Ti hogyan magyarázzátok meg a gabonakörök keletkezését?
Tuti hogy most leleszek hurrogva és pontozva, de a közhiedelemmel ellentétben ezek egy részét nem ember csinálja.
Tény, hogy bonyolult mértani alakzatokat emberek is tudnak készíteni egy éjszaka alatt. Azonban ezt a verziót nem lehet ráhúzni az összes gabonakörre több okból is.
Gondolok itt arra, hogy egyes ábrák katonai létesítmények mellett keletkeztek, tehát ott illetéktelenek nem hatolhatnak be a környékre. A másik dolog, hogy a gabonakör nem modern jelenség 300 éves múltra tekint vissza, nem a 70-es években kezdte el két muki csinálni. Harmadszor pedig videóztak már le körülötte plazmagömböket, ami ha nem is ufóra, de ismeretlen elektromágneses természeti jelenségre vezethető.
Szerintem van benne emberi kéz műve, ismeretlen természeti jelenség és talán az idegenek. Hogy miért mondom ezt, az olvassa el ezt a cikket és részletesen kitárgyalja:
George Adamski
Nincs ebben semmi földönkívüli! Régen láttam egy riportot, ahol két fiatalember bemutatta, hogyan készítik a gabonaköröket.
Gólyalábakon mentek a gabonatáblába. Az egyik megállt, kezében egy hosszú kötéllel. A másik fogta a kötél másik végét, hogy az megfeszüljön és szépen körben járt. A középső fordult vele együtt.
Szabályos köröket csináltak, kb. fél óra alatt.
Sokat foglalkoztam a gabonakörökkel, senki ne gondoljon mögé semmi természetfelettit.
Emberek csinálják, mint pl jómagam.
Régebben már írtam ide, ezzel kapcsolatban, kicsit kifejtem, de nincs kedvem , megint kisregényt írni egy kiguglizható válaszhoz.
Szóval...akkor elkezdem.
és a végére egy történet majd....itt is sztem megtalálható a gabonakörös írásoknál valahol a válaszom, akit érdekel, majd kikeresi.
Emberek hozzák létre, előzetes tervek alapján.szerte a világban.
a komolyabbakat, ált exopolitikához köthető "önkéntes csoportok", hogy tovább építsék, a hoax ufo meséket.
A tervezés a legfontosabb.
A geometriai ábra megkeresése, esetleg felrajzolása, majd a munkafolyamat megtervezése, lebontva az egyes alfázisokra, amikből felépül a teljes ábra majd.
Utána a helyszín kiválasztása, sok időt igényel.itt jön rögtön az első rejtély.a sugárzás...vagy mi, mert ált melléköltenek egy csomó mesét.sok esetben mikor különleges ábra készül, az gabonaköröket, mindig ley vonalak metszés pontjaira csinálják, ahol különleges földsugárzási anomáliák vannak.sok van ilyen hazánkban is, de a pontos helyüket nem sokan ismerik és ez így van külföldön is.az ilyen helyeken a különféle sugárzás mérők, abnormális ( természetestől eltérő) sugárzási mintákat mutatnak majd.
Szóval miután megvan a helyszín is, megtörténik a részfeladatok kiadása, egyes embereknek, majd kinéznek ált egy bolygó együttállást, vagy egy jelentősebb napot, pl napfogyatkozás, vagy telihold...és jön a gyakorlati kivitelezés.
Itt is sokminden játszik közre...pl jön az első tévhit, a gabonát csak úgy lehet letaposni h törik!!!!!
ezt a hülyeséget is csak az agymosott ufo hívők találták ki!!!!
az időjárás kulcsfontosságú.
a reggeli harmat és pára , ami a gabona érésekor, ált júniusban és júliusban előfordul, vagy eső, megnedvesíti a gabonaszárban lévő rostokat és hajlik törés nélkül. aki látott már síkvidéki búzatáblát, nyári vihar után érti mit írok, sokszor nagyon nagy területet tarol le a szél, és fekteti le, ami aratáskor nem nagyon jön jól a gazdának...ufok mi???? nagy hoax...!
szóval megvan az ábra, hely,(ami ált ley vonal metszéspont az országban vagy világban vhol, csak kishazánkban 30-40ilyen kisebb hely van), ahol a sugárzásmérők igen csak abnormális mérési eredményeket mutatnak, és semmi természetfeletti nem történik!!
ki van osztva a feladat mindenkinek, és a kedvező csillagászati együttállások és az éghajlati tényezők is kedvezőek, akkor jöhet a terepmunka, ami ált a leggyorsabb munkafázis az egészben, néha pár óra az egész.
Szóval ahogy írták, gólyalábon odamegy a kis csapat, majd a szokásos taposásos munkával a gabona táblára tapossák a geometriai alakzatot.
majd a távozás ugyanúgy.
ilyenkor ált egy nap pihi van, ha aznap nem szól be senki és a bulvársajtó nem jön nagy erőkkel a helyszínre, akkor egy " véletlen" telefonhívás útján, mindjárt ott terem, vagy 50újságíró, meg az összes hazai ufo szakértő, meg persze a lelkes környékbeliek, akik rögtön ufo inváziót sejtenek, pedig ha ekkor a tömeget ha lefotózná vki, ált feltűnik az a pár ember, akik országonként felelősek, mindezért.
és micsoda móka.
szóval a történet.
írtam, h lelkes gabonakör kutató vagyok, gyakorlatból is.
manapság már fiatalok csinálják ezt, de még 30 évvel ezelőtt, nem egy búzatáblában , -ami a fentebb leírtak alapján készült,- az én ábrám tűnt fel, majd néztük, ahogy mindenki eltérítésről, meg ki tudja mikről beszéltek még...
és a végére...exopolitika.ahogy írtam.
nagyon sok, komolyabb munka mögött, ilyen csapatok állnak, miért???
nagyon nagy iparág lett az ufo biznisz, kb vetekszik a filmkészítés iparral....könyvek, tv műsorok,filmek liszencei...és még sok egyéb.
ugye akkor megy a szekér, ha minél több hivatalos, v annak tűnő ember áll az ügy mögött, marketing fogás miatt, pl a kanadai miniszter, meg sok egyéb ember is az alábbi szervezet protezsáltjának mondhatja magát...és mit kap cserébe...rengeteg nyilvános szereplés, best seller könyvek...és ki tudja mi még.
mert az ufo sztori nem állhat meg, mert akkor elvész a nagy haszon, ami mögötte van.
Megmagyarázni nem tudom, nem is szándékozom, csak az eddigi beírásokhoz egy észrevétel.
Az igazi (nevezzük így) gabonakörök és a huncut emberek által készítettek között van egy lényeges különbség. Előbbiben a gabona úgy van meghajolva, ahogyan azt nem sikerült eddig reprodukláni. Nem sikerült ez sem "ufószakértőknek", sem tudósoknak. Gaobonaköröket állítottak elő a legkülönfélébb módszert próbálva, de a szálak mindig megtörtek nem meghajoltak.
utolsó!
én lennék, aki azt a szép hosszú hozzászólást írta.
szóval, milyen törésről beszélsz??
légy szíves olvasd el mit írtam, és ezt tapasztalatból írtam.
persze a többi búzaszálat ami, egy erőteljes erő hatására elhajol, pl taposás, nem fog magától felállni, mert nagyon erős erő érte.
de amikor a szél meghajlít egy búzatáblát, van hogy visszaegyenesedik a java része.
jah...meg nem tudom te hány ilyen vizsgálatnál voltál ott, avgy csak az internetről tájékozódsz, ahol a fentebb leírt(exopolitika) és a hozzá köthető szimpatizáló szervezetek és internetes oldalak, olyan hoax-okat írnak le, amit néha még olvasni is rossz.
az igazság az, hogy ez egy teljesen emberi "műalkotás", amit kalandvágyó emberek csinálnak, az általam, feljebb leírt módon.
ha valami nem volt világos, olvasd el légy szíves, mert ott minden le van írva , részletesen.
vagy keress meg egy ilyen csoportot, és majd a gyakorlatban is látod, hogy "milyen űrhajó száll oda le"...emberi , fából készült taposók jelenlétében.
#4-es te akkor szánalmas ember vagy, az összes gabonakörös kérdéshez beírod ezt a hülye mesédet, hogy gabonaköröket csináltok aztán meg nagy híresség lett és hogy mindenki ufókat sejtett mögötte....
de érdekes módon még egyiket sem mutattad be :D
Mese habbal amit leírsz és csak direkt leakarod járatni a témát.
Ja, köszi a lepontozást, a sok birka tuti nem olvasta végig a linket.
Biztos 400 éve ugyanaz a két faszi szórakozott mi?:D
utolsó..úgy látom a kognitív képességeid meghaladják még az átlag alatti szintet is.ahogy írtam, már vagy 30éve nem foglalkozom ezzel, gyakorlatban, de mások csinálják, és még ki tudja miket.
ez az egész ufo sztori egy hatalmas bevételi iparággá nőtte ki magát.
Nem pont kis hazánkra gondolok, külföldön olyan expo-k vannak, hogy el sem hinnéd, ha még nem jártál ott személyesen.
szóval, ebbe nem hiszem hogy neked bármiféle belelátásod lenne, ha jól sejtem, egy kiskamasz vagy egy fiatalkorú ember lehetsz, akiben, most az írásom alapján egy világ tört össze, hogy nem az ufo-k csinálják a gabona köröket.
na mindegy, az igazságon nem változtat, hogy emberek, csinálják.
mikor még a kilencvenes években kicsit szabadabb volt a média, és foglalkozott ilyen dolgokkal is, volt egy műsor, ahol pont egy ilyen kis hazánkbeli csoportot mutattak be meló közben...
a többit max a hozzád hasonló interneten felnőtt fiatalok látják bele...de minek???azt nem tudom!
na szép napot, ne nézz annyi scifit, mert ezek szerint rossz hatást gyakorolhat rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!