Az senki sem jutott eszébe hogy a Men in Black c. film félrevezetés képpen is készült?
Én sem akarok elkalandozni, de le kell írnom néhány gondolatot. A történelmet ugye, a mindenkori győztesek írják, és itt még arról az időszakról van szó, amikor még virágzott a német birodalom. A győzelem után az amerikaiak nyilvánvalóan igyekeztek maguknak mindent kisajátítani, és ez vonatkozik a titkos, illetve akkor még titkos kutatásokra is. Tehát a németek, hogy miket csináltak a '30-as években és a '40-es évek elején, azt a győztesek később eltagadták és elhallgatták, sőt előtte maguk a németek is, de aztán a győztes amerikaiak kezébe került mindenféle titkos és nem titkos dolog egyaránt.
Emiatt szerintem nem lehet kizárni, hogy valamilyen titkos, tehát nem rakétatechnikával a németeknek először sikerült eljutniuk az űrbe. Lehet ebben hinni, vagy nem hinni, nekem ez a véleményem erről a dologról. Ahogyan az elején említettem, minden korszak, minden rendszer a saját történelemíróit, más szóval történelemhamisítóit termeli ki. Ezt pedig mindenképpen figyelembe kéne venni.
Az amerikaiak általános történelmében pedig egy egész sor esemény valóságtartalma, illetve a nyilvánosan kihirdetett okok és célok igazságtartalmai erősen megkérdőjelezhetőek, és ez vonatkozik napjaink eseményeire is.
Nyilván eszébe jutott. De valamiért jóval kevesebb ember ismeri fel a valódi félrevezetést:
Harry Pottert!
"a németek már a 40' években utaztak a sztratoszférában"
Az összeset ki kéne lőne oda.
hello
mért kevered a fikciót a valósággal???
előbb megnézek egy hannibált vagy bármit!
a men in black egy film a szorakoztatás miatt készült!
engem amugy nem szorakoztat de mindenkinek szive joga
de a valoságalapja 0.0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!