Orosz UFÓ lőhette le a Challengert?
Éppen keresek gógléban orosz ufós videókat, hátha arrafelé nem titkosítják, erre kiad egy oldalt, ami szerint van ufójuk az oroszoknak is, sőt már jobb is mint az amcsiknak.
"Valójában egy "UFO" lötte le, lézerfegyverrel. Meg lehet nézni, a NASA hivatalos, de egészen idáig gondosan eltitkolt felvételén, 4 perc 15 másodpercnél látszódik az a bizonyos "UFO", amint a kamera ránagyít. Egy szovjet UFO. Az orosz antigravitációs repülöeszköz neve "Kozmoszféra" (Cosmosphere), és máig szigorú eltitkolás alatt áll."
Mondjuk én nem látok semmilyen ufót meg lövedéket sem, bár a cikk írója esküszik rá hogy van. Mondjátok meg hogy mit kell látni és hol ?
Éjjel van :D Elsőre én sem láttam, de most így igen. Valami ufóra emlékeztető objektum volt.
1. Honnan tudjuk hogy orosz ?
2.A többi űrrepülőt miért nem lőtték le az oroszok, ha ezt igen ?
neekm ezt adja be Nem keresheted fel ezt az oldalt a következők miatt:
egy elavult könyvjelző/kedvenc
egy keresőmotor, melynek erre a webhelyre mutató elavult tétele van
egy elgépelt cím
nem férhetsz hozzá ehhez az oldalhoz
Az általad kért erőforrás nem található.
Hiba történt a kérésed feldolgozása során.
Akkor az oroszoknak is van UFójuk ? És jobb az amcsinkénál ? Honnan tudni hogy az ukránok is benne voltak ?
Miért nem lőttek le azóta több amcsi űrhajót ?
Uccsónak : nem tudom hogy te miről beszélsz :D ha beütőd keresőbe hogy orosz ufo, akkor az első találat. Lehet nem olyan keresőt használsz mint én vagy virusírtót blokkolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!