Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Néhány darab pár száz kilométe...

Néhány darab pár száz kilométer nagyságú űrhajót csak akkor észlelnék ha azok már beléptek a Naprendszerbe?

Figyelt kérdés
Mert így sebességüktől független is elég kevés idő maradna felkészülni.

2014. szept. 27. 19:10
1 2
 1/12 szántóvető ***** válasza:
még annál is később,főleg ha az űrhajó nem sugároz jelet.mire kéne felkészülni egyébként?
2014. szept. 27. 19:21
 2/12 szántóvető ***** válasza:
párszáz Km nagyságú??
2014. szept. 27. 19:22
 3/12 A kérdező kommentje:
Utolsó,igen csak kiírtam mert volt már hogy ezért belémkötöttek.
2014. szept. 27. 19:31
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Mire is kéne felkészülni??

1. Miért automatikus az a feltételezés, hogy a Föld irányába jön?

2. Miért automatikus az a feltételezés, hogy ártó szándékkal jön?? (merthogy készüljünk)

3. Szerinted mennyi idő kell felkészülni?

Ugyan a sebességétől függ, de akár 10-20 év is eltelhet, mire ideér..

4. Ha meg űrhajó, nyilván irányítják, hülye lenne nekünk jönni, az neki (is) igen ártalmas.

Miket olvasol Te??

2014. szept. 27. 19:57
 5/12 anonim ***** válasza:
35%
ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!
2014. szept. 27. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
29%

"Utolsó,igen csak kiírtam mert volt már hogy ezért belémkötöttek."

Ilyen nincs, de mégis van .. Nem az volt a baj kedves kérdező, hogy a kilómétert teljesen kiírtad és nem km-el rövidítetted, hanem, hogy a pár száz kilométer nagyságú űrhajó kicsit túlságosan is k**va nagynak tűnik.

2014. szept. 27. 22:20
 7/12 Spilerke ***** válasza:
72%

Szerintem, ha néhány darab pár száz km nagyságú űrhajó tartana a Föld irányban nem biztos, hogy a jó szándék vezérelné őket, mert akkor egy űrszondát küldenének a Föld felé, vagy félvennék velünk a rádió kapcsolatot nem pedig egy egész flottát küldenének a Föld irányban, de az sem biztos hogy a Föld felé tartanának lehet, hogy csak elhaladnának innen. Én nem vagyok egy csillagász, de szerintem az űr nagysága matt eléggé nehéz észre venni a naprendszeren kívül egy pár száz km nagyságú valamit, amikor az ember azt sem tudja hová kellene nézni.

"Mert így sebességüktől független is elég kevés idő maradna felkészülni."

Hát pedig ez függő az űrhajó sebességtől, mert nem mindegy, hogy pár hét múlva, vagy pár hónap múlva érnének ide, és hiába készülnénk fel, mert ha a rosszszándék vezérelné őket esélyünk sem lenne. Mondjuk, ha egy aszteroidát térítenének a Föld irányba kipusztulna az emberiség, mert jelenleg védtelenek vagyunk az asztrológiákkal szembe.

Spilerke

2014. szept. 28. 09:02
 8/12 Spilerke ***** válasza:
...aszteroidákkal szembe*
2014. szept. 28. 09:08
 9/12 anonim válasza:
100%
Szerintem nem sok időnk lenne reagálni.Biztosra veszem,hogy teljesen más meghajtású úrhajók lennének,amik oltári nagy sebességre képesek.
2014. szept. 28. 10:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy támadásra kell felkészülni?Ja h átvan rakva az UFO észlelések témakörbe.
2014. szept. 28. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!