A kis herceg igazi űrlény volt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 09:36
1/15 anonim válasza:
Ha ennyire nem vagy még elég érett a Kis herceg megértéséhez, akkor ne olvass ilyeneket! Olvass Gossip girl-t, Twilight-ot, akármit, csak ne a Kis herceget!
2/15 anonim válasza:
Na, pontosan ezért tartom súlyos hibának, hogy a Kis herceg már általános iskolában kötelező olvasmány...
3/15 anonim válasza:
Látom, nem sikerült megérteni azt a könyvet. Nem baj, majd úgy 30 év múlva próbálkozz vele újra!
4/15 anonim válasza:
Ha ilyen szinten nem sikerült megértened, miről szól, kérlek ne olvass ilyeneket! Vegyél egy magazint az újságosnál és legyél el azzal!
5/15 anonim válasza:
Olvasd el, mielőtt hülyeségeket kérdezel
6/15 anonim válasza:
Vagy csak simán ne legyél hülye. Az csak egy könyv, és a könyveknek gyakran kitalált szereplőik vannak.
8/15 A kérdező kommentje:
De most mért kell fikázni ? Ti sem értettek meg mindent 11 évesen szerintem . Én értem hogy melyik szereplő mit jelképez meg hogy milyen szép történet de az igazi mondanivalóját nem értem . Írhattátok hogy milyen szép könyv meg minden de attól nem fogom meg érteni . L
2013. júl. 10. 19:22
9/15 anonim válasza:
Azt mi is észrevettük, hogy nem értetted meg, de éppen ezért nem kellene baromságokat kérdezned! Előbb nőjj fel hozzá!
10/15 anonim válasza:
#8: ok, hogy fiatal vagy még hozzá és nem érted meg teljesen, az nem világos, hogy mi adta az ötletet, hogy a Kis Herceg igazi űrlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!