Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek ha figyelnek?

Mit tegyek ha figyelnek?

Figyelt kérdés

2014. aug. 13. 13:17
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
igen véleményem szerint is!
2014. aug. 14. 15:29
 32/48 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Az ilyenek miatt sír az összes ezós, mint amilyen te vagy. Felteszel egy értelmetlen kérdést, aztán meg mindenkit hülyének nézel, és undorító módon beszélsz, még azokkal is akik segíteni szeretnének. Aztán meg hisztiztek, hogy mért nem veszi komolyan senki ezt a témakört. Arról nem is beszélve, hogy hazudsz is. Az ilyeneken már csak röhögni tudok. Érdekes módon, senki sem tudott értelmes választ adni.

2014. aug. 14. 15:32
 33/48 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ki próbált meg itt segíteni ténylegesen?:) Kivel is beszéltem undorítóan?.. aki lekezelően,lenézően állt hozzá alapból a kérdéshez. Előbb gondolkodj aztán írj butaságokat, ha nem tetszik a kérdés ,nem muszáj fent akadni rajta,lehet épp azt figyeltem meg ,hogy reagál a sok válaszoló egy ilyen kérdésre , nem tartalmaz alanyt a kérdésem, és általánosságban is kérdezhető. Egy biztos kiderült számomra, amit nem ért vagy nem tud felfogni a sok ember, ami idegen számára, attól fél és agresszív viselkedés formát vesz fel, mintegy védekezésként.
2014. aug. 14. 16:02
 34/48 anonim ***** válasza:
91%

"azt állítod,hogy ismersz engem holott halvény

lepkefingod sincs ki vagyok , azt állítod troll

vagyok, hamis tényeket kreálsz, kitalálsz

mindent,beképzeled még azt is,hogy én minden

ilyen kérdésnél ott vagyok"

Azért állítom ezt mert ismerlek te dinka persze nem személyesen csak látlak párszor itt a gyiken válaszíró/pszichológus kolléga ki nem ismer téged a nagy trollt? :D

"Kedves utolsó, ki próbált meg itt segíteni

ténylegesen?:) "

Segítettünk volna, ha bővebben kifejtetted volna a mondanivalódat. Ha választ szeretnél kapni fejtsd ki bővebben a kérdést pszichológus vagy és még kérdezni sem tudsz? A logikátlan gondolkodásról nem is beszélve ebből is látszik, hogy csak trollkodsz. ;)

2014. aug. 14. 16:36
 35/48 A kérdező kommentje:
te valamit nagyon beakarsz bizonyítani,már már kétséget kizáróan azt állítod ,hogy ismersz, közben sehol semmi, még csak nem is láthattál, ez az első ,hogy leírtam pszichológiával foglalkozom, szóval még csak véletlenül se találkozhattál velem itt előbb...látszik szereted az összeesküvés elméleteket gyártani, nem baj elfogadlak ilyennek.
2014. aug. 14. 18:18
 36/48 A kérdező kommentje:

Direkt nem írtam le bővebben , arra nem gondoltál?

Vagy valami késztetést érzel a kérdésem további információi iránt vagy a hiányérzeted próbálod itt levezetni.

Először is megvárom még érdemleges válasz érkezik utána,ha látom értelmét veszem a fáradtságot és írok neki privátban.Csak nem gondolod kedves okoskodó ,hogy támadási felületet hagyok az ilyenek számára mint te ,hogy itt vergődjetek, nektek csak csontot dobtam,ha eddig nem tűnt volna fel,hogy azzal játszatok nyugodtan.

2014. aug. 14. 18:24
 37/48 anonim ***** válasza:
90%
Most már elhiszem, hogy figyelnek. Kérdező, te az emberi faj egy tökéletes példánya vagy. Hazudozol össze vissza, teljesen híján vagy a logikának, nárcisztikus és lekezelő vagy. Akár politikus is lehetnél. Sajnos elmekísérleteken men fognak tudi végezni rajtad, mert a jelek azt mutatják, hogy sajnos agy nélkül születtél.
2014. aug. 14. 20:31
 38/48 A kérdező kommentje:
lehet indulok a következő választásokon :D
2014. aug. 14. 21:36
 39/48 anonim ***** válasza:
90%

"te valamit nagyon beakarsz bizonyítani,már már

kétséget kizáróan azt állítod ,hogy ismersz,

közben sehol semmi, még csak nem is láthattál,

ez az első ,hogy leírtam pszichológiával

foglalkozom, szóval még csak véletlenül se

találkozhattál velem itt előbb...látszik szereted az

összeesküvés elméleteket gyártani, nem baj

elfogadlak ilyennek."

Mondom, hogy nem találkoztunk személyesen, de látlak párszor a gyiken, csak én veled ellentétben meg tudom különböztetni az egyiket a másiktól hiába rejtve van a felhasználója, akivel csak egyszer is szóváltásba keveredtem azt meg tudom különböztetni nem gyártok én semmilyen összeesküvés elméletet az a te reszortod. ;)

"Direkt nem írtam le bővebben , arra nem

gondoltál?"

Mégis mit írtál direkt? Szerintem nem direkt írtad két okból írtad ezt a kérdést:

1- Ostoba vagy és csak mentegetőzöl mert idő közben rájöttél, hogy mily butaságot írtál.

2- Csak trollkodni akartál, de nem számítottál ennyi válaszra nem akartad magad alatt vágni a fát tehát kitaláltál magadnak egy fedősztorit, amit igazából csak te hiszel el.

Egyébként is semmi okod sincs arra, hogy direkt írd mégis milyen okkal teheted? Találj ki gyorsan valamit mert ez bizony nagyon gyenge kifogás.

"Vagy valami késztetést érzel a kérdésem további

információi iránt vagy a hiányérzeted próbálod itt

levezetni."

Szerintem te érzel késztetést a nem létező pszichológiai diplomád iránt tudod milyen vagy, mint azok az alkoholisták, akik saját sörözőről álmodoznak ugyanígy van te a pszichológiával fogyasztóból akarsz eladókén előlépni. :D :D :D

"Először is megvárom még érdemleges válasz

érkezik utána,ha látom értelmét veszem a

fáradtságot és írok neki privátban.Csak nem

gondolod kedves okoskodó ,hogy támadási

felületet hagyok az ilyenek számára mint te ,hogy

itt vergődjetek, nektek csak csontot dobtam,ha

eddig nem tűnt volna fel,hogy azzal játszatok

nyugodtan."

Mégis mire vársz érdemleges válasz erre a három szóra? Elsőként kérdezned kéne nem gondolod és, ha már itt tartunk éppenséggel nem az előbb mondtad, hogy a kérdés csak tesztként van feltéve? Mi vagy te szivárvány? :D

2014. aug. 14. 22:17
 40/48 A kérdező kommentje:

te nagyon benézted magadnak mondom kényszerképzeteid vannak, pszichológiával foglalkozok ergo, egy szóval nem mondtam ,hogy van már belőle bármiféle szakmai végzettségem, esetleg a közeljövőben

nagyon nagy szégyen ez a kötözködésed valószínűleg itt éled ki vitára való hajlamod, még mindig mondom neked,hogy se nem vagy jós se nem találkoztunk már itt ezelőtt, hidd el ha azt mondom :-))) és ,hogy miért? Mert eddig senkivel nem szálltam vitában itt , rajtad kívül, ez csak a te beteges képzelgéseidben van így,hogy állandó ellenségképed bennem vélted felfedezni :))))))))

2014. aug. 14. 23:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!