Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti hogyan magyarázzátok meg a...

József94 kérdése:

Ti hogyan magyarázzátok meg a gabonakörök keletkezését?

Figyelt kérdés
Többen azt hitték hogy emberek alkották, de később ez az opció ki lett zárva. Mert az emberek nem képesek ezt ilyen pontosra megcsinálni ilyen rövid idő alatt (2-3 óra). Meg hogy ezeknek a gabonaköröknek a talajról tekintve semmi jelentősége nincs, csak is az égből. Szerintem ezt a gabonaköröket földönkívüliek csinálták (pl. a jól ismert "Szürkék")

2014. márc. 16. 02:56
1 2 3 4 5
 31/43 nemelfogult ***** válasza:

A link lemaradt:

www.google.ca/#q=crop+circles%2Bmilitary+helicopter&tbm=vid

2014. márc. 17. 17:33
 32/43 anonim ***** válasza:
31%

Na szóval 39%-os!

Úgy gondolom, hogy a buta ember érve a személyeskedés. Olyan ez, mint amikor összevesznek az emberek szemtől szemben valamin és mikor már elfogynak az észérvek az egyik ököllel próbálja megoldani a problémát. Te ugyanezt csinálod.

Bunkó, ocsmány, lekezelő módon írsz, személyeskedsz. Te már előre leírod hány évesek vagyunk, milyen az életünk, stb. Ha Te magad egy felnőtt ember vagy, akkor nagyon sajnálni tudlak. Mert felnőtt ember nem viselkedik és ír így. Szörnyen gyermekdeden vagy. Ráadásul ha már az internetet tudod használni, megtanulhatnál már normálisan írni is, mert a mondataidnak se eleje se vége, olyan kesze-kusza az írás mintha maga E.T. írta volna. Egyébként is mondatot nagy betűvel kezdünk :)

És most a gabonakörök:

1.) már ötcsrilliószor leírtuk mi is nem elfogultal, hogy vannak csalók igen és ők is tudnak gabonakört csinálni.

Ellenben nem mindegyik csaló műve ezt kéne már megérteni, hiába írtok 1-2 példát a friderikusszal. Ez olyan, mintha felfedeznék egy régészeti lelőhelyet és van 100 darab tárgy. Én a 100 tárgy közé behelyezek egy modern hamisítványt, majd ezt bemutatva azt mondom,hogy ha ez az 1 hamis és modern, akkor az összes többi is az. Túl hamar vontok le következtetéseket, téveseket

2.) A katonaság vizsgált gabonaköröket. Nem fogom belinkelni, hisz ilyen idős, gyakorlott gabonakör kutatónak (ha-ha) nem nehéz megkeresni a honlapjukat sem és a nevüket. Azt azért minden esetre elárulnád, hogy ha egy katonai bázistól pár méterre fedeznek fel gabonakört, akkor a tiltott övezetben hogyhogy nem lőtték tarkón a szórakozó vadparasztokat akik csinálták?

3.) Folyamatosan olyan mondatokat adtok a szánkba, amit egyszer sem írtunk. Az egyik az 1600-as években készült gabonakör. Nem, mi sose írtuk, hogy ufók csinálták. Pusztán arra akartunk célozni, hogy a gabonakör nem modern jelenség, nem a 70-es években csinálta két alkoholista faszi, mint ahogy sokan hiszik.

De szinte biztosra merném venni, hogy a 70-es évektől előbbi gabonaköröket nem is ismerted.

4.) a Gabonakörök legalább 400 éves múltra tekintenek vissza. El mondanád nekem, hogy miért csinálnának csak az emberek gabonaköröket 400 éve, ráadásul nem csak gabonában hanem fűben is és olyan helyeken amerre a madár sem jár, vagy a kutya sem veszi észre, plusz még észre sem veszik a remek művűket, csak évtizedekkel később veszi valaki észre mondjuk a google earth programban? Ezekből semmi nyereség nem származik.

5.) Számtalan tényt nem veszel figyelembe. A Gabonakörök közelében láttak és már videóztak is le fénygömböket. Ezeket a videókat számítógéppel kielemezték és mondták, hogy nem hamisítvány. Figyelem: fénygömböket, nem pedig űrhajókat! A fénygömb lehet plazma, ismeretlen természeti jelenség, elektromos gömbtöltet stbstb. ami ugyanúgy lehet talán a gabonakörök kialakulásáért felelős. Ellenben te ezt sem veszed figyelembe és folyton azt pusmogod hogy ember csinálja, meg mindenki ufót kiált.

6.) "pl a 80-90 es évek újságai, tv műsorai nagy része még digitalizálva sincs, hiszen nincs rá ember, aki ezt a hatalmas adatmennyiséget számítógépre felvinné. "

Aha persze. Azért olvasom most is az 1800-as évek újságjait. De biztosan a 90-es évekét nem lehet elolvasni pdf-be a neten :((( Könyvtárak, levéltárak bedigitalizált anyagairól hallottál-e már?

Ja és "ha 50másik ember mondja hogy nincs ennek ufo hoz meg katonasághoz köze, az nem elég, csak fújja fújja a kiskamasz a panaszát"

Ugye ismered azt a szólást, hogy attól, hogy sok hülye egyet fúj még nem lesz igaz? Ezekből a hozzászólásokból is látszik, hogy egyeseknek köze nincs a témához, csak beböfög valamit amit éppen a blikkben olvasott. Továbbra sem mondjuk, hogy mind ufók műve, de nem lehet 100%-ban kizárni.

Na biztosan kihagytam valamit, de továbbra is fújd csak ugyanazt és ugyanazt és észre se vedd a kérdéseket és észrevételeket. Ha csináltál is gabonakört annak idején, az írásodból és információidból látszik, hogy tele vagy hiányos ismeretekkel ennek kapcsán.

George Adamski

2014. márc. 17. 18:17
 33/43 anonim ***** válasza:
38%

"a Gabonakörök legalább 400 éves múltra tekintenek vissza. El mondanád nekem, hogy miért csinálnának csak az emberek gabonaköröket 400 éve"

Ismered azt a szót, hogy tréfa? Hát ezért.

A mai modern kifejezés erre a trollkodás.

Ugyanaz, mint amikor beleszarnak a geoládákba, rémhireket terjesztenek az interneten, vagy gyufamérget raknak a cigibe.

Nem húznak belőle hasznot, még abban sem lehetnek biztosak, hogy valaki észreveszi. És mégis csinálják.

2014. márc. 17. 19:17
 34/43 anonim ***** válasza:
38%

"Folyamatosan olyan mondatokat adtok a szánkba, amit egyszer sem írtunk. Az egyik az 1600-as években készült gabonakör. Nem, mi sose írtuk, hogy ufók csinálták."

Nem írtuk, hogy azt állítottad volna, ugyanakkor mindig felhozod, és mivel ez az egyik nagy érve az UFO gabonakör hívőknek, így szépen egy platformra kerülsz velük.

A hivatkozott mese az sem biztos, hogy megtörtént.

Eleve lekaszált mezőről van szó, úgyhogy ezt nehéz a napjainkban ismert gabonakörökkel rokonítani. Vagy rendszeres a lekaszált gabonakör mostanság is?

Amennyiben véletlenül mégis megtörtént esetről van szó sokkal nyilvánvalóbb, hogy a ki nem fizetett szegény paraszt éjszaka a családjával, vagy pár markos cimborával, fáklyafény mellett, hogy azért lássanak is valamit (tüzeket láttak a gabona fölött, ugyebár), bosszúból lekaszálta a nagygazda fél földjét, aki annyira megrémült, hogy hozzá sem mert érni.

XVII. század babonás, ördögfélő, sokmindenben boszorkányságot látó miliője.

A legvalószínűbbnek mégis azt tartom, hogy nem történt meg, csak egy mese. Olyan mint az errefelé is gyakori szegény ember, gazdag paraszt példamesék, melyben a fösvény zsíros gazda a végén megjárja.

"...két alkoholista faszi"

Ugyanaz az érvelés, amit folyamatosan számon kérsz a szkeptikusoktól, amikor az ellenoldal forrásait elmebetegezik, vagy alkoholistának, narkósnak kiáltják ki.

Tudom, hogy a korábbi linkeden olvastad, de ott leírva is hasonlóan szánalmas, egyoldalúan elfogult.

Nem csak az említett két alkoholista foglalkozott és foglalkozik gabonakörökkel, hanem világszerte sokan. Ez mára egy "művészeti" irányvonal is.

[link]

--------------------------

A BLT Research oldalán (ugye ez a többször hivatkozott gabonakör kutatóintézet) a legújabb linkeken egy holland halottlátó médium agyhullámokkal szívecskéket küld a BLT nagyasszonyának, és halott gabonakör készítők fényképeit montírozza digitális videofelvételekre.

[link]

[link]

2014. márc. 17. 20:26
 35/43 anonim ***** válasza:

kedves utolsó válaszíró!

jó volt olvasni a válaszod, én már meguntam, hogy két ilyen fanatikus, mindenben csak ufo-kat és idegeneket látó kamasszal irkáljak. majd felnőnek egyszer és rájönnek, hogy életükből és idejükből, ami egyre kevesebb lesz majd, ezekre a hoax és fake sztorikra mennyit áldoztak.

2014. márc. 17. 21:42
 36/43 anonim ***** válasza:

mondom én, vicces fiú ez a két lókötő ezen az oldalon.se baj, fanatikussal, lehet bárhol találkozni.

nem akartam már neked reagálni de az utolsó mondatod mellett nem tudtam elmenni szó nélkül.

"Ha csináltál is gabonakört annak idején, az írásodból és információidból látszik, hogy tele vagy hiányos ismeretekkel ennek kapcsán. "

úgy látom az első oldalon nem olvastad el, azt a szép hosszú választ , amit a kérdező kérdésére írtam, ahol is gyakorlatiasan van leírva, miként készülnek annak idején és készülnek ma is ezek a szép ábrák.

ott van minden dolog, amit figyelembe vesznek egy ilyen alkotás készítésekor.de remélem még a szövegértelmezés fog menni, mert akkor olvasd el jó sokszor hogy megértsd, a gabonatáblákon keletkező ábrák, emberek által így készülnek!!!

remélem most az idilli világokat nem zúztuk szét, én és a többi válaszíró, aki pont az ellenkezőjére próbált meg rávilágítani, mint amit ti fanatikusok hisztek.

ez az a féle ember, hogy fától az erdőt, itt van leírva, mi a gyakorlatias készítése ezen ábráknak, de ő nem ,nem látja ezt , csak fújja a saját meséjét.

és amúgy, szeretek nagybetűvel írni, de csak papírra, tollal, itt neten, nem mindig használok, nagybetűt, ha sokat írok.

2014. márc. 17. 21:54
 37/43 anonim ***** válasza:
Sok esetben éppen azok az emberek a fanatikusok, akik másokat annak tartanak!
2014. márc. 17. 23:22
 38/43 nemelfogult ***** válasza:
61%

"mondom én, vicces fiú ez a két lókötő ezen az oldalon.se baj, fanatikussal, lehet bárhol találkozni."

Hát igen, például tükörbe is lehet nézni.

2014. márc. 18. 00:20
 39/43 nemelfogult ***** válasza:

"A BLT Research oldalán (ugye ez a többször hivatkozott gabonakör kutatóintézet) a legújabb linkeken egy holland halottlátó médium agyhullámokkal szívecskéket küld a BLT nagyasszonyának, és halott gabonakör készítők fényképeit montírozza digitális videofelvételekre."

Azon az oldalon nem csak az van amit írtál, csak ezzel lehet frappánsan visszavágni:)

Ami a csoport biológiai kutatómunkáját reprezentálja, az a már elhunyt Dr.Levengood eredményei az elhajlott gabonaszálak kémiai, biológiai elmzése, stb. Amirő tényleg tudnia kell annak aki erről vitatkozik.

Hogy a Dr.Levengood utáni BLT (Nancy Talbottal és a holland medium fiúval) mit csinál, az nem reveláns a mi témánkban.

A gabonára olyan sugárzés hatott, ami hasonló a mikró hullámokhoz, de nem az. Az ilyen mintáknál nincs nyoma mechanikus, fizikai behatásnak.

Hogy kik csinálhatták... az ilyeneket biztos nem gabonakőr művészek, nem olyanok akik, ha kifinomultan is, de ezt hobbiból csinálják.

Én nem akarok találgatni, mert az csak további vitát és anyázást szül. Van pár alternatíva és igen, ebbe beletartozhat a nem emberi design lehetősége is.

Sajnos itt ez szélmalom harc, mert egyrészről vannak olyanok, akik nagy önbizalommal tudják és kijelentik, hogy minden egyes piktogram az ő garantált módszerével készült.

Aztán páran ezzel szemben szintén elfogadjuk a sok fake vagy artisztikus piktogrammot, de elfogadjuk azt is, hogy vannak egyelőre megfejthetetlenek is köztük.

Ennyi. És szomorú, hogy ezt csak ennyi személyeskedés árán lehet csak megbeszélni (amiben én is hibáztam, mert a butaság néha kihoz a sodromból.

2014. márc. 18. 00:41
 40/43 anonim ***** válasza:

Valóban, attól, hogy mára a BLT Research egy paramédiumokkal foglalkozó holdkóros társaság lett, nem halványítja el esetleges korábbi eredményeiket. Már ha volt ilyen.

Viszont épp a fentiek miatt joggal kételkedhetem az oldalukon szereplő, tudományosnak beállított eredményeik hitelességében is. Bebizonyítani nem tudom az esetleges tévedéseiket, mivel a gabonaszárakhoz cseppet sem értem.

Erre itt van mondjuk három olasz paranormális kutató, akik szerint nincs bizonyíték, hogy a szárak elektromágneses sugárzás miatt deformálódtak.

"We conclude that the claims about the involvement of some kind of electromagnetic radiation in the creation of crop circles are not supported by the available evidence"

[link]

A BLT már UFO és gabonakör kutatókkal is rendszere csatákat vív.

[link]

2014. márc. 18. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!