Láttátok ezt a gyöngyszemet? Most akkor az idegenek tényleg köztünk élnek?
GeorgeAdamski
Van hiteles bizonyítékod a földönkívüliekre? Tudtad, hogy ezért Nobel díj jár? Mivel én szóltam neked, ha megkapod a lóvéból 10%-ot utalj át lécci nekem. Köcci! :)
Nevetséges.
Amúgy ki találta ki a reptoroidokat?
Valami filmből van szedve, vagy 404 agyszüleménye volt?
zombik
fogtündér
álommanó
ufok
mind amerikai baromságok, amik a gyerekek rémisztgetésére vannak
HÁNY ÉVES VAGY???!!!
/Van hiteles bizonyítékod a földönkívüliekre? Tudtad, hogy ezért Nobel díj jár? Mivel én szóltam neked, ha megkapod a lóvéból 10%-ot utalj át lécci nekem. Köcci! :)/
nekem van bizonyítékom mi vagyunk az élöpélda rá hisz mi is itt vagyunk egy élőorganizmus a bolygonkon és nézzük csak fölnézek az égre több milliárd csillagot látok mi is egy csillag körül keringünk ez gondolom egyértelmü nah most akkor az élet valószinűsége igen is hatalmas de jó butitsuk le minden 100 csillag körül van egy értelmes civilizáció vagy legyen 1000 csillagonként 1 több milliárd van oda kint ? de lehet 100.000 csillagonként is élet mert az igen nagyképü lenne azt mondani hogy a több milliárd csilagrendszerböl csak itt történt meg az evolutció szoval igen a válaszotokra a kérdés igen is vannak mások nem is kevesen lehet hogy fejletebbek lehet hogy még csak most töltik a 20 as éveiket nem tudni de majd el jön az ideje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!