Ti hogyan magyarázzátok meg a gabonakörök keletkezését?
#19-es kispajtásnak
Tényleg jót derültem a válaszodon (de azért ne kispajtásozzál, mert az elég gyökérség, talán csak lábbal gabonát döngölők szokása).
Ha olyan alaposan kutattál mindezek után, akkor valami baj lehet veled, ha csak erre jutottál...
Mondjuk az angollal végképp ne gyere, mert én kétnyelvű vagyok és inkább jó lenne, ha az angolul írott tanulmányokba is belenéznél. Említettem már a BLT web lapot azt csak úgy kapod meg, so, get going body! Ha te eddig kutattál ezügyben és nem tudod miről beszélek, akkor magadról állítottál ki kritikát.
"tudod, pár ismerősöm az egyetemről ilyen gyönyörű helyen dolgozik, mint pl Elmegyógyító Intézet, na ott akad szép számmal, eltérített, meg ufo sztoris ember.."
Ez komplett hülyeség és te is tudod. A feleségem az egyik legnagyobb ilyen intézetben dolgozik és évi 1-2-szer, ha egyáltalán megemlítenek ufo hívő skizofrén betegeket... Szóval ne hazudj!
Nem vitatkozom veled, nem azért, mert más véleményen vagy, azt mindenkiben tisztelem, hanem mert nem konkrét érveket hozol fel amiket meg lehetne vitatni, hanem csak rámzúdítasz egy sor zagyvaságot.
Jó kutatást és jó gabona döngölést:)
"Honnan szeded, hogy a katonaságot akár csak hangyaf*s.z.nyira is érdeklik a gabonakörök?"
Erre Amamski biztos válaszol ugyan, de addig is... nézzél utána, mert igen, a katonaság nagyon is érdeklődik utánuk. Ez nem titok. Csak egy kicsit utána kell nézni. és, hogy a magyar katonaságot nem érdekli? Ha nincs nálunk, mint sok más országban sincs, akkor mi érdekelje. Lábbal döngölő barátunk körit minden hülye látja, hogy fake, minek a katonaság?
bírom az ilyen kisiskolásokat mint ez a kettő, ezen az oldalon, látja, tudja , érzi hogy hoax és fake az egész ufo, meg gabonakörös sztorija, de csak mondja és mondja és mondja.
ahogy itt szoktam olvasgatni ezen az oldalon, jó kis társadalmi fokmérő, egyes rétegegekről, pl az elvakult hívőkről.
csak a saját igaza van, ha 50másik ember mondja hogy nincs ennek ufo hoz meg katonasághoz köze, az nem elég, csak fújja fújja a kiskamasz a panaszát, hogy miért nem tudnak végre megérteni.
ezek a mai fiatalok, mire felnőnek és a logikai gondolkodásuk is majd eléri a azt a szintet, amit pl a testük képvisel, mert most még, gyerek ésszel, felnőtt testben szindróma van csak, akkor majd rájönnek, hogy a mesékben nem kell hinni.
sajnálom, ha az idilli világodat neked és a kis pajtásodnak, az adamski klónnak, összetörtem, de rossz nézni, ahogy itt pár elvakult, fanatikus, korongrajongó, mindenben de mindenben idegeneket lát.
és szomorú, hogy még ezt a véleményét, más , logikusan gondolkodó, értelmes emberre is ráakarja erőltetni.
jót nevettem rajta, hogy a feleséged, olyan intézményben dolgozik, amit írtam....akkor jó korán nősülhettél, gondolom, a korai életkor miatt volt hozzá szülői engedély is???mert titeket kb 16-24 közé raklak.
jah és a legvégére, írtam a vakhites, túlbuzgó, népcsoportot, nem tudom te honnan jöttél, hit gyülekezet, vagy ki tudja mi más, de az ilyen helyeken van az, h a saját fegyverüket erőltetik a népre.
gondolok itt arra, hogy írod, hogy az a fake és hoax hogy a katonaság nem érdeklődik e jelenségek felé, és hogy emberek készítik...szóval itt láttam, hogy mégis nagy a baj nálad.
legyen szép délutánod!
"Erre Amamski biztos válaszol ugyan, de addig is... nézzél utána, mert igen, a katonaság nagyon is érdeklődik utánuk. Ez nem titok. Csak egy kicsit utána kell nézni. és, hogy a magyar katonaságot nem érdekli? Ha nincs nálunk, mint sok más országban sincs, akkor mi érdekelje. Lábbal döngölő barátunk körit minden hülye látja, hogy fake, minek a katonaság?"
Nem tudom, emléxel-e a Friderikusz show cimü műsorra, jó 20 évvel ezelőttről. Volt egy olyan, hogy behivtak 2 UFO szakértőt, akik ugyanezekkel az érvekkel, amiket ti is nyomattok itt, bizonygatták, hogy ezt bizony ember nem készithette.
Aztán behivtak a müsorba plusz vendégeket is, pár egyetemistát, és kiderült, hogy bizony ők csinálták, el is magyarázták, hogyan. A UFO szakértők meg égtek, mint a Reichstag.
Szóval Magyarországon is van elég sok gabonakör, de a katonaságnak több esze van annál, minthogy ilyen hülyeségekkel foglalkozzon.
“...és szomorú, hogy még ezt a véleményét, más , logikusan gondolkodó, értelmes emberre is ráakarja erőltetni.”
Szomorú lenne, de nem így van. Nem akarok senkire semmit ráeröltetni csak megvan a véleményem a témáról és elmondtam. A személyeskedést is te kezdted (és folytattad), dehát eddig írtak alapján nem várok el tőled mást.
“...jót nevettem rajta, hogy a feleséged, olyan intézményben dolgozik, amit írtam....akkor jó korán nősülhettél, gondolom, a korai életkor miatt volt hozzá szülői engedély is???”
Hogy hány éves vagyok és mikor nősültem... semmi köze a témához.
Ha megjátszod itt nagy tapasztalt, mindentudó öreget... és vagdalkozol a személyeskedésekkel, akkor a te dolgod, téged minősít.
De... eddig egyetlen érvemre egy fél választ nem kaptam. Ez a szomorú, elvégre aki a gabonakörökről kérdez, az azzal kapcsolatban szeretne választ kapni.
Ja, és a hitgyülekezetes találgatásokat is imádtam. Úgyhogy, ha csak indulataid levezetésére írsz ide, akkor tényleg ajánlanám a feleségem vagy egyik kollégáját. Remélem van TAJ kártyád.
Tovább nem vitatkozom veled, meghagyom Adamskinak, aki tényleg fiatal, de több esze és érdeklődése van, mint a te gabonakőr kutató hosszú-hosszú múltad összesen.
Nem, nem láttam a műsort amit említettél. Nem is gondolom, hogy minden piktogram nem emberi eredetű. Nagy százalékuk fake. Az, hogy valakik elmesélik, hogy így meg úgy ők is csináltak gabonaköröket és a media bevette... legyen nekik.
Azóta a 20 év óta, mióta ezt a műsort láttad, sok minden történt ezen a téren és tényleg érdemes utánanézni.
De, ha azt gondolod, mindegyik egyszerűen magyarázható, olcsó fake... szíved joga.
Tényleg nincs misszionárusi elhivatottságom csak ez egy téma amivel foglalkoztam és érdekel. Elmondom a véleményem vagy ellen érveimet. Ennyi.
mégis csak baj van itt a felfogó képességgel, ahogy látom.
lépkedj vissza az első oldalra, ott ki van fejtve, miként készül VALÓJÁBAN egy gabona kör, és manapság miként készítik, a fiatal lelkes csoportok, ugyanilyen tematika alapján nem csak a gabona köröket, hanem a piktogrammokat , amit azt hiszem épp te emlegettél.
ott van az első oldalon, érdemes elolvasni, és nem a kérdésre válaszoltam???
dehogynem!
a kérdező kérdezte, és én leírtam, az adamski féle kiskamasz a panaszaival csak utána jött, meg te is.
és itt van, hogy ki személyeskedik, olvasgassál vissza ki írt először, és mit, és utána ez a két díszpinty ezen az oldalon,hogy kezdte el írogatni a sületlenségeit, mert nem bírja elviselni, hogy az igazság, néha egyszerűbb, mint gondolná.
"Tényleg nincs misszionárusi elhivatottságom csak ez egy téma amivel foglalkoztam és érdekel. Elmondom a véleményem vagy ellen érveimet. Ennyi."
Jó, csak ne magyarázzatok már hülyeségeket.. a katonaság nem foglalkozik ilyen ökörségekkel, mint a gabonakörök.. max. ha már nagyon nagy felhajtás van, akkor kimennek, úgy tesznek, mintha vizsgálódnának, hogy megnyugodjon a sok redneck, aztán ennyi. Nem veszik komolyan.
#29.
"Jó, csak ne magyarázzatok már hülyeségeket.. a katonaság nem foglalkozik ilyen ökörségekkel, mint a gabonakörök."
Engem egyébként nem nagyon foglalkoztat, hogy figyeli-e a katonaság a piktogrammokat vagy nem, de itt van pár video, hogy azért nem alaptalanok ezek a "hülyeségek"
Hogy melyik, mennyire eltúlzott vagy nem, nem néztem végig őket most, mert már láttam egy tucat ilyet.
Meg a legismertebb ábrák néhánya pont pár méterre egy UK katonai relé állomkástól jöttek létre. Furcsa, hogy ott nem zavarta a katonaságot, hogy az általad említett redneckek döngölték a búzát. Vagy talán olyan gyorsan keletkeztek, amire nem tudtak reagálni... Na mindegy, ez a része a dolognak nem nagyon érdekelnincs nagy jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!