Láttam már én is ezt a videót, mások véleményére vagyok kíváncsi?
2014. jan. 28. 19:22
3/11 anonim válasza:
Butaság és hülyeség.
Az emberi zsarnokságot, pénzéhességet és hatalomvágyat nem kéne rákenni szegény E.T.-re.
Természetesen a David Icke féle tökfilkók mindig csak a "gonosz" nagyhatalmú elit tagokat veszik elő, mi van azokkal akik ugyanilyen berkekbe tartoznak, de mégis jók?
Ott van Warren Buffet, Carlos Slim, Amencio Ortega, Ingvar Kamprad. Mind multimilliárdosok és folyamatosan adományoznak alapítványoknak. Pl. rákos kisgyerekeknek.
Vagy ők már nem földönkívüliek?
Egyszóval: ne kenjünk már rá szegény földönkívüliekre mindent.
Üdv, George Adamski
2014. jan. 28. 19:36
4/11 anonim válasza:
Ez az előadás 4 részes, tehát 4 videó van.
Ha engem kérdezel; Ha a pénzrendszeren keresztül képesek 7 milliárd embert rabszolgaságban tartani, akkor bármit eltitkolhatnak. Lehetséges. Csak az elfogultak mondják rá élből, hogy "ez egy hülyeség"...
2014. jan. 28. 19:36
5/11 anonim válasza:
Ha mindent el tudnának titkolni, akkor nem tudnánk a titokról. Eléggé sántít az egész, és nem csak emaitt az önellentmondás miatt.
2014. jan. 28. 20:20
6/11 anonim válasza:
Valójában nem ők irányítanak, hanem őket irányítja a pénz. Már nem tudnak kiszállni belőle, ők is rabok lettek.
2014. jan. 28. 22:24
7/11 anonim válasza:
Szerintem nem földönkívüliek, csak hataloméhes, pénzéhes emberek.
2014. jan. 28. 22:37
8/11 anonim válasza:
Nagyon meglepődnék. De nem mindegy? Nekünk így is úgyis sz*r.
2014. jan. 29. 08:20
9/11 anonim válasza:
Biztos hogy földönkívüliek! Mert ekkora hatalomvágy nem tudom hogyan fér bele egy emberbe.
2014. jan. 29. 10:40
10/11 anonim válasza:
Köznapi hülyeség.Női magazinok hátoldalára a margó kitöltésére tökéletese alkalmasak ezek a szenny hírek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!