Az olimpia záróünnepségen lesz valami ufós esemény?
Figyelt kérdés
Ha már a nyitóünnepségen elmaradt, augusztus 4-én is, akkor lehet, hogy most lesz valami, mert senki nem számít rá. Legalábbis nem hallottam semmi összeesküvés-elméletet mostanra, de talán épp ezért lesz. Biztos meg akarnak lepni minket.2012. aug. 12. 11:52
1/7 anonim válasza:
Megint lesz majd egy kamerázó léggömb, amit majd idegen űrhajónak néznek páran. Más biztos nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Hát hogyne lenne? Eddig mindig volt amikor mondták, csak akkor mindenki pislogott és ezért nem láttuk.
4/7 anonim válasza:
Azért beszarás, hogy mindenhol UFO-kat láttok már :D
5/7 anonim válasza:
Dec 21.-n lessz állitolag amit most vár a sok bolond de akkorse lessz semmi :D
6/7 Pietrosol válasza:
Szia!
Ha maradt rá pénz akkor lesz!
7/7 anonim válasza:
Esküszöm, olyan érzésem támadt, hogy mintha boltban lennék, a csemegepultnál, hogy ezt is kérek, azt is kérek, ja és még, egy UFO invázió is legyen erre a napra...
Kéne erre egy külön weboldal, hogy ki - melyik napra kérné egy UFO inváziót - milyen üzlet is volna!
Ennyit trollkodtam.
Mellesleg, ha jönnek, akkor jönnek, nincsenek időhöz kötve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!