Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Humanoid testét találták meg...

Humanoid testét találták meg Iránban (UFO lény volt, videoval)?

Figyelt kérdés

Butch Witkowski, a pennsylvaniai UFO Kutató Központ vezetője egy emailt kapott augusztus 11-én egy ismeretlen iráni személytől. A férfi azt állítja, hogy résztvevője volt annak a röntgen és MRI vizsgálatnak, amely a levélben szereplő humanoid lényt elemezte.

Az eset a napokban került napvilágra. Jelentősége akár mérföldkő lehet az UFO kutatásban, amennyiben nem hamisítványról van szó. A levélben szereplő humanoid lény talán sokakban felidézheti az atacamai humanoidot. Talán egyazon faj testi maradványával van dolgunk?

Tisztelt Hölgyem / Uram!

Egy iráni személy vagyok, aki egy furcsa halott lény testét találta. A lény emberszerű és mindössze 7 cm. Nagy szemei vannak, sárga bőre és a feje aránytalanul nagy a testéhez képest.

A test érdekessége, hogy nem fagy meg alacsony hőmérsékleten és nem áraszt büdöset, se nem bomlik magas hőmérsékleten. Az izmai még mindig egyben vannak, fogai a vadállatokéhoz hasonlít.

Még vannak további fotóim, küldhetek amennyiben érdekli.

Várom megtisztelő válaszát.

Üdvözlettel

Hamid G.

Az eset furcsasága, hogy mi vesz rá valakit Iránban arra, hogy éppen egy pennsylvaniai kutatóközpontba küldje az emailt? Ezzel nem azt állítjuk, hogy az eset kamu lenne, csak érdekessé teszi a helyzetet.

A kérdéses lény:

http://www.youtube.com/watch?v=j5Yia6D8oXc#t=29

Akinek jó minőségű képekek kellenek, látogatson el a paranormal-ra én is ot olvastan

2013. nov. 15. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
ööööööööööö! Most akkor mi is ez? :D Érdekes! Ha igaz 1 bizonyíték! :)
2013. nov. 15. 15:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kamu, de kíváncsian várom a további híreket.
2013. nov. 15. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
94%

"pennsylvaniai UFO Kutató Központ vezetője"

Akkor teljesen hiteles személy. :)

"A férfi azt állítja, hogy résztvevője volt annak a röntgen és MRI vizsgálatnak"

Szóval valamilyen szakértő lehet. Ehhez képest ilyenek ír:

furcsa halott lény

emberszerű

alacsony hőmérséklet (Na de mégis?)

nem bomlik magas hőmérsékleten (Hány fokon?)

fogai a vadállatokéhoz hasonlít (Pl. vadmacska? Hörcsög? Krokodil?)

Ezen kívül semmiféle kérés vagy felajánlás nincs benne, csak hogy szívesen küld még fotókat.

Annyira átlátszó, hogy az már nevetséges.

2013. nov. 15. 16:15
 4/6 anonim válasza:
0%
Szerintem kamu!Nem léteznek UFO-k szerintem!
2013. nov. 15. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én egy főtuszt látok a felvételen.
2013. nov. 15. 16:26
 6/6 anonim ***** válasza:
92%
én egy gumifigurát látok, amire már sokadjára megpróbálják ráhúzni az idegen sztorit...de remélem előbb vagy utóbb megunják már.
2013. nov. 15. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!