Ha valóban pszichológiával foglalkoznál, nem így írnál, arról nem beszélve, hogy főleg nem kérkednél vele :)
Ha valódi agyturkász lennél, akkor csak végigvárnád a válaszokat, majd a legvégén megköszönnéd mindenkinek, és felhasználnád a munkádhoz a tapasztalataidat, de nem, ehelyett te csak riposztozol és kéretlenül elemezgetsz mindenkit, gyaníthatóan a gugliból kimásolt kifejezésekkel dobálózva. Hidd el, gyógyítható az agybajod, keress fel egy VALÓDI szakászt!
"te nagyon benézted magadnak mondom
kényszerképzeteid vannak, pszichológiával
foglalkozok ergo, egy szóval nem mondtam ,hogy
van már belőle bármiféle szakmai végzettségem,
esetleg a közeljövőben"
Ha így folytatod nem is lesz belőled soha pszichológus az egyedüli, akinek kényszerképzetei vannak az te vagy.
"nagyon nagy szégyen ez a kötözködésed
valószínűleg itt éled ki vitára való hajlamod, még
mindig mondom neked,hogy se nem vagy jós se
nem találkoztunk már itt ezelőtt, hidd el ha azt
mondom :-))) "
1- Nem hiszem el neked mert már beszéltünk párszor, de nem találkoztunk, ahogy már sokszor mondtam csak nem emlékszel lehet, hogy amnéziás vagy ezis bizonyítja, hogy nem vagy pszichológusnak való.
2- Az egyedüli, aki valóban itt éli ki magát az megintcsak te vagy szerintem csak saját magadból indulsz ki és a saját pszichológiai problémádat akarod rám vetíteni. Én egy szóval nem mondtam, hogy jós vagyok ezt valószínűleg te képzeled rólam. ;)
"és ,hogy miért? Mert eddig senkivel
nem szálltam vitában itt , rajtad kívül, ez csak a
te beteges képzelgéseidben van így,hogy állandó
ellenségképed bennem vélted felfedezni :))))))"
Ez megintcsak hazugság Nem elfogulttal is sokszor vitába szálltál Annáról nem is beszélve, de mondhatnék még jópár nevet, csak az reklámnak minősülne.
Egyébként, ha lenne egy kis eszed tudhatnád, hogy csak tesztellek. ;)
Most milyen néven futsz?
>>Lycanthrope<<
Kik figyelnek és mióta?
Ha gondolod adhatok egy tippet hogy kihez fordulj ezzel.
írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!