Aludtam, s nem mertem kinyitni a szemem az ágyam mellet lévő falat kerestem, s nem találtam, lehet elraboltak?
Figyelt kérdés
Elnézést, hogy hülyén tettem fel a kérdést, de itt leírom érthetően. Aludtam az ágyamtól kb 10 cm-re van a szobám fala , s meg akartam fogni, de nem tudtam, félálomba voltam szerintem, nem tudom. A falat nem birtam megfogni rázott a hideg, féltem, de a szemem nem mertem kinyitni, mikor újra kerestem a falat, akkor ott volt, s utána rázott a hideg. Az ugrott be, hogy láttam a kinti söröző asztalon egy lényt. Ez álom lehetett?2013. okt. 18. 20:37
1/7 BlackSword válasza:
Nem lehet, h rossz helyen kerested a falat??? Egyébként meg legközelebb nyisd ki a szemed...
3/7 A kérdező kommentje:
Másik oldalamon a biciklimet tartottam a szobámban szóval az megéreztem volna, de nem értitek, hogy próbáltam? Azt nem említettem meg, de hideg foltot éreztem a hátamon, erre valami?
2013. okt. 18. 20:46
4/7 BlackSword válasza:
Azt a hideg foltot csak érezted...
5/7 anonim válasza:
Esetleg lidercnyomas? Nallam regen gyakori volt,es gyermekoromban meglehetossen f..stam tole,voltak a nallad leirtaknal sokkal durvabb eseteim is pl: valaki ittvan az agyam melett,vagy ul a mellkasomon es nagyon felek,probalok felkelni de nem birok,es a szemem sem nyilik meg ilyenek. Az eset odaig fajult hogy (bar nem hiszek semmifele ezoterikus dologban) elmondtam a ket legjobb haveromnak hogy mik tortennek velem neha-csak ha netan egyszer nem kelek fel reggel legyen valaki aki tudja mit eltem meg..aztan idovel rajottem hogy ez mitol van es meg tudom elozni + lett internetem s ott utanajartam a dolognak. Legutobb par honapja volt : megint jott az a "keses r18anc" akit leggyakrabban almodok,csajom ebresztett fel hogy mivan mar mert inogtam az agyban jobbra-balra,meg horogtem - jo buli!! :)
6/7 legly válasza:
Nálam is szintén volt egy ilyen korszakom mint az 5. hozzászólónak.
Nem kaptam levegőt, nem tudtam mozogni.... de emlékszek hogy álmodtam egy valamilyen kockáról s annak a tetején voltam, persze nagyon magasan, felkeltem s tulajdonképpen nem én voltam az... tehát az álombeli énem... (remélem értitek hogy hogy értem). A másik meg hogy nem bírtam mozogni, de a szememet ki tudtam nyitni (volt mikor nem) s éreztem, hogy jön valami, vagy most ment ki a szobámból.. Én ezeket a dolgokat mind álomnak hiszem/hittem, most már sikerült ezt legyőznöm. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!