Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hogyan magyarázzátok meg a...

József94 kérdése:

Ti hogyan magyarázzátok meg a gabonakörök keletkezését?

Figyelt kérdés
Többen azt hitték hogy emberek alkották, de később ez az opció ki lett zárva. Mert az emberek nem képesek ezt ilyen pontosra megcsinálni ilyen rövid idő alatt (2-3 óra). Meg hogy ezeknek a gabonaköröknek a talajról tekintve semmi jelentősége nincs, csak is az égből. Szerintem ezt a gabonaköröket földönkívüliek csinálták (pl. a jól ismert "Szürkék")

2014. márc. 16. 02:56
1 2 3 4 5
 41/43 nemelfogult ***** válasza:

Köszönöm a két linket. Egyelőre az olasz BLT kritikát nem tudtam elolvasni, mert Adobe Readerem nem tudja kinyitni, de majd valaki más gépéről későb megnézem.

Hogy vita megy a legkülönbözőbb csoportok közöt felfogás és értelmezés szempontjából az szerintem vele jár. Egyrészről az emberi oldala, másrészt a dolog eléggé talányos mivolta miatt.

A piktogrammok rengeteg különböző felfogást, csoportosulást kreáltak, az egész kicsit olyan mint egy szociológiai kísérlet:)

2014. márc. 18. 13:25
 42/43 anonim ***** válasza:
0%
körbement a kombány
2014. márc. 23. 22:12
 43/43 anonim ***** válasza:
A replikátorok hozták létre őket.
2014. ápr. 15. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!