#22 Szerintem te meg a kérdező ostobák vagytok tetejébe a kérdező egy nagy troll.
"Mit tegyek ha figyelnek?"
Te komolyan ilyen szuperokos vagy bólogatós, hogy ennyiből meg tudod állapítani, hogy a kérdezőcske kitől vagy mitől retteg? Hogy történtek az előzmények? Mióta él rettegésben? Esetleg megvizsgálta őt már egy orvosbácsi, hogy netán a kérdezőcske magánál van? Hallod te a skizofrénia is így kezdődik a beteg sokszor úgy érzi, hogy valaki állandóan figyeli tévképzetei vannak üldözési mániája és paranoiája van. xD
Hogynemár pszichológiával foglalkozol, amikor a "kérdés , kérdezés" fogalmával sem vagy tisztábban. Egyébként nem is tudtam, hogy az is lehet pszichológus, aki pszichiátriai kezelésre szorul? Ez nekem újdonság. Ha te lehetsz pszichológus én szívsebész vagyok majd gyere hozzám, ha neagyisten beteg lennél. ;)
A válaszodból is jól látszik, hogy egy gyenge troll vagy.
Most komolyan azt hiszed, hogyha névtelenül írogatsz nem foglak felismerni? A legtöbb kérdésnél is te trollkodsz legtöbbet ugyanúgy ott is sokszor mondod, hogy te pszichológus vagy na, de most őszintén milyen választ szoktál írni az ehhez hasonló kérdésre? ,-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!