Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek képesek...

A földönkívüliek képesek szemátültetés műtét elvégzéséhez?

Figyelt kérdés
A szemátültetés műtét az hogy kiveszik a szemed és másikat tesznek a helyére. Olyan sikeres műtétre gondolok ami sikerül és lát is az új szemével nem csak beleteszik lát is vele.

#földönkívüli #szemátültetés
2014. márc. 28. 14:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%

Igen.

Náluk ez már lassan rutin műtétnek számít.

Reggel megcsinálják, délután már haza is engednek.

A várólista se vészes, kb egy hét.

2014. márc. 28. 15:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem komoly válaszokat kérek ha lehet. Azt tudom hogy az emberiség még nem képes szemátültetésre mert nem vagyunk olyan fejlett szinten de lehet hogy ez a műtét eleve képtelenség és még Isten se tudná megcsinálni.
2014. márc. 28. 15:16
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
kezdődik a trollszezon, vége az iskolának, hazaérnek a kiskamaszok, és jöhet az estig tartó gyakorizás.
2014. márc. 28. 15:52
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Persze hogy képesek. Engem elrablásztak, és a szemem helyére egy milkatehenet ültettek be. Azóta fél szemmel nézve lila ködben úszik a világ, és ha megrázom a fejem, kolompoló hangot hallok.
2014. márc. 28. 16:08
 5/18 anonim ***** válasza:
55%

Úgy van ahogy az első válaszoló mondja. Persze nem mindegyik faj képes erre.

A krixkraxiak az egyik faj ami képes erre. Simán elvégeznek egy ilyen műtétet, minimális utóhatásokkal (de ezek is gyorsan elmúlnak). Azonban igen sötét dolgok vannak a háttérben.... A beültetendő szemeket ugyanis a fogságba ejtett ellenséges fajoktól szerzik. Brutális módon kivájják a szemeiket, majd bizonyos eljárások után ezeket ültetik be. És azt is érdemes megemlíteni, hogy szerződést kötöttek a Galaktikus Szervkereskedőkkel.

Ez is mutatja, hogy a krixkraxiak valójában milyen gonosz idegenek.

Üdv, D.W. - ufológus, stb. stb.

2014. márc. 28. 16:40
 6/18 anonim ***** válasza:
85%
Persze engem is egyszer elraboltak másnap boci szemekkel ébredtem aztán másnap megint elraboltak és visszacsinálták hála a szentatyának állítólag túl cuki voltam vagy ciki pontosan már nem tudom.
2014. márc. 28. 16:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Ijet kérdezni!!!!!!!jjjjaajjjjjjj!!XDDDDDD
2014. márc. 28. 17:40
 8/18 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező.

Az első válaszol vagyok. Rendesen leírtam nem? Vagy mégis mit vártál?! Pontozz fel!

2014. márc. 28. 18:40
 9/18 anonim ***** válasza:
45%
Igen csak annyi a kellemetlenség, hogy a seggeden keresztül csinálják.
2014. márc. 28. 19:32
 10/18 A kérdező kommentje:
Komolytalanok vagytok nem lehet veletek szót érteni ez egy komoly kérdés és ti röhögtök ezen? Ez egy bonyolult műtét és az emberek most kísérleteznek ezen ti meg kiröhögitek vissza se jövök többet ide mert nincs értelme.
2014. márc. 28. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!