Léteznek néger földönkívüliek is?
Ugye azt tudjuk, hogy bizonyos idegen lények nagyon hasonlítanak az emberre, például a szíriusziak vagy a plejádiak, akik külsőre az európai emberek külső jegyeivel rendelkeznek . Ők például sokszor párosodnak a földiekkel, így járt ez a férfi is, akire elmondása szerint két plejádi nő akart magáévá tenni :
http://www.youtube.com/watch?v=Jyq4QK4N4L4
A sztori röviden annyi, hogy miután a két földönkívüli nő rámászott, a férfi megijedt és kitépte a plejádiak pár hajszálát, utána a férfinak 6 órán át erekciója volt . A DNS teszt kimutatta, hogy a DNS rendkívüli és ritka, valamint a férfit alávetették hazugságvizsgálónak is amin átment .
Ott vannak még a kis szürkék is, akiknek a vágott szemeik miatt kísértetiesen hasonlítanak a kínai és japán emberekre . A japán legendákban szerepelnek is vágott szemű idegenek, akiket ők doguknak hívnak :
De léteznek-e olyan földönkívüliek akik a feketékre hasonlítanak ? Ha igen mi lehet a céljuk, talán ők is párosodni akarnak mint a plejádiak vagy inkább tanítani mint a doguk ?
"Ugye azt tudjuk, hogy bizonyos idegen lények nagyon hasonlítanak az emberre, például a szíriusziak vagy a plejádiak, "
Nem is tudtam, hogy hivatalosan elismerték, hogy bolygónkon kívül van valamiféle értelmes biológia szerveződés, amit életnek nevezünk.
De itt a kérdező, mindjárt, két fajról is beszél.
Mond drága!
Ezeket hol mutatták be hivatalosan?
Miket lehet róluk tudni?
"Ők például sokszor párosodnak a földiekkel, így járt ez a férfi is, akire elmondása szerint két plejádi nő akart magáévá tenni : "
Még a hivatalos elismerése sem volt, hogy egyáltalán valahol lenne más élet a földön kívül, de az általad feltételezett példányok, már az emberekkel is párosodnak?
Ezt a gondolatmenetedet miből következtetted ki?
Lehet hogy nincsenek is ivarszerveik, hanem pl dns vagy szövet minta alapján reprodukálják magukat.De itt csak a te gondolatmenetedet akartam követni, ha szerinted mégis léteznek ilyenek.
"A sztori röviden annyi, hogy miután a két földönkívüli nő rámászott, a férfi megijedt és kitépte a plejádiak pár hajszálát, utána a férfinak 6 órán át erekciója volt ."
Ez még a blikkben sem menne el főcímnek, bukta lenne a kiadónak az aznapi lapszám.
" A DNS teszt kimutatta, hogy a DNS rendkívüli és ritka, valamint a férfit alávetették hazugságvizsgálónak is amin átment "
Nem értem a dns hogy lehet ritka?
Mit értesz ez alatt pontosan?
Átment a hazugságvizsgálaton?
Nálunk az ügynökségen így kezdik frissen bekerültek kiképzését, hogy megtanulják manipulálni a gépet.
"Ott vannak még a kis szürkék is, akiknek a vágott szemeik miatt kísértetiesen hasonlítanak a kínai és japán emberekre "
Ma egy újabb faj, amiről szinte semmi hivatalos írat, vagy tudományos bizonyítási eljárás, ellenben annál több hoax felvétel, és írás.
"A japán legendákban szerepelnek is vágott szemű idegenek, akiket ők doguknak hívnak : "
Ezt inkább nem is kommentelem, mert eddig azt hittem hogy értelmes,gondolkodásra hajlamos lányka vagy,de innentől kezdve már nem tudom mit gondoljak rólad.
"De léteznek-e olyan földönkívüliek akik a feketékre hasonlítanak ? Ha igen mi lehet a céljuk, talán ők is párosodni akarnak mint a plejádiak vagy inkább tanítani mint a doguk ?"
És a végére az egész irományodból, összegyúrtál egy olyan kérdést, egy olyan logikai kikövetkeztetéssel, hogy erre már benyomtam 2 felest, mert józanul ekkora baromságot nem lehet kibírni.
Mond, szoktál járni terápiára?(mentálhigiénés gondozásra)
V ügynök(kapcsolattartó)
#7 Nem vagyok kemény mi olaszok nem értünk boxhoz max pizzához pedig a csoki gyerek 160-170cm magas volt ellentétben velem, aki 190 és mégis megvert, de mostanság elkezdtem gyúrni meg boxolni ellátom a baját na, de mindegy
Kedves Anna nem vagyok rasszista, de honnan a retekből tudnod, hogy egyáltalán vannak szíriusziak vagy plejádiak? persze lehetnek feketék, szürkék, barnák , stb. De, amit mondasz még viccnek is rossz és annak az esélye, hogy egy másik bolygón a földönkívüliek hasonlítanának az emberekre gyakorlatilag NULLA. ;)
Igen, szerintem léteznek sötét bőrű idegen lények. Elgondolkoztató, hogy a Föld mennyire sokszínű képet mutat az emberiség kinézete és kultúrája tekintetében. Nyilvánvaló, hogy ebben az is közrejátszik, hogy maguk az itteni, földi emberek is keveredtek egymással mindenféle variációban.
Egyébként én is olvastam ilyen különös esetekről, hogy magas, szőke kinézetű idegenek, akik lehet, hogy éppen plejádiak voltak, párosodtak itteni emberekkel. Annyi a különbség, hogy amiről én olvastam, az fordítva történt, tehát idegen férfiak tették mindezt földi nőkkel.
Nekem az is érdekes, hogy őket általában békés, jó szándékú lényeknek írják le; emiatt furcsa a számomra, hogy így viselkednek közülük egyesek. Valószínűleg az lehet az oka, amit a múltkor is írtam, hogy egy fajt szerintem nem lehet kizárólag csak jónak, vagy csak rossznak tekinteni.
Visszatérve a kérdésre, van egy olyan nézet is, amely szerint az annunakik csak a fekete emberi fajt hozták létre, de a többi rész az stimmel, hogy eredetileg munkavégzés, konkrétan bányászati célból teremtették meg őket az annunakik valahogyan.
Akármi is az igazság, de az tény, hogy ők valóban erősebb, szívósabb testfelépítésűek, mintha genetikailag is a kemény fizikai igénybevételre lennének kiképezve, vagy megalkotva.
És az senkinek nem jutott eszébe, hogy ha genetikailag tényleg módosították az emberelődöket, akkor érthető, hogy miért hasonlítanak ránk?
Mindig csak ez a "nincs bizonyítva a laborban" duma elég unalmas már. Remélem majd egyszer téged is felboncolnak és akkor hiszik el, hogy létezik az ember, de akkor majd ne sírjon a szád.
Anna,és ezt hogy képzeljem el?
Valaki fekszik a szobájában,aztán hipp hopp átsugározzák őt valami idegen hajóra,és két idegen nő elkezdi vadul letépni a gatyáját meg beadnak neki viagrát?
Semmi kivizsgálás???
Mert ha valóban olyan hasonlóak lennének hozzánk (ami még mindig lehetetlen nagy hülyeség) akkor gondolom probléma lenne az ha az éppen elrabolt páciens mondjuk AIDS-es,tripperes,szifiliszes vagy más nemi úton terjedő betegsége van,vagy még az is megeshet nemzőképtelen.
Ezek után ne lepődj meg ha valaki azt hiszi hogy a south park seggturkász idegenjeit másolod. [link]
"eddig azt hittem hogy értelmes,gondolkodásra hajlamos lányka vagy"
Jó neked, én mindig tudtam rólad, hogy egy ősember értelmi szintjén állsz, szóval iszogassad tovább a feleseket :-D Ha még a doguknak se néztél utána felesleges is reagálnom arra a sok mindenre amit összehordtál .
"annak az esélye, hogy egy másik bolygón a földönkívüliek hasonlítanának az emberekre gyakorlatilag NULLA. ;)"
Gyakorlatilag nem, ha igaz a szájhagyomány hogy a saját képükre teremtettek minket :-)
13# Kedves Töprengő, ezt nagyon szépen leírtad . Mivel genetikai vizsgálatok igazolják, hogy valamennyi ma élő ember őse fekete volt, így én is úgy gondolom, hogy őket hozták létre elsőnek, jól írtad állítólag bányászati célokra .
19# Kedves Möbiusz !
Nem biztos hogy átsugározzák, mert ha tényleg párosodni akarnak valakivel, annak a szexuális teljesítményére nagy hatással van a stressz . Saját környezetében az ember meg egy fokkal nyugodtabb, mondjuk ha ezt velem csinálnák jó eséllyel szívrohamot kapnék, de vannak nálam önmagukat jobban kontroláló emberek, tehát én eltudom képzelni . A viagrát meg ne úgy képzeld el, hanem biztos náluk is van valami serkentő szer és azt adják be, az "áldozatnak" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!