Lehetséges hogy az idegenek tudat alatt a reklámokkal, filmekkel, videóklippekkel butítanak el minket szándékosan hogy egy esetleges invázió esetén el tudják foglalni a Földet?
Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 00:20
1/23 anonim válasza:
Mostanában fogékony vagyok rá-az elején megijedtem és másokat is megijesztettem vele-most hogy nem beszélek róla azt hiszik minden ok...
2/23 _Random válasza:
Termeszetesen lehetseges, mint ahogy az is, hogy a kelletenel tobbet foglalkozol a temaval. Kapcsold ki az agyad, legalabb egy pillanatra, es elvezd az eletet!
..Engem csak az ilyen vilagvege varok remitenek meg...
3/23 anonim válasza:
Ez akkor lenne lehetséges, ha kötelező lenne a tv-t nézni... (Igazából akkor se.)
4/23 anonim válasza:
ufóhívő vagyok, de ez baromság, nem az idegenek akarnak elhülyíteni, hanem az emberek, kormányok (természetesen van aki már magától is elhülyül..)
ha eltudják foglalni a földet, nem kell elhülyíteni minket hozzá
5/23 anonim válasza:
Igen...es idovel a fogmosasi szokasainkat is szabalyozni fogjak....szoval legyel kesz,mert ok fogjak uralni a furdoszobadat is!!!!
6/23 anonim válasza:
buta nem attól leszel,hogy meg nézel egy reklámot vagy egy filmet! Hülyének születnikell és nem kellenek idegenek hozá elég vagy te.. ehez! :DDD
7/23 anonim válasza:
Aha, hogyne... biztos ezt teszik...
8/23 anonim válasza:
minden nagy hatalom hülyíteni akarja a másikat
9/23 anonim válasza:
Ha kellene akármelyik idegen fajnak ez a bolygó, akkor jönnének, és elfoglalnák. Reklámok nélkül!
H-Ü-LY-E-S-É-G
10/23 anonim válasza:
Ne nézz már annyi David Icke-ot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!