Milyen bizonyíték van arra hogy a lacerta interju nem igazi?
9es válaszíró nem én vagyok, csak egyezik a %
szóval!
"Folytatnám, ha megengeditek: A piramisokban nem található hieroglifa, valószínűleg az egyiptomiak már ott találták és a vezetőiknek, a fáraóknak alakították ki sírhelyekké. "
Mellélőttél de nagyon.
Sokat szoktam utazni a világban, és voltam a piramisoknál is, a belsejében is jártam, egy kis extra pénzért egy külön csoporttal, pár nagyközönség elől elzárt részre is bevitt az idegenvezető.
amit te írtál, az hülyeség, mert belül is, tele van hieroglifákkal, festményekkel,hogy a piramis hogy épült.
és bizony a kövek hajóval szállítva és rámpán felhúzva vannak, nagy embertömegek által.
én azt mondom amik ott vannak.
ufo meg egyéb antigravitációs emelőszerkezet sehol nincs a képeken!
de rabszolgák, akik a hatalmas köveket mozgatják, szinte mindenhol.
Diator, mindaz amivel az interjú igazát bizonyítani akarod, mint infó megtalálható az érdeklődők számára és megtalálható volt a kétezres évek elején is, mikorra datálják az interjút. Így nyilván megtalálható volt a fake írónő számára is.
Tehát csak egy példával, teszem azt, a kínai piramis valós, az nem ad hitelt ennek az interjúnak, mert a kínai piramis (vagy az említett Bimini alatti városmaradvány) nem új, csak reptiliánoktól kapható és kapott információ.
Érted? Ez a logikai buktató. Minden dezinformáció tartalmaz valós elemeket és fake elemeket.
Ezt az interjút BÁRKI írhatta a reptiliánok vagy akárkik nevében teljesen szabadon. Én is, te is.
A "hölgy" szerint nagy veszélynek tesszük ki magunkat, ha nem hisszük el amit mond. Érdekes, egy fotóval több hívet szerezhetett volna, nem tudom miért olyan finnyás. És hol a hangfelvétel?
Na, de hagyjuk is. Te nyilván továbbra is hinni fogsz benne, lehet, hogy így van rendjén.
azt mondom. ha a videot megnezitek es ha ugyan ezen az àllàsponton maradtok akkor de csak akkor adok nektek igazat
.
irjatok hogy mi a velemenyetek rola
Azt nyilvánvalóan nem tudom, hogy honnan származik a tartalma, ezt az állítólagos "írónőt" is akár ugyanúgy kitalálhatta valaki, hogy lejárassa az egészet. De én úgy vélem, hogy a tartalma igaz, a nagy része szerintem mindenképpen az. Ugyan, mennyivel "hitelesebb" a manipulált, és begyepesedett materialista tudomány, amely sajnos még mindig uralkodik az egész világon? Akik meg nyitottan, a jövőbe mutatóan mernek gondolkozni, azok meg sajnos nem sok jóra számíthatnak még manapság sem. Ez még itt is látszik, egyszerűen nem értem, hogy mit keresnek ebben a rovatban olyan emberek, akik ennyire ellenszenvesek az ilyen témák iránt?! Mert ez nem ennek az interjúnak a kérdése, ezek a témák már korábban is megtalálhatóak voltak az ezoterikusan gondolkodó embereknél. Akárki is írta, tartalmának az alapjai már előtte is megvoltak, és igazából ez a lényeg. Ha tehát valaki ezt megkérdőjelezi, akkor magát az ezoterikus szemléletet kérdőjelezi meg véleményem szerint.
Egy fénykép tényleg jó lett volna erről a lényről, de ismerve az emberek jellemző hozzáállását, elképzelem, hogy hogyan reagáltak volna. Valószínűleg rögtön "nekiestek" volna a képnek is, hogy hamis. Ezt mondjuk meg is lehet érteni, hiszen ha tényleg léteznek, akkor nyilván nem könnyű ilyen lényeknek a létezésében hinni. Nagyon érdekes lenne, ha kiderülne az igazság, én továbbra is hiszek abban, hogy nemcsak a tartalma, hanem maga Lacerta is valóságos lény.
"Mert ez nem ennek az interjúnak a kérdése, ezek a témák már korábban is megtalálhatóak voltak az ezoterikusan gondolkodó embereknél. Akárki is írta, tartalmának az alapjai már előtte is megvoltak, és igazából ez a lényeg."
A kérdés az volt, hogy "Milyen bizonyìtèk van arra hogy a lacerta interju nem igazi?"
És az, hogy van ősi vizalatti városrom, vagy akármi más az interjúban az nem bizonyíték, hogy az interjú igazi. Úgylátszik ezt nem csak diator, de te sem érted.
Tehát azért van különbség, hogy elhiszem-e vagy nem a sok felhozott példát vagy elhiszem-e, hogy ezt egy reptoid közli velünk. Nagy különbség.
Én nagyon is értem, hogy mi a kérdés! Magában a kérdésben én is bizonytalan vagyok. Úgy is mondhatjuk, hogy bizonyíték híján próbálok benne hinni, hogy valóban egy intelligens hüllőtől származnak ezek az információk, mint forrástól.
De amikre én utaltam, azok nemcsak a víz alatti romok, amelyek biztos, hogy léteznek, hanem emellett minden olyan dolog is, amikben az ezoterikus szemléletű emberek hisznek, köztük én magam is.
ÜDVÖZLÖK MINDENKIT.
Felhoznák egy tényt, egy dokumentum filmet egy csillag rendszert, és egy interjút!!!!!!
-kimondhatom: egy fej egy oroszlány testén
Tudom, nem értitek a szavaimat, nem várom el hogy megértsétek
ezért inkább linkelek másolok és csak figyelem majd a reakciótokat ha lesz ilyen!
AZ INTERJÚBÓL: Kérdés: Térjünk vissza közös történelmünkre! Említetted az illojiim fajt, akik megteremtettek minket. Honnan származtak ők, és hogy néztek ki? Mi történt pontosan megérkezésük után? Ők a mi isteneink?
Válasz: Az illojiimok ebből az Univerzumból származtak, az általatok Aldebránnak hívott rendszerből. Ők nagy termetű, rendszerint szőke, fehér bőrű humanoid lények voltak. – Kerülték a napot, mert a fénye káros volt szemeikre és bőrükre. Ez szinte felfoghatatlan egy olyan napimádó faj számára, mint a mienk. – Intelligensnek és békésnek tűntek, így barátságos kapcsolat volt közöttünk egészen addig, amíg rá nem jöttünk valódi céljaikra: A majmokból egy új fajt akartak kitenyészteni, és mi zavaró tényező voltunk a számukra bolygó-állatkertjükben. Először befogtak 10 000 vagy talán 20 000 egyedet is majom őseitekből, majd elhagyták a bolygót néhány száz évre. Később ember őseitekkel tértek vissza. Utána megint elmentek, és mi primitív őseitekkel békében éltünk – bár ők féltek repülőinktől, eszközeinktől. Az illojiimok okosabbá és erősebbé tették őket, így már képesek voltak eszközöket használni és ismerték a tüzet is. Az illojiimok 23 000 év alatt hétszer tértek vissza, és meggyorsították őseitek evolúcióját. Meg kell, hogy értsd, nem Ti vagytok az első emberi civilizáció a bolygón. Az első fejlett, eszközöket készítő, beszélni tudó emberek – akik egy időben éltek kevésbé fejlett emberekkel, mert az illojiimok különböző szinteken és sebességgel befolyásolták a törzsfejlődéseteket – kb. 700 000 évvel ezelőtt éltek a Földön. (Tudósaitok azért nem értik ezt, mert csak az előemberek maradványait találták eddig meg, és csak az ő primitív barlangrajzaikon látták a fejlett embereket és repülő szerkezetek ábrázolását.) Ez a genetikailag fejlett emberi faj velünk élt a bolygón, de kerülték a kapcsolatot velünk, mert illojiim tanítóik hazug, gonosz teremtményekként állítottak be minket.
TÉNYKÉNT KELL KEZELNI, HOGY RAJTUNK KÍVÜL MÉG MÁSIK 6 CIVILIZÁCIÓ LÉTEZET, A IDEGENEK A ALDEBRA RENDSZERBŐL SZÁRMAZNAK!
SZERETNÉM ha megnéznétek ezt a videót, persze nem kérem hogy teljesen nézzétek végig=
a 1:14:00-tól nézzétek ha megkérhetlek benneteket.
https://www.youtube.com/watch?v=-CjWrmEtPSY
tehát az interjúban szerepel az aldebra csillagrendszer, ami azt a tényt fedezi fel, hogy ezek az idegenek időközönként jönnek el.
úgy gondolom amikor a szfinksz a aldebrára fog nézni, a napéjegyenlőség idején akkor fognak eljönni az illojiimok!
szfinksz kérdés?-mi az Melyik az az élőlény, amelyik reggel négy lábon, délben két lábon, este három lábon jár?
ez a kérdés az emberről szól, ami egy gyórsított evuluciót jelez, ami akár több évezred alatt maradt fent még napjainkban is!!!!!!
persze van a történetemben fikció.
És megértem, de a valóság talajára vissza térve: bizonyos hogy régen volt egy civilizáció ami előttünk és független volt tőlünk , tehát nem mi vagyunk a leszármazottaik!
mi erre a bizonyítékom?
Az, hogy jelenleg sem maradt fent egyetlen egy ilyen faj, valamilyen oknál fogva, ami bizonyságot adna a több 100 tonnás elemek építmények kivitelezőire.!!!!!!
Ha a szkeptikusok , olyan nagyra vannak, magyarázzák meg hogy hogyan építették és hurcoltak az ókorban, több km-ereken keresztül több száz tonnás köveket.
- én erre egy olyan választ adnák: hogy csak is egy fejlettebb civilizáció csinálhatta ezt, ami itt élt a földön!
bármi kérdésetek adódik csak tegyétek fel bátran, ha tudok rá valami választ, akkor megírom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!