Valaki hallott vagy olvasott már arról, hogy a Lyra csillagrendszer a humanoid fajoknak az őshazája?
Úristen! Az ostobák felpontozva, aki pedig valóban hasznos választ adtak azok lenyomva komolyan kérdező a nagyon veszélyes vagy George Adamski-val együtt azokkal a piros , zöld kezecskékkel lehet, hogy elkéne venni tőled a jogot.
Bevallom én még nem hallottam erről a butaságról annak ellenére, hogy kutató vagyok hiába csűrőd -csavarod a szavakat ez akkor is csak butaság konkrétan semmit se tudunk más földönkívüli fajok létezéséről pláne a pontos hollétükről nem.
" A gyakran emlegetett idegenekről
beszélt már űrhajós, katona, vadászgép pilóta,
rendőr, csillagász, pszichológus stb. is."
Beszélni bárki tud bármiről itt a hitelesség a kulcsszó biztos vagy te abban, hogy ezek földönkívüli űrjárművek vagy ezeket a kisujjadból szívod ki?
M
a #3-as egyértelműen leírt, mi a különbség csillagkép és csillagrendszer között.
Te ezt a szavaknak kiforgatásaként fogod fel.
Makacs tudatlanság, olyan részéről, aki ragaszkodik a sajátjához! Mellesleg az alábbiak szerint igazad van:
- Tanulj fiam, a tudást nem veheti el senki!
- Apám, nem vagyok hajlandó tanulni, mert akkor hülye maradok, azt viszont nem is akarja senki elvenni!
"Az ostobák felpontozva, aki pedig valóban hasznos választ adtak azok lenyomva komolyan kérdező a nagyon veszélyes vagy George Adamski-val együtt azokkal a piros , zöld kezecskékkel lehet, hogy elkéne venni tőled a jogot."
Miről beszélsz? Az összes szkepó felvan pontozva.
Nahát én ugyanazt írtam a szavak jelentésére mint a szkeptikusok és mégis levagyok pontozva. Ja, mert gondolom fájt az igazság a komment végével kapcsolatban.
De ebből is látszik, hogy arcra megy a pontozgatás, nem pedig a válasz hasznosságára. Nyugodtan "támogassátok" csak egymást, nyomjátok a piros kezeket minden "ezósra", élvezkedjetek ezen.
George Adamski
Miért vagytok a lepontozáson felháborodva?
Azok, akik egyetértenek a kérdező álláspontjával, ők az ellenkező vélemény le fogják pontozni.
George Adamski én nem pontoztalak le, ha arra gondolsz.
" Miről beszélsz? Az összes szkepó felvan
pontozva."
Amikor fent voltam mindegyik normális válaszíró le volt pontozva.
" Nahát én ugyanazt írtam a szavak jelentésére
mint a szkeptikusok és mégis levagyok
pontozva. Ja, mert gondolom fájt az igazság a
komment végével kapcsolatban."
Szerintem nem véletlen, hogy le vagy pontozva konkrétan olyas valamiről beszélsz, amiről te sem tudsz többet, mint az átlag ember, amit pedig igazságnak vélsz csak belemagyarázás én is mondhatnám, hogy lepontozztak, csakhogy engem egyáltalán nem érdekel.
"Miért vagytok a lepontozáson felháborodva? "
Azért mert agymosottak teszik ezt
Adamskinek és a 8-asnak köszönöm a leírását, a 8-asnak a leírása az gyönyörű szép levezetés, egyszerűen élmény volt olvasni! Igen, ezekre gondoltam, amit a 8-as is leírt, és arra is, amit Adamski belinkelt. Nagyon sajnálom, hogy ez utóbbit nem tudom elolvasni, mert nem tudok olyan szinten angolul.
Egyértelmű, hogy arról van szó, amit Lant-nak, latinul pedig Lyra-nak írnak, és a Vega a központi csillaga.
Akik meg eleve nem is hisznek ebben, azoktól meg nem is vártam mást, az az igazság. Azokkal, akik kételkednek abban is, amit ki tudja, hogy milyen sok ember átélt, észlelt valaha is, azokkal nem lehet mit kezdeni! Sőt sokszor csoportos észlelés történt.
Mert azt még elfogadom, hogy nem hisznek a kérdésemben szereplő dologban, de azt már nem, hogy hiteles beszámolók tömkelegét nem hiszik el, és azt gondolják, hogy a Földön rengeteg ember csak úgy kitalál ilyesmit valamiért, már ki tudja, hogy hány ezer év óta. Mintha ezek az emberek csak a hasukra ütöttek volna, hogy kitalálják a repülő csészealj-szerű járműveket, meg a benne utazó lényeket. Az eltérítésekről, kommunikációkról, idegenekkel való másfajta kapcsolatokról meg már nem is beszélve.
Nem tudják belátni azt, hogy a galaxis más részein, vagy akár itt a Naprendszerben minden tekintetben fejlettebb fajok élhetnek, akik különféle módokon el tudnak ide is jutni, sőt minden jel szerint ők a mi őseink, rokonaink is részben.
Ami a csillagképek tagjait illeti, egy adott csillagképet alkotó csillagok valószínűleg valamiféle nem fizikai kapcsolatban állhatnak egymással, a köztük lévő távolság ellenére. De ebbe nem megyek bele jobban, mert ez már másik témát érint, és ahogyan látom, úgysem hisz ebben sem azoknak a nagy része, akik ide írnak. Pedig még egyszer leírom: ez az ezotéria témakör, és itt bizony ilyen dolgokról kellene normálisan kommunikálni, nem pedig leidiótázni és leanalfabétázni azokat, akik az emberiség és a létezés legősibb dolgaival, legalapvetőbb kérdéseivel nyíltan mernek foglalkozni!
Ember! Vedd már észre magad!
Nincs Lant csillagrendszer, akárhogyan erőlködsz.
Értsd meg végre, nem a hitedről vitázunk, hanem arról, ami tényszerű hülyeség. Egy csillagkép embereiről nem lehet beszélni, mert nem alkotnak egységet. Senki nem állít olyant, hogy a Naprendszeren kívül nem lehet élet. Legalábbis gondolkodó ember nem teszi.
De egy csillagképet nem lehet egységként kezelni, mert az nem létezik. Nincs.
Olyasmit kérdezel, mintha mondjuk azt firtatnád, hogy a Fata Morganában hány teve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!