Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A "Szűrkék" néven is ismert...

A "Szűrkék" néven is ismert idegen faj melyik naprendszer melyik bolygójáról utazik ide a Földre?

Figyelt kérdés

2014. szept. 29. 03:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Dadic mondott valamit róluk, de már nem emlékszem. Na majd szétnézek az emlékeim között...
2014. szept. 30. 15:15
 22/28 Napfonat ***** válasza:

21-es, ha-ha-ha! Király neved van! :D

Kérdező! Az "Aliens and demons" című dokumentumfilm nem azt állítja, hogy a földönkívüliek démonok, hanem azt, hogy a régi időkben az állítólagos szürkéket a tompa nép nem tudta másként értelmezni, mint démonokként.

Mellesleg, eléggé szar egy ötlet.

2014. szept. 30. 18:31
 23/28 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy ők az egyetlen faj akik védenek minket a többi rosszindulatu földönkivüli fajtól, ha ők nem lennének már régen leigáztak volna minket más fajok.Nem csak minket védenek egyébként hanem más ilyen idióta fajt is mint mi.Szerencsére.Félnek tőlük,mert az agyat tudják manipulálni, kvázi a gondolatot.
2014. okt. 1. 09:48
 24/28 süt ***** válasza:
83%

ne higgy el mindent amit hallasz !!

a világ 4000 éves, és Isten teremtette !!!! ufók meg nem léteznek, :D :D :D

az egyetlen élőlény akitől TÉNYLEG FÉLNED KELL,

az Chuck Norris, és a pörgőrúgása ... :D

2014. okt. 3. 09:50
 25/28 anonim ***** válasza:
A Zéta Reticuliból a kis szürkék, a Rigelről egy magasabb, fehér faj származik, azt olvastam.
2014. okt. 3. 17:04
 26/28 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy félni kell tőlük! Ugyanazt csinálják velünk, mint mi a földi állatokkal. Felkapnak a hajójukra, dugnak egy cetlit a fülünkbe, megmérik a vérnyomásunkat, egy-két nyomkövetőt nyomnak a bőrünk alá, aztán letesznek a világ másik felére, mondván: "Csak otthon van a saját bolygoján!"
2014. okt. 6. 21:56
 27/28 anonim válasza:
Azt kutatják, egy másik dimenzióból, a billentyűzetet a kezeddel vezérelve, hogy van-e élet az agyhalál után. A kísérlet sikeres, van.
2014. okt. 7. 10:05
 28/28 anonim válasza:
A Siriusról.. biztos forrásból tudom. ők mondták.
2014. okt. 21. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!