Mikor lesz valami UFÓS esemény?
Figyelt kérdés
Most nyár van és uborkaszeon. Lássuk be teljesen unalmas az élet ufók nélkül. Én átmentem, így még tanulnom sem kell.
Szakértők, várható mostanában valami leszállás vagy lesz ufós esemény ? Miket mondanak a beavatottak ?
2012. júl. 13. 18:14
1/11 anonim válasza:
Nem tudom. Már tényleg unalmas. Jöhetne néhány halálsugaras űrhajó.
2/11 A kérdező kommentje:
jólenne, igen ! :).
2012. júl. 13. 18:36
3/11 anonim válasza:
Ha jönnek is, akkor azt nem az ember naptár szerint fogják megtenni. Mivel azt sem tudják hogy mi az.
4/11 anonim válasza:
Még ebben az évben. A több találgatás.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ha elutaznak idáig nem barátkozni fognak az biztos
Remélem hogy nem igy lessz....Mert akkor végünk
Am azis fura hogy ebben az évben elég sok különös dolog történt.PL:londonban többhelyről is kamerázták őket és ráadásul a tv is leadta.Sztem a tv azért adta le hogy szökjuk a látványt meg az idősebbek is láthassák akik nem értenek a számítógépekhez.Ja meg a furcsa hangok amiket rögzítettek világszerte.
7/11 A kérdező kommentje:
A londoni olimpián mi lesz ?
2012. júl. 13. 22:44
8/11 anonim válasza:
Mi lesz? Ha lesz is valami az is ál földönkívüli invázió lesz h megijedjenek az emberek és behódoljanak az új rendszernek.... vagy terrortámadásnak beállított robbantás ugyanazon okokból.
9/11 anonim válasza:
Gyerekek, ha lesz valami ufós esemény a londoni olimpián, nagy nyilvánosság előtt leszopom magam.
10/11 anonim válasza:
Szerintem amúgy ok nélkül nem pusztítanak... :) És pont ugyanannyi furcsaság volt idén mint máskor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!