Léteznek néger földönkívüliek is?
Ugye azt tudjuk, hogy bizonyos idegen lények nagyon hasonlítanak az emberre, például a szíriusziak vagy a plejádiak, akik külsőre az európai emberek külső jegyeivel rendelkeznek . Ők például sokszor párosodnak a földiekkel, így járt ez a férfi is, akire elmondása szerint két plejádi nő akart magáévá tenni :
http://www.youtube.com/watch?v=Jyq4QK4N4L4
A sztori röviden annyi, hogy miután a két földönkívüli nő rámászott, a férfi megijedt és kitépte a plejádiak pár hajszálát, utána a férfinak 6 órán át erekciója volt . A DNS teszt kimutatta, hogy a DNS rendkívüli és ritka, valamint a férfit alávetették hazugságvizsgálónak is amin átment .
Ott vannak még a kis szürkék is, akiknek a vágott szemeik miatt kísértetiesen hasonlítanak a kínai és japán emberekre . A japán legendákban szerepelnek is vágott szemű idegenek, akiket ők doguknak hívnak :
De léteznek-e olyan földönkívüliek akik a feketékre hasonlítanak ? Ha igen mi lehet a céljuk, talán ők is párosodni akarnak mint a plejádiak vagy inkább tanítani mint a doguk ?
Nem értetted meg a mondandóm lényegét.
Nenm az a lényeg hogy hol,és hogy mit adnak be neki (a viagrát meg csak poénból írtam)
Az a lényeg hogy ha olyan fene nagy hasonlóság van köztünk,akkor nem biztos hogy a megannyi nemi betegség egyikét megkockáztatnák ezek az állítólag hiperintelligens lények.
Egyébként az egész emer alien hibridizáció úgy hülyeség ahogy van.
Tudod te hogy mekkora számú nehézséggel kéne megbírkózni ahhoz hogy két faj szaporodni képes legyen?
Tudod te hogy milyen folyamatok történnek a fogantatás,és a terhesség alatt?
Felsorolni nem tudnám hogy az immunológiai toleranciától kezdve,az endokrin rendszer megváltozásáig mennyi komplikált folyamat zajlik le az anya és a magzat (kezdetben csak zigóta) szervezetében.
Anna ügynök komolyan kezd úgy beszélni akár az istenhívő emberek a saját képükre teremtettek minket? akkor gondolom az evuluciós fejlődését is bele kellet kalkulálni biztos szuperintelligensek lehetnek, ha előre látják a jövő tőrténéseít és az evuluciós fejlõdést. : http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..
U.i. Anna ügynök önmagát becsaphatja, hogy ezt a kérdés ön komolyan gondolja, de az ügynöki érzékeim azt sugallják, hogy ön csak trollkodik a kérdés egy nagy fake!
21# Ez a nemi betegség dolog azért butaság, mert simán ki tudnak fejleszteni olyan szerkezetet ami észleli a test abnormális működését, de különben is például a sertés influenza egyáltalán nem hat az emberre, attól mert hasonlítunk, még nem leszünk egy faj .
25# Egyáltalán nem az, ez egy magyar szó . Én ismerek néhány feketét, és egyik se tartja annak, mondjuk én inkább "feketének" hívom őket, de ha véletlenül ösztönösen becsúszik a "néger" kifejezés nem csinál belőle senki problémát .
Meg tájékoztatlak a "magyar" szónak nincs "tolvaj magyar aki ahol tudja ott vágja át a külföldieket"" jeélentése, ellenben a néger a spanyol negro szóból származik ami feketét jelent . Remélem sikerült megérteni :-)
Kérlek ne akarj pont biológiában nálam okosabb lenni,épp cikket írok az autoimmun betegségekről,ha jó lesz és megnyeri a pályázatot akkor majd át is küldöm a linkjét.De ha szeretnéd pdf formában is átküldhetem majd.
Na mindegy,nem fényezni akartam magam.
Az a lényeg hogy én szerintem jobban tudom azt hogy mi képes megfertőzni mit.
És pont az ilyen kijelentéseid után gondolom azt hogy többet tudok nálad bioszból.Először is,kezdjük ott mi egy faj.Nos ezzel a kérdéssel nagyon sokszor szembesülünk,és sajnos pontos megfogalmazás nincs,mert egy két faj mindig kilóg a sorból (pl.:gyűrűfajok,hibridek,stb.)
De egy biztos:Az egy fajon belüli egyedek mindegyike tud szaporodni a vele ellentétes nemű egyedekkel(már ha ivarosan szaporodnak)
Tehát az hogy te azt állítod hogy a te plejádiaid képesek szaporodni földi emberekkel,az azt jelenti hogy elvileg egy fajba tartoznak.
Innentől bizony minden vírus,baktérium,parazita,protozoa képes megfertőzni őket ami minket is.
És amit írtál továbbá az is eléggé,hogy is mondjam...felszínes tudás eredménye:
"Ez a nemi betegség dolog azért butaság, mert simán ki tudnak fejleszteni olyan szerkezetet ami észleli a test abnormális működését,"
Bocs,de ez lehetetlen.Mit érzékeljen?
A HIV-et például csak vérvétellel lehet kimutatni.
Vagy túl sokat nézted az Elisiumot és az abban látható medikabin fogott meg?
Az a baj hogy amíg a csillagászatban lehet részben hasból mondott eredményeket mondani (ezt még a profi csillagászok is elismerik hogy némely számadatnak hatalmas a szórása és egy 100X-os szorzójú tévedés se ritka) addig az orvostudomány túl empirikus a mindenféle kamu diagnosztikának,és fantáziálgatásnak.
Möbiusz szalag, szerintem szélmalomharcot vívsz..
Annácska pont az a fajta ember, akinek fogalma sincs semmiről, de mégis meg van róla győződve, hogy mindenkinél jobban tud mindent, így az olyan apróságok, mint a tények, nem zavarják.
Egy őrült, röviden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!