Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Körülbelül mikor látogattak a...

Körülbelül mikor látogattak a bolygónkra először földönkívüliek?

Figyelt kérdés
A kérdés nyilvánvalóan azokhoz szól, akik hisznek abban, hogy itt jártak valaha is, és van konkrét elképzelésük is a választ illetően.
2014. márc. 6. 00:28
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
amikor visszajött Neil Armstrong az űrből, akkor tulajdonképpen ő is földönkívülinek számított, hiszen onnan jött, nem?
2014. márc. 6. 00:52
 2/10 anonim ***** válasza:
56%
Az első válaszolónak. Akkor ennyi erővel aki el megy nyaralni Horvátországba és hazajön akkor az nem magyar hanem horvát? :D A kérdésre válaszolva: Amikor az első olyan meteor becsapódott a földbe ami hordozott egysejtű élőlényeket.
2014. márc. 6. 01:26
 3/10 anonim ***** válasza:
első vagyok. csak meg ne lássa ezt a kormányunk. :D a végén még ebből is statisztikajavító ötlet lesz, és elmondják, hogy többtízezer külföldi magyar jött haza. :D
2014. márc. 6. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
56%
Ők valójában nem földönkívüliek. Nagyon régen, még a dinamószauruszok ideje előtt kifejlődött és sokáig élt itt egy nagy, magasztos civilizáció. Ők egy várható globális katasztrófa elől elmenekültek nagyon messzire. A Föld csaknem megsemmisült, tűzóceánok fortyogtak mindenhol, a földkéreg kifordult magából. Amikor évmillió múlva visszatértek, akkor látták, hogy már újra kialakult az élet, dinamószauruszok, óriáshavercsótányok és zsúrlókok terjedtek el a Földön. Gondolták, visszatelepednének, éltek is itt egy ideig, de ismét nekikoccant a Földnek egy óriásmeteorit. Na ebből elég! - Mondták, és megint leléptek évmilliókra. Mikor visszatértek, látták, hogy kialakult egy többé-kevésbé értelmes faj, az emberősök. Nem akarták elvenni tőlük a Földet, inkább tanítgatták őket. Mivel ennek az ősi civilizációnak a tagjaitól hallottak az intergalaktikus szesztesók is a Földről, hát néha bekukkantottak ők is. Most kíváncsian figyelik, hogy mikor fog az emberiség is felfedezőútra indulni a csillagközi térbe. Akkor majd megcsörgetnek ismét a pángalaktikus mobilhálózaton.
2014. márc. 6. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:
4-es:Nem tudom hogy mit szivtál,de én is kérek belöle
2014. márc. 6. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Olyan 400.000 - 1.000.000 évvel ezelőtt, akkoriban amikor az intelligens ember kialakult .
2014. márc. 6. 20:09
 7/10 anonim válasza:
Ha belegondolunk, mi magunk is földönkívüliek vagyunk, hiszen nem erről a bolygóról származunk, hanem egy másik bolygó becsapódásakor jött létre az élet a Földön és azokból a növényekből lettünk mi emberek. Tudósok már próbáltak "életet csinálni" a Földön, de a DNS hiányzott, tehát az egyik bólygó hatással volt ránk, és elképzelhető, hogy másik bolygón is van élet, csak lehet ők előbb fejlődtek arra a szintre mint mi, amúgy ókor előtt is voltak de szerintem mindig voltak/lesznek és legalább nem vagyunk egyedül ami egy jó hír is
2014. márc. 6. 21:05
 8/10 Black Dead válasza:
Max medveállatkák mert csináltak kísérletet hogy el szívták tőle a vizet és össze húzta magát el aludt azt felküldték az űrbe és vissza jött azt öntöttek rá vizet és fel ébredt
2014. márc. 7. 04:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem olyan volt, hogy sokáig brummogást hallottam a bal fülemmel. Először körülnéztem, de sehol semmi. Azután megnéztem, hogy hátha a hifiben van egy brumm. De nem, elmentem a fülészhez. Kiderült, hogy egy medveállatka mászott a fülembe. Az brummogott.
2014. márc. 7. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor megjelent az első Csupasz pisztoly film. Halálra röhögik magukat rajta, még most is.
2014. márc. 10. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!