 22. 23:29
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Épp bementem ma este a hálószobába, és én is láttam a budai hegyek felől. Először nem értettem mi lehet, még a lámpát is lekapcsoltam, mert azt hittem, a teraszunkon felkapcsolódott a lámpa egy pillanatra. Akkor ezt láthattam én is. Tényleg kíváncsi lennék mi a fene lehetett.
2013. jan. 23. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!