K. Kalmykia orosz köztársaság egykori elnökét elvitték a földönkívüliek. Vélemények?
A videót már csak itt lehet megtekinteni, mert youtuben folyamatosan letiltják őket! Miért? Kérdem én.
VILÁGSZERTE LETILTOTTÁK:
Nemrég feltettek egy angol videót, azt kíváncsi vagyok mikor titlják.
A végén a sakkos elszólása hülyeség, de végre ő is bevallja, hogy vannak földönkívüliek.
drága kérdező!
már többször ki volt tárgyalva ez a téma, hogy exopolitika körök hogy és miként nyernek meg magas rangú politikusokat is, hogy népszerűsítsék az ügyüket.Nézd csak mit találtam neked a videód alján...
"Kirsan Ilyumzhinov Kalmykia orosz köztársaság egykori elnöke a Földön túl élőkről. Kirsan a Sakk Világszövetség elnöke is volt.
Fordította: Exopolitika Magyarország
Feliratot beégette: Sevaster1"
fordította exopolitika magyarország
ENNYI!
:D
Ez komoly? Kalmykia? Ennyire nem értesz angolul? Az Kalmukföldet jelent, a hapek neve pedig csak Kirsan Ilyumzhinov. Biztos a zsenialitásod miatt tiltották le.
A másik, hogy Ilyumzhinov 2010-ben meghalt. Nem vitték el semmilyen repülő tárgyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!