Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek ha figyelnek?

Mit tegyek ha figyelnek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 13:17
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Hát, ha valaki valóban figyel, akkor az igen félelmetes dolog lehet, legalábbis én annak élném meg, ahogyan elképzelem. Látsz valami konkrét fizikai lényt is, vagy ez a dolog csak egy érzésként jelentkezik? Ha megint előjön ez az érzés, akkor kérdezd meg tőle, hogy ki ő, mit akar, miért figyel.
2014. aug. 14. 23:27
 42/48 anonim válasza:
80%

Ha valóban pszichológiával foglalkoznál, nem így írnál, arról nem beszélve, hogy főleg nem kérkednél vele :)

Ha valódi agyturkász lennél, akkor csak végigvárnád a válaszokat, majd a legvégén megköszönnéd mindenkinek, és felhasználnád a munkádhoz a tapasztalataidat, de nem, ehelyett te csak riposztozol és kéretlenül elemezgetsz mindenkit, gyaníthatóan a gugliból kimásolt kifejezésekkel dobálózva. Hidd el, gyógyítható az agybajod, keress fel egy VALÓDI szakászt!

2014. aug. 15. 09:36
 43/48 anonim ***** válasza:

"te nagyon benézted magadnak mondom

kényszerképzeteid vannak, pszichológiával

foglalkozok ergo, egy szóval nem mondtam ,hogy

van már belőle bármiféle szakmai végzettségem,

esetleg a közeljövőben"

Ha így folytatod nem is lesz belőled soha pszichológus az egyedüli, akinek kényszerképzetei vannak az te vagy.

"nagyon nagy szégyen ez a kötözködésed

valószínűleg itt éled ki vitára való hajlamod, még

mindig mondom neked,hogy se nem vagy jós se

nem találkoztunk már itt ezelőtt, hidd el ha azt

mondom :-))) "

1- Nem hiszem el neked mert már beszéltünk párszor, de nem találkoztunk, ahogy már sokszor mondtam csak nem emlékszel lehet, hogy amnéziás vagy ezis bizonyítja, hogy nem vagy pszichológusnak való.

2- Az egyedüli, aki valóban itt éli ki magát az megintcsak te vagy szerintem csak saját magadból indulsz ki és a saját pszichológiai problémádat akarod rám vetíteni. Én egy szóval nem mondtam, hogy jós vagyok ezt valószínűleg te képzeled rólam. ;)

"és ,hogy miért? Mert eddig senkivel

nem szálltam vitában itt , rajtad kívül, ez csak a

te beteges képzelgéseidben van így,hogy állandó

ellenségképed bennem vélted felfedezni :))))))"

Ez megintcsak hazugság Nem elfogulttal is sokszor vitába szálltál Annáról nem is beszélve, de mondhatnék még jópár nevet, csak az reklámnak minősülne.

Egyébként, ha lenne egy kis eszed tudhatnád, hogy csak tesztellek. ;)

Most milyen néven futsz?

>>Lycanthrope<<

2014. aug. 15. 10:42
 44/48 anonim ***** válasza:

Kik figyelnek és mióta?

Ha gondolod adhatok egy tippet hogy kihez fordulj ezzel.

írj

2014. aug. 17. 13:32
 45/48 lotroka válasza:
Figyelj! Ha írsz privátban én tudok neked segíteni hallottam már ezekről a lényekről,én teljesen egyetértek ezzel kapcsolatban veled lehet hogy valami különleges dolog van benned nem tudom de ha leírod mióta,hogyan,tapasztalataidat tudok ez ügyyben segíteni!
2014. aug. 18. 16:59
 46/48 Ariel2006 válasza:
Szia! Végigolvastam ezt az érdekes eszmecserét. Ha szeretnél beszélgetni, persze értelmesen, nyugodtan írhatsz privátban. Szívesen segítek, ha tudok.
2014. aug. 21. 15:32
 47/48 anonim ***** válasza:
Aki azt hiszi, hogy figyelik, az valójában szeretné, ha figyelné valaki, mert ténylegesen el van hanyagolva. Nincsenek barátai, mert a gép előtt ül, és idióta cikkeket olvas és hisz el a figyelésről. Kapcsold ki a gépedet és menj ki az életbe. A lelövendő szörnyek megvárnak.
2014. szept. 2. 14:57
 48/48 anonim válasza:
Figyelj vissza :D
2015. jún. 20. 22:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!