UFO bázis a holdon? Találtam egy érdekes cikket, érdekes, főleg a videót megnézve, ahol FÜGGŐLEGES épület is látszódik. Ki mit gondol róla?
Laikusként nézegettem pár cikket és videót.Szerintem ez nem paranormalos oldal, és a videó sem fake repülő dolgokat ábrázol, hanem egy műholdfelvétel.Igaz a cikkben szereplő videó nem indul el, mert törölték időközben, de a youtube-n, meglehetett találni, más néven.
olvasgattam a holdi civilizációkról is, és úgy, hogy teljesen szkeptikus vagyok a témában, azért mégsem hagy nyugodni.
Azért a videó közepén a két egymás mellett lévő függőleges épületszerűség, elég fura.természetes képződmény nem lehet, hiszen ilyet a természet kőből nem tud produkálni.
Én ezt cáfolni sem tudom, azért várom a hozzászólásokat!
http://www.youtube.com/watch?v=CC8XF_5VhnA
kedves kettes!
azért nem ilyen poénos válaszokat vártam, de a tiedet is értékelem, ha már leírtad...
fura nem fura, ott van a képen, és bizony a szkeptikusok táborát erősítvén, feladta a leckét, h az vajon mi?
Azért kíváncsi lennék a kép felbontására (lehet, hogy elhangzott, lehalkítva néztem).
Mindenesetre a kontrasztjai nagyon érdekesek, simán lehet képmanipuláció. Én viszont inkább természetes képződményre tippelnék, miért ne lehetne ilyen, ott nincs erózió. És az árnyékok-kontraszt is nagyon éles tud lenni a Holdon légkör híján. Ha végignéznéd a Hold, meg mondjuk a Mars (ezekről vannak nagyfelbontású képek) felszínét, szerintem tucatnyi gyanús objektumot tudnál találni, mint pl. a marsi arc, vagy a piramisok. Persze, mind természetes képződmény.
Na most nem tudom mi olyan hihetetlen egy Holdon lévő bázisban.
Egyébként azért is elképzelhetőnek tartom, mert volt az a hacker, aki azzal vált ismertté, h feltörte a Nasa oldalát.
Ő is mondta, h van a Holdon bázis meg, h talált egy raklap űrrepülőgép tervet.
Nem hinném, h kajlizott volna.
Vagy ki tudja, lehet Nasa reklám volt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!