A földönkívüliek miért úgy csinálják meg az elrablásokat, hogy az elraboltak emlékeznek az esemény egy részére vagy egészére?
"Azért, mert az emberek többsége úgy is kineveti és nem hiszi el, aki ezt állítja, szóval felesleges ezzel foglalkozniuk :-)"
Ennél szarabb magyarázatot még nem hallottam erre az ellentmondásra:D
mivel álom idején a tudatalatti jelképekkel, szimbólumokkal kommunikál, így ez is jelenthet vmit az adott ember életében, hiszen, ezeket a dolgokat először filmen látta, meg neten olvasgatott róla, ehhez kapcsolódó érzései gondolatai egyfajta motívumként elraktározódnak a tudattalanban, és később ha vmi hasonló impulzus éri az agyat akkor ezek az eltárolt emlékképek előhívásra kerülnek...
bocsánat ha túl hivatalosnak tűnik, de mivel ez a munkám, ami ezzel és másféle psziché általi jelenségekkel foglalkozik, ez a legtudományosabb és legelfogadottabb válasz a kérdésedre.
remélem tudtam segíteni...
kiskamaszok, akik itt ufosat játszanak, irkálnak...
befáradnátok egy szakrendelésre is, ahol ezt így ahogy itt írjátok, előadnátok??
sejtem, a választ!
mehetnétek is kezelésre utána...üdv, az előző pszichével foglalkozó válaszíró!
És miért nem az altatást alkalmazzák a memóriatörlés helyett ?
Amíg a "hagyományos", kémiai vegyületekkel vagy fénnyel lefolytatott memóriatörlés sikeressége függ a személy idegrendszerétől, addig az altatásos memória manipuláció idegrendszertől függetlenül sikeres. A műtéteket altatással csinálják és a páciensek az égvilágon semmire sem emlékeznek.
Valószínűleg azért, mert ezek nem igazából megtörtént események. De most komolyan, bizonyos embercsoportok úgy veszik ki az ember veséjét, hogy az semmire sem emlékszik az egészből... kizárt, hogy a földönkívüliek olyan pancserek lennének, hogy ugyanez nem menne nekik is.
Vagy ha mégis igaz, akkor meg itt a nagy dilemma, hogy most vagy akarják, hogy tudjon róla az ember, vagy nem. Utóbbi esetben, mint már említettem, szörnyen béna ET-vel van dolgunk, előbbi esetben pedig értelmetlen az, hogy csak néhány részletre hagyják emlékezni az elraboltakat.
Tehát vagy a földönkívüliek nem tiszták agyilag, vagy kamu elrablásokról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!