Kérdező!
Az ilyenek miatt sír az összes ezós, mint amilyen te vagy. Felteszel egy értelmetlen kérdést, aztán meg mindenkit hülyének nézel, és undorító módon beszélsz, még azokkal is akik segíteni szeretnének. Aztán meg hisztiztek, hogy mért nem veszi komolyan senki ezt a témakört. Arról nem is beszélve, hogy hazudsz is. Az ilyeneken már csak röhögni tudok. Érdekes módon, senki sem tudott értelmes választ adni.
"azt állítod,hogy ismersz engem holott halvény
lepkefingod sincs ki vagyok , azt állítod troll
vagyok, hamis tényeket kreálsz, kitalálsz
mindent,beképzeled még azt is,hogy én minden
ilyen kérdésnél ott vagyok"
Azért állítom ezt mert ismerlek te dinka persze nem személyesen csak látlak párszor itt a gyiken válaszíró/pszichológus kolléga ki nem ismer téged a nagy trollt? :D
"Kedves utolsó, ki próbált meg itt segíteni
ténylegesen?:) "
Segítettünk volna, ha bővebben kifejtetted volna a mondanivalódat. Ha választ szeretnél kapni fejtsd ki bővebben a kérdést pszichológus vagy és még kérdezni sem tudsz? A logikátlan gondolkodásról nem is beszélve ebből is látszik, hogy csak trollkodsz. ;)
Direkt nem írtam le bővebben , arra nem gondoltál?
Vagy valami késztetést érzel a kérdésem további információi iránt vagy a hiányérzeted próbálod itt levezetni.
Először is megvárom még érdemleges válasz érkezik utána,ha látom értelmét veszem a fáradtságot és írok neki privátban.Csak nem gondolod kedves okoskodó ,hogy támadási felületet hagyok az ilyenek számára mint te ,hogy itt vergődjetek, nektek csak csontot dobtam,ha eddig nem tűnt volna fel,hogy azzal játszatok nyugodtan.
"te valamit nagyon beakarsz bizonyítani,már már
kétséget kizáróan azt állítod ,hogy ismersz,
közben sehol semmi, még csak nem is láthattál,
ez az első ,hogy leírtam pszichológiával
foglalkozom, szóval még csak véletlenül se
találkozhattál velem itt előbb...látszik szereted az
összeesküvés elméleteket gyártani, nem baj
elfogadlak ilyennek."
Mondom, hogy nem találkoztunk személyesen, de látlak párszor a gyiken, csak én veled ellentétben meg tudom különböztetni az egyiket a másiktól hiába rejtve van a felhasználója, akivel csak egyszer is szóváltásba keveredtem azt meg tudom különböztetni nem gyártok én semmilyen összeesküvés elméletet az a te reszortod. ;)
"Direkt nem írtam le bővebben , arra nem
gondoltál?"
Mégis mit írtál direkt? Szerintem nem direkt írtad két okból írtad ezt a kérdést:
1- Ostoba vagy és csak mentegetőzöl mert idő közben rájöttél, hogy mily butaságot írtál.
2- Csak trollkodni akartál, de nem számítottál ennyi válaszra nem akartad magad alatt vágni a fát tehát kitaláltál magadnak egy fedősztorit, amit igazából csak te hiszel el.
Egyébként is semmi okod sincs arra, hogy direkt írd mégis milyen okkal teheted? Találj ki gyorsan valamit mert ez bizony nagyon gyenge kifogás.
"Vagy valami késztetést érzel a kérdésem további
információi iránt vagy a hiányérzeted próbálod itt
levezetni."
Szerintem te érzel késztetést a nem létező pszichológiai diplomád iránt tudod milyen vagy, mint azok az alkoholisták, akik saját sörözőről álmodoznak ugyanígy van te a pszichológiával fogyasztóból akarsz eladókén előlépni. :D :D :D
"Először is megvárom még érdemleges válasz
érkezik utána,ha látom értelmét veszem a
fáradtságot és írok neki privátban.Csak nem
gondolod kedves okoskodó ,hogy támadási
felületet hagyok az ilyenek számára mint te ,hogy
itt vergődjetek, nektek csak csontot dobtam,ha
eddig nem tűnt volna fel,hogy azzal játszatok
nyugodtan."
Mégis mire vársz érdemleges válasz erre a három szóra? Elsőként kérdezned kéne nem gondolod és, ha már itt tartunk éppenséggel nem az előbb mondtad, hogy a kérdés csak tesztként van feltéve? Mi vagy te szivárvány? :D
te nagyon benézted magadnak mondom kényszerképzeteid vannak, pszichológiával foglalkozok ergo, egy szóval nem mondtam ,hogy van már belőle bármiféle szakmai végzettségem, esetleg a közeljövőben
nagyon nagy szégyen ez a kötözködésed valószínűleg itt éled ki vitára való hajlamod, még mindig mondom neked,hogy se nem vagy jós se nem találkoztunk már itt ezelőtt, hidd el ha azt mondom :-))) és ,hogy miért? Mert eddig senkivel nem szálltam vitában itt , rajtad kívül, ez csak a te beteges képzelgéseidben van így,hogy állandó ellenségképed bennem vélted felfedezni :))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!