Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az oopart tárgyak a bizonyíték...

Az oopart tárgyak a bizonyítékok, hogy a múltban földönkívüliek látogattak bolygónkra?

Figyelt kérdés

Ma érdekes dologra bukkantam a Nők Lapjának az ezotéria számában :

A hivatalos elmélet dióhéjban : "Földünk 4.6 milliárd éve keletkezett, az első élőlények pedig 400 millió éve jelentek meg az őstengerben . A dinoszauruszok mintegy 65 millió éve haltak ki, az első majomszerű emberelődök 6-8 millió éve bukkantak fel Afrikában . Az utóbbiakból alakult ki a Homo Sapiens, mint említettük, kb 200 éve ."

És itt kezdődnek a problémák, mert manapság olyan elképesztő leletek kerülnek felszínre (oopart-ok, ami "időn kívüli tárgyat" jelent) és olyan hatalmas történelmi felfedezések születnek, hogy talán érdemes lenne elgondolkodni, hogy nem-e idegenek jártak itt a múltban és az ember sokkal idősebb lehet annál mint ahogy gondoljuk .

"Az első valódi oopartra 1851-ben (a wiki szerint '52-ben) bukkantak az USA-beli Massachusetts államban dolgozó bányászok : egy kőrétegből egy cink-ezüst váza került elő . A geológusok szerint a réteg 500 millió éves (!), tehát a vázának is ugyanilyen korúnak kell lennie ."

[link]

Most gondolkodjunk el ezen a fantasztikus felfedezésen . Tegyük fel a kérdést : vajon 500 millió éve létezett a Földön egy intelligens emberi civilizáció ? Szerintem nem, mivel egy ilyen csontot sem találtunk, holott a dinoszauruszokéit, meg az ősállatokéit igen . De akkor kié lehetett a váza ? Szerintem ez egyértelmű bizonyíték a földönkívüliek múltban való látogatására, arra hogy nem feltétlenül itt rendezkedtek be még abban az időben, de igenis jártak itt .

"Néhány további a legrejtélyesebb oopartok közül : 1932-ben Oklahomában amerikai tudósok egy vasból készült edényt találtak egy 312 millió éves széndarabban . 1974-ben egy romániai homokkő bányában pedig egy alumínium szerkezet bukkant elő, hasonló ahhoz, amilyet manapság űrhajókban használnak ."

[link]

[link]

"A közelmúltban is történt egy döbbenetes eset : egy Vlagyivosztoki férfi 2013 telén szénnel akart fűteni, amikor észrevette, hogy az egyik széndarabból egy fémszínű alkatrész áll ki . Elküldette vegyelemzésre és a tudósok a következőket állapították meg : az ismeretlen szerkezet olyasmi, mint amilyet az elektronikában használnak fogasléc néven . Érdekes, mert az alumínium nem létezik természetes állapotban, bonyolult ipari berendezéssel állítják elő ."

Erről csak pár utalást találtam például itt :

[link]

mivel elég friss esetről van szó, gondolom a tudósok még vizsgálják, de azért ez is elképesztő .

És a múltban élt magas fejlettségű civilizáció emléke a világ számos kultúrájában fennmaradt :

"Ezekről az előző emberiségekről részletesen beszámolnak olyan ősi iratok, mint például az indiai szent könyvek, a Védák - de ugyanezt állítják az egyiptomiak, kelták, maják, sőt még az ősmagyarok is . Mindegyik nép hagyományaiban az szerepel, hogy az emberiség több civilizációt alkotott már Földünkön, melyek egy bizonyos pont után hanyatlani kezdtek, majd egy katasztrófa véget vetett neki . "

Itt vitatkoznék a Nők Lapja szerkesztőjével, mivel ha egy tényleges múltban élt több millió éves emberi civilizációról beszélünk, hogy lehet az hogy az ember, aki emlős, életben maradhatott a Jura korszakban például ? Ha a dinoszauruszok nyomát (csontok, lábnyomok) megtaláltuk hol vannak az ő nyomaik ? Itt kicsit ellentmondást érzek, így megint oda jutunk ki, hogy földönkívüliek . Nyilvánvaló, hogy az emberiség sokkal régebb óta létezik mint ahogy gondoljuk, de még előttünk is voltak itt intelligens lények, mégpedig nem őshonos fajok, akiknek a legendái ma is velünk élnek a világ minden tájáról származó számos legendában és szájhagyományban :-)

[link]

Ami idézőjelben van : Nők Lapja Ezotéria, VII. évfolyam, 2. szám, 2014. március 19

2014. ápr. 9. 20:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
63%
"Ma érdekes dologra bukkantam a Nők Lapjának az ezotéria számában : " xD
2014. ápr. 9. 21:23
 2/25 Grielean ***** válasza:
70%

Tényleg a Nők lapjára alapozva próbálsz elméletet gyártani? :D

Már az alapoknál súlyosan mellélőnek, tekintve hogy az első élőlények legalább 3,5 milliárd éve jelentek meg az őslevesben! Nem tudom honnan szedték ezt, de 400 millió éve már bőven a szárazföld benépesedése folyt az első növények által.

Az oopart tárgyakkal pedig az a baj, hogy ugye mint mondtad, maguknak a tárgyaknak a korát legfeljebb közvetett becsléssel lehet megtippelni, na de ezek annyira összefüggés nélküli, és rettentő kis számú leletek, hogy ez még bőven belefér a véletlenszerűségbe. Például egy földcsuszamlás ezer éve eltemetett egy ezüstkelyhet, természetesen régi kőzetrétegek mélyére került, majd ezer évvel később megtalálták, és a kehely korát megállapítani nem lehet, csak a kőzetét, amibe eltemetődött.

Én a magam részéről majd visszatérek erre, ha valami összefüggés szerint is találnak ilyen tárgyakat, hasonló időkből, amikor azért már elenyésző lesz a néhány egymástól független véletlen esélye.

2014. ápr. 9. 21:33
 3/25 nemelfogult ***** válasza:
29%
A Nők Lapja ezotéria lehet, hogy rosszul hangzik, de ennek kifigurázása csak kötözködés, mert oopart tárgyakról 1000+1 más helyen is lehet olvasni.
2014. ápr. 9. 21:36
 4/25 Shai-Hulud ***** válasza:
34%

"Itt vitatkoznék a Nők Lapja szerkesztőjével, mivel ha egy tényleges múltban élt több millió éves emberi civilizációról beszélünk, hogy lehet az hogy az ember, aki emlős, életben maradhatott a Jura korszakban például ?"

Azért néha felcsillan benned az értelem szikrája! :-)

"így megint oda jutunk ki, hogy földönkívüliek ."

De rögtön ki is huny. :-(

"Földünk 4.6 milliárd éve keletkezett, az első élőlények pedig 400 millió éve jelentek meg az őstengerben ."

Akkor mit csináljunk a 3,5 milliárd éves fosszíliákkal? Dobjuk ki mint hamisítványokat? :-)

Sok marhaságot olvashattál a Nők Lapjában. Már ennek a mondatnak fel kellett volna tűnnie, ha egy picit is utána néztél volna, azonnal rájössz, hogy már ez sem igaz. Innen kezdve pedig elég hiteltelen az egész cikk.

2014. ápr. 9. 21:42
 5/25 anonim ***** válasza:
45%
Már soha nem hagyod abba a trollkodást? Mennyit fizetnek érte? Ezredik bannolt nickednél majd egy kicsit megpihensz?
2014. ápr. 9. 21:44
 6/25 A kérdező kommentje:

"Már az alapoknál súlyosan mellélőnek, tekintve hogy az első élőlények legalább 3,5 milliárd éve jelentek meg az őslevesben! "

Te is azonnal mellélőttél, mert erre semmilyen konkrét bizonyíték nincs, ezek csupán becslések, és az ingadozás több száz millió év is lehet .

"de ezek annyira összefüggés nélküli, és rettentő kis számú leletek, hogy ez még bőven belefér a véletlenszerűségbe"

Egyáltalán nem olyan kisszámúak, de különben sem a számokon múlik valami, hanem azon mit találnak . Rengeteg olyan eltemetett várost találtak például aminek a korát több 10ezer évre becsülik, pedig a tudósok szerint akkor még javában kőkorszak volt ! Ott a bizonyíték, hogy sokkal korábban létezett az emberi civilizáció .

2014. ápr. 9. 21:47
 7/25 anonim ***** válasza:
65%

írni, mondani sokmindent lehet, de hogy ezekből mi igaz, már nehezebb téma eldönteni.

hogy miként kerültek több százmilliós szénréteg közé olyan dolgok, aminek nem lenne ott a helye, rejtély.

lehet előző civilizáció, vagy esetleg földönkívüli életforma általi tárgyak.

de lehet más is, amire még a logikus megoldást a tudósaink nem találták meg.

azért a nők lapja jóféle újság ilyen témában, ha bulvár hoax-ot akarok olvasni, akkor irány a fentebb nevezett újság, meg a többi társai.

gondolom a sok itt kérdezgető troll is onnan merít ihletet.

2014. ápr. 9. 23:19
 8/25 anonim ***** válasza:
89%

wow Grieleant 4 hónapja nem láttam írni!:D

Egyébként ezt a nők lapjás szöveget tényleg nem kellett volna bele tenni Anna, mert nem épp hiteles forrás xD

Ettől eltekintve aki nem lusta utánajárni a témának, rengeteg oopart - időn kívüli tárgy - van.

Egyszerűen túl sok van ahoz, hogy mindet a földcsuszamlás számlájára lehessen írni. Főleg, hogy sokat olyan helyen találtak, ami épphogy a talaj alatt volt így csuszamlásokról szó sem lehet. De ezt a dolgot szeretik a régészek végszóként benyögni, ha már nem tudják megmagyarázni rendesen a tárgy korát és eredetét.

Egyesekről pedig még tudomást sem próbálnak venni.

Szerintem ezek a tárgyak egy letűnt civilizációhoz tartoznak. Miért mondom ezt:

-a koruk sokkal régebbi, mint a régészek által elfogadott legősibb kultúráé

- számtalan ősi kultúra emlékezik meg mítoszaiban és legendáiban, előző hazáról, elsüllyedt földrészekről, előző civilizációkról. Ezek egymással annyira egyeznek,hogy nem lehet kitalációról és véletlenről beszélnünk, főleg úgy, hogy állítólag nem is voltak egyes kultúrák egymással kapcsolatban

-bár a legenda nem kézzelfogható, ellenben a víz alatti építmények igenis azok. Ezeket szintén nem tudják ki építette és hogy mikor. Nem csak elvétve van 1-2, hanem ezekből is sok van és még kitudja mennyi, amit nem fedeztek fel

George Adamski

2014. ápr. 9. 23:27
 9/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a Nők Lapját sem kell leírni, mert ezt a témát nem a szerkesztők találták ki, hanem sok ilyen lelet van tényleg.

Anna megint szenzációs kérdést tett fel, olyat, ami engem is már igen régóta foglalkoztat. Ebben a kérdésben benne rejlenek az emberi létezésnek a legnagyobb titkai!

A leglényegesebb talán a nyitott gondolkodás, és az, hogy figyelembe vegyük azt a tényt, hogy a jelenlegi tudomány sajnos még mindig alapjában véve egy manipulált, beszűkült, materialista alapokon nyugvó rendszer.

Tehát sok ilyen lelet van, de a mai tudomány ezeknek a nagy részét egyszerűen figyelmen kívül hagyja, elhallgatja, illetve belemagyaráz képtelenségeket. Márpedig akár egyetlen ilyen leletet is figyelmen kívül hagyni óriási hiba!

Én most tovább is viszem az előző, Adamski által felvázolt, nagyon jó gondolatmenetet.

Ezek az említett letűnt civilizációk nemcsak mai tengerekben, óceánokban vannak elsüllyedve, hanem mai szárazföldeken, kontinenseken is léteztek, felszínen, és felszín alatt is. Voltak minden földrészen, sőt a mai sarkvidékeken is, északon és délen egyaránt. Én úgy gondolom, hogy ezek, illetve alapítóik érkezhettek bolygónkon kívülről is, a mi naprendszerünkből, vagy pedig máshonnan, és itt kapcsolható össze a két téma. Más, idősebb bolygókon már létrejöhettek a miénknél sokkal régebbi civilizációk is, amelyek valamiért el kellett, hogy hagyják szülőbolygójukat, és idejöttek a Földre, de itt elpusztultak valamiért, vagy nem sokan maradtak életben. Elég, ha belegondolunk abba, hogy milyen sokszínű a mai emberiség kinézetre, és kulturálisan is. És még nem is említettem azokat a csoportokat, akik nem a menekülés, életben maradás, hanem kifejezetten a genetikai módosítás miatt jöttek ide a Földre. Ezek szintén létrehozhattak itt bázisokat, vagy civilizációkat is, és mi, maiak az ő genetikájukat hordozzuk. Tehát, ilyen, vagy olyan okból, valószínűleg sok idegen faj fordult már meg bolygónkon, már akár évmilliókkal ezelőtt is, és mi, a mai emberiség nekik vagyunk a leszármazottai, rokonai, testvérei.

Van például olyan lelet is, egy szobor, vagy lehet, hogy több is, ami dinoszauruszt ábrázol, - ez szintén egészen döbbenetes! Lehet, hogy ezek az órási ősállatok sokkal később haltak ki, vagy pedig ahogyan írtam, maga az emberiség sokkal régebbi? Szerintem az utóbbi nagyon valószínű, az előbbi pedig szintén lehetséges.

Ezek persze egyelőre elméletek, de szerintem mégis nagyobb az esély rá, mint a hivatalosan elfogadott, elavult nézeteknek. Valamiért nekem úgy tűnik, mintha a tudomány képviselői szándékosan azt akarnák, hogy az emberiség ne legyen tisztában a saját, valódi eredetével.

2014. ápr. 10. 00:52
 10/25 anonim ***** válasza:

Máshogyan fogalmazva, úgy is írhattam volna az előzőekben, hogy az emberiségnek a fejlődése nem egyenes vonalban halad az említettek miatt, hanem ciklikusan, körkörösen. A jelenből figyelve, a történelmi és biológiai, geológiai korszakok mintha meg lennének fordulva, egymásra lennének helyezve, párhuzamosan, ami az eddigieknek lehet a következménye. És a már említett mítoszokban, legendákban vannak emlékek, feljegyzések ősi, magas technikai szinten vívott háborúkról is, például az indiai, észak-amerikai indián, és a görög legendákban is.

Ha pedig morálisan, lelki értelemben vesszük a fejlődést, akkor pedig azt lehet észrevenni, hogy az emberiségnek az ilyen irányú fejlődése már néhány ezer éve kifejezetten hanyatló tendenciát mutat.

2014. ápr. 10. 01:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!