Tudtok mondani olyan embereket akik azt állítják magukról hogy elrabolták az UFO k?
az az orfeo nevű is úgy adoptálta a nevét mint az itt írogató adamski.
az egy idős ember már, akiről én írtam, és nem az aki itt ír néha.
#11 AdamskY nevű felhasználót én is ismertem jó arc volt egyszer sem mondta, hogy elrabolták az idegenek csak egy lelkes amatőr volt kár, hogy nincs köztünk igazából lehet, hogy összekeverem a neveket, de így este felé nem nagyon kapcsol az agyam. :-D
Agent J
Én csak elrabolt állatokról tudok! Amit a saját szememmel láttam! S, azokat mi emberek raboltuk el, s chippeltünk
be!
Kísérteties a hasonlóság...
Hát nem vicces?
"Kedves Sceptic !
Linkelj már be olyan kommentemet vagy privát üzenetemet ahol én ezt állítottam volna :-) Ja és hozzám ne jöjjön semmilyen földönkívüli, mert páros lábban rúgom ki őket a hálószobámból !"
Anna tényleg sosem mondott ilyesmit magáról.
De csodálkozom Anna, ha ennyire érdekel a dolog, miért szúrnál el így egy jó lehetőséget. Azért nem minden nap jönnek látogatók...
404 nevű felhasználó nem mondta, hogy elrabolták volna az UFÓK csak azt állította, hogy kapcsolatba áll velük sőt tanulmányozza őket én egyszer megírtam, hogy elraboltak a földönkívüliek csak törölték a kérdést. :-D
Agent J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!