Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Valaki hallott vagy olvasott...

Valaki hallott vagy olvasott már arról, hogy a Lyra csillagrendszer a humanoid fajoknak az őshazája?

Figyelt kérdés
2014. aug. 2. 22:23
1 2 3
 21/26 VMS válasza:

Meg tudná nekem magyarázni valaki, hogy ha az emberiség a Lant csillagképet alkotó valamelyik csillag, vagy a Messier 45 halmaz valamelyik csillagának egyik bolygójáról származna, akkor a derék ősök ugyan már miért helyeztek el a Földön különböző hominida és ősember maradványokat? Csak azért, hogy később a leszármazottakat átverjék? Szerintem itt is érvényes Ockham borotvája: Egy jelenség magyarázataként mindig a legkevesebb feltételezésre alapozott elméletet fogadjuk el.

P.S. Amúgy az evolúció nem feltételezés, hanem bizonyított tudományos tény.

2014. aug. 6. 12:45
 22/26 A kérdező kommentje:

Itt egyszerűen csak tippelni lehet, és hinni dolgokban. Én az alábbiakban ezt fogom megtenni, de nem azzal a szándékkal, hogy erről bárkit is meggyőzzek, hanem azért, mert van ötletem a magyarázatot illetően.

Ami az evolúciót illeti, erről "évekig" lehetne vitatkozni. Egyfajta evolúció szerintem is lezajlott a Földön nagy valószínűség szerint, de úgy gondolom, hogy ez sem csak úgy magától, véletlenül. Ha azt mondanánk, hogy "teremtés evolúció által", akkor azt hiszem, így lehetne ezt kifejezni.

Tényleg nem akarok belemenni ebbe, és ahogyan mondtam, nem akarok erről vitatkozni, mert felesleges. De nekem mindig is nagyon furcsa volt az, hogy hogyan lesz egy páfrányból mondjuk egy oroszlán, vagy például egy fenyőfából papagáj. Ezeket szándékosan úgy írtam, hogy egymástól nagyon távol eső fajokat említsek. De bevallom, nem értek a biológiához, csak a józan eszemre hagyatkozok.

Tehát akárhány millió év telik is el, szerintem soha az égvilágon nem lesz egy adott fajból egy tőle teljesen eltérő faj, lehet itt akármilyen természetes kiválasztódás. Hogy a növény, és állatvilág hogyan fejlődött ki, az számomra egyelőre rejtély.

Nekem az a tippem, hogy valamilyen módon már a hozzánk, mai emberhez képest állatias kinézetű, de már a majmoktól különböző ősembernek nevezett lények evolúciójába beavatkoztak az idegenek, hogy azt felgyorsítsák, mert ez egy igen lassú folyamat. Tehát most én is az ismert elmélettel állok elő. Hogy miért tették ezt, abba most nem megyek bele, mert az megint egy messzire vezető téma lehetne.

De itt persze nagy keveredés van, mert véleményem szerint ez nem egy egyenes vonalú folyamat, az évezredek, vagy évmilliók folyamán sok idegen faj járt már itt, és valamilyen módon mindegyik beleavatkozhatott a kialakuló ember genetikai állományába. Végül kibontakozott egy alapvető emberi faj, de eközben a beavatkozások is folytatódtak.

Aztán ahogyan telt az idő, civilizációk fejlődtek ki és tűntek el. Azt sem tartom kizártnak, hogy egyes ősembernek nevezett lények úgy alakultak ki, hogy egy fejlett, civilizált embercsoport valamiért visszafejlődött, degenerálódott.

Szerintem az a jó ebben az egészben, hogy ha nem is tudhatjuk meg a pontos igazságot, de mindenki felállíthatja a saját elméletét az érdeklődési körének, nézeteinek megfelelően, és abban hihet. Szerintem semmi nincsen úgymond kőbe vésve.

2014. aug. 7. 00:11
 23/26 anonim ***** válasza:

A Lant/Líra egy CSILLAGKÉP

N E M C S I L L A G R E N D S Z E R .

Kognitív óvoda…

2018. jún. 16. 12:38
 24/26 anonim ***** válasza:

#23 A kérdést még én írtam ki annak idején, csak más regisztrációval, mert a régit törölték.

Én a csillagképre céloztam, ami magában foglalja a Vega csillagrendszert is. Úgy tudom, hogy ez a leghíresebb csillaga ennek a csillagképnek. De ez mindegy a lényeg szempontjából.

2019. okt. 30. 19:46
 25/26 anonim válasza:

Én most olvasok róla. A plejádiakról. Elvileg ök meg mi emberek tényleg a lyrából származunk de az emberek DNS-e több kereszteződésen esett át és azzal fejlődtek tovább, hogy jobban tudjanak alkalmazkodni ehhez a környezethez.

A vega meg a központi csillaga? Láttátok a Kapcsolat C. Filmet? Abban is pont az van H a vega küld jelet az embereknek és kiderül H egy űrhajó tervrajzát küldtek el H építsék meg. Ok3é H sci-fi, de ezeknek mindig van valóság alapja. Ez biztos! Vagy ott a Men ín black pl! Lényeg H tökre hiszek benne! Ne add fel a nézeteidet! Sokan vagyunk még, akik hisznek. Vajon miért tanítanak velünk hamis törtênelmet és miért nem beszêlnek a földönkívüliekről? Mert a bizonytalanság rosszabb és a kételyek plusz így a fegyver a "tudók" kezêben van.

2019. dec. 26. 22:46
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

Hallani nem hallottam erről, csak ebben a kategóriában olvastam róla.

(Nem hallhattam, ugyanis ismerőseimmel csak értelmes dolgokról/feltevésekről beszélgetünk.)

Végigolvasva a hozzászólásokat, teljesen hihetőnek tűnik.

A Lyra (Lant) csillagkép valamelyik naprendszerének bolygóján kialakult a humanoid faj.

Idővel ilyen-olyan okok miatt elhagyták szülőhelyüket.

Legfőbb ok tán az lehetett, hogy nem akartak egyedül lenni a Világmindenségben, beültek űrhajójukba és szétszéledtek a lakatlan Univerzumban.

Így jutottak al a Földre is.

Itt űrhajójukat megette a rozsda, ezért rákényszerültek a primitívebb eszközök használatára, visszatértek tehát a kőbaltához.

Az akkori földi főemlősök közül kettő lemászott a fáról. az egyik, az okosabbik visszament hordájához, a másik betársult a "jötte" közé.

Szaporodtak és sokasodtak - és belakták a Földet.

ÍGY alakult ki a mai emberiség.

.

Aki nem hiszi, annak utánajárunk!

2019. dec. 27. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!