Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek ha figyelnek?

Mit tegyek ha figyelnek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 13:17
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem először keres magadnak valamilyen álruhát és egy búvóhelyet, ahol nem találhatnak meg és ne ess kétségbe az első dolgod az lesz, hogy elhagyod ezt az országot olyan országot keres, ahol nincs kiadatás ott megváltoztatod a nevedet mondjuk - Materoskára aztán visszajössz a magyar földre egy új személyiséggel és remélhetőleg már nem fognak megtalálni sok sikert kívánok Isten legyen veled!
2014. aug. 14. 08:11
 22/48 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek teljesen igaza van. Ufó észlelésekhez írta a kérdését ,akkor ezen mit nem lehet megérteni!
2014. aug. 14. 08:59
 23/48 anonim ***** válasza:
szerintem engedd, hogy a lelkedbe is lássanak, utána rájönnek,hogy mit gondolsz és úgysem tudsz mit tenni és akkor választóvonal jön vagy erre folytatódnak az események vagy arra
2014. aug. 14. 11:03
 24/48 anonim ***** válasza:
82%

#22 Szerintem te meg a kérdező ostobák vagytok tetejébe a kérdező egy nagy troll.

"Mit tegyek ha figyelnek?"

Te komolyan ilyen szuperokos vagy bólogatós, hogy ennyiből meg tudod állapítani, hogy a kérdezőcske kitől vagy mitől retteg? Hogy történtek az előzmények? Mióta él rettegésben? Esetleg megvizsgálta őt már egy orvosbácsi, hogy netán a kérdezőcske magánál van? Hallod te a skizofrénia is így kezdődik a beteg sokszor úgy érzi, hogy valaki állandóan figyeli tévképzetei vannak üldözési mániája és paranoiája van. xD

2014. aug. 14. 11:41
 25/48 A kérdező kommentje:
na az utolsó úgy gondolta nagyot szólhat, rám húzza a vizes lepedőjét,az már nem is lényeg,hogy magam is pszichológiával foglalkozom.
2014. aug. 14. 12:17
 26/48 anonim ***** válasza:
93%
Ettől féltem :D
2014. aug. 14. 12:27
 27/48 A kérdező kommentje:
én meg attól,hogy majd hozzám jössz kezeltetni a komplexusod.
2014. aug. 14. 12:38
 28/48 anonim ***** válasza:
91%

Hogynemár pszichológiával foglalkozol, amikor a "kérdés , kérdezés" fogalmával sem vagy tisztábban. Egyébként nem is tudtam, hogy az is lehet pszichológus, aki pszichiátriai kezelésre szorul? Ez nekem újdonság. Ha te lehetsz pszichológus én szívsebész vagyok majd gyere hozzám, ha neagyisten beteg lennél. ;)

A válaszodból is jól látszik, hogy egy gyenge troll vagy.

Most komolyan azt hiszed, hogyha névtelenül írogatsz nem foglak felismerni? A legtöbb kérdésnél is te trollkodsz legtöbbet ugyanúgy ott is sokszor mondod, hogy te pszichológus vagy na, de most őszintén milyen választ szoktál írni az ehhez hasonló kérdésre? ,-)

2014. aug. 14. 14:13
 29/48 A kérdező kommentje:
óvodás viselkedésed mindent elárult rólad,köszi,többet nem kell írnod.
2014. aug. 14. 14:43
 30/48 A kérdező kommentje:
már kész tényként kezeled,hogy én valamiféle paranoid skizofréniában szenvedek + azt állítod,hogy ismersz engem holott halvény lepkefingod sincs ki vagyok , azt állítod troll vagyok, hamis tényeket kreálsz, kitalálsz mindent,beképzeled még azt is,hogy én minden ilyen kérdésnél ott vagyok. Itt bizony bajok vannak kisfiam, elintézem a szanatóriumi kezelésed,ha gondolod,mit szólsz?
2014. aug. 14. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!