Ti hogyan magyarázzátok meg a gabonakörök keletkezését?
"hogy nem az ufo-k csinálják a gabona köröket.
na mindegy, az igazságon nem változtat, hogy emberek, csinálják."
A való igazság az az, hogy a gabonaköröket a természet hozza létre. Az embernek ebben csak a szépítés, a képek retusálása a szerepe.
Valamikor egy mezőgazdasági helikopter pilótálya figyelt fel a különös jelenségre. Mert Ő madártávlatból szabályos körnek vélte. Aztán rácsapott a média, és már horogkeresztet is mutogatnak a gabonatáblákban. A fiatalok, meg versengenek, hogy ki tud valóságosabb rajzolatot létrehozni a kép és videoszerkesztő programokkal. A történet csupán ennyi. És nem kell különféle meséket hozzáfűzni az ufókutatókkal sem, mert olyan, hogy ufókutató, sem egyesület nem létezik. Az efféle handabanda mesék csak a kisiskolások körében terjednek.
"...írtam, h lelkes gabonakör kutató vagyok, gyakorlatból is."
Lehet, hogy így gondolod, de akkor fura, hogy nem hallottál pl. a BLT Research dolgairól. Akkor nem írnál ilyesmit és talán még lelkesebb kutatóvá válnál.
De ez csak egy kiragadott példa, még egy tucattal lehet bizonyítani, hogy bizonyos piktogrammok (rég nem körök) nem készülhettek a te módszereddel.
"szóval, ebbe nem hiszem hogy neked bármiféle belelátásod lenne, ha jól sejtem, egy kiskamasz vagy egy fiatalkorú ember lehetsz, akiben, most az írásom alapján egy világ tört össze, hogy nem az ufo-k csinálják a gabona köröket. "
Mond, te fogyatékos vagy vagy szándékosan nem olvastad el a linket amit betettem és elsőnek hozzászóltam? Vagy csak simán rosszak a felfogóképességeid? Olvasd el újra, köszi!
Ja, és azt írod kijött a helyi tv, riporterek stb. mikor csináltatok ilyeneket. Linkelheted az újságcikket vagy a tv műsor felvételét. Állok elébe. Ha már akkora híre ment biztos maradt nyoma. Ha 80 évvel korábbi felvételeket, reklámokat, műsorokat meglehet tekinteni a neten, akkor bizony ezt is. Mert eddig ez csak hablaty továbbra is. De ne olyat, hogy habokra linkelsz valamit, hanem támaszd is alá, hogy azt igen ti csináltátok.
Amúgy kicsit vicces, hogy Ley vonalakról beszélsz, de ez meg pont nincs elfogadva a tudományos közösség által, hogy ilyenek lennének. Hmm érdekes.
"a reggeli harmat és pára , ami a gabona érésekor, ált júniusban és júliusban előfordul, vagy eső, megnedvesíti a gabonaszárban lévő rostokat és hajlik törés nélkül."
Ha-ha ez viszont nem igaz.
Felcsaptál már mezőgazdásznak is? Milyen érdekes, hogy néztem már szkeptikus műsort gabonakörökről, de ott a tudományos laborokban is elismerték, hogy törés nélkül nem tudták elhajlítani. Kitették nedvességnek, párának, mikróba is betették hogy felmelegítsék stb. de a hatást nem érték el. Ó, de te biztos okosabb vagy mint azok a tudósok és szkeptikusok voltak.
Szóval: Tény, hogy bonyolult mértani alakzatokat emberek is tudnak készíteni egy éjszaka alatt. Azonban ezt a verziót nem lehet ráhúzni az összes gabonakörre.
Elmondanád nekem ki csinálta az 1600-as években, valamint az 1800-as évek végén, mikor a kutya sem írt ezekről meg nem figyeltek rá? Köszi!
Ja és még valami. Ha az ÖSSZESET pár vadparaszt és csínytevő készíti, elárulnád, hogy a katonaság miért érdeklődik iránta?
George Adamski
Kisfiam!
Ahogy írtam, én már akkor ilyen ábrákat gravíroztam a búzatáblákba, mikor te még, tervezés alatt voltál.Saccolni akartam a korodat, kb huszas éveid elejére teszlek.Az interneten felnőtt generáció, aki azt hiszi minden fellelhető a google-ban...pedig nem, pl a 80-90 es évek újságai, tv műsorai nagy része még digitalizálva sincs, hiszen nincs rá ember, aki ezt a hatalmas adatmennyiséget számítógépre felvinné.
Én mit linkelgessek neked, leírtam, hogy emberek által készített dolgok, meg hogy milyen tényezőket vesznek figyelembe a készítésekor, és ez bizony így vagy a mostani ábráknál is, és ahogy írta itt valaki, nem csak körök lehetnek, más egyéb fajta ábrák, a lényeg a figyelem felketés , mert ennek az ufo iparágnak ez egy jelentős bevételi forrása...
ley vonalak, nincsenek bizonyítva....na most dobtam el az agyam...
ha ennyire felvilágosult internet felhasználó vagy kis fiatalember, akkor a keresőt csak tudod használni, meg angoulul csak beszélsz, ha figyeltél az iskolában és főleg angol nyelvű oldalakon utána olvasol...
még hogy nem lehet ilyet csinálni vagy reprodukálni...ahogy írtam ezt manapság itt európában pár exopolitikához köthető, fiatalokból álló csoport csinálja, hírverésként.Én biztos nem adok neked ajánlólevelet sehova, de ha ennyire érdekel a téma, ahogy én magamnak kitudtam járni az ismeretséget, majd te is megteszed, fiatal vagy még időd van rá, ha jól sejtem.az hogy te milyen műsorokat nézel, és a tv mit ad le, el van döntve a szerkesztők által, azt nézel, ami belefér az adott műsor tematikájába,vagy gondolatai közé.
katonaság miért érdeklődik...ki tudja, hogy manapság mi van ezen a téren, de az tuti, hogy inkább ezek csak hoax mesék a gabonakörök mellé, hogy így meg úgy szupertitkos katonai analizálás meg fekete ruhás emberek voltak ott...meg ki tudja még milyen mese.
a lényeg, hogy emberi kéz, akarom mondani, láb alkotta műremekek ezek.
ki csinálta az 1600as években...na ne nevetess már meg??
hol voltál te vagy én akkor, mit tudsz te arról, hogy mi volt akkor, mit ferdítettek el, vagy mit színeztek ki épp az aktuális tudósítók, vagy tudomisén mik voltak akkor, ha még a bibliát is átszerkesztették akkor szerinted egy ilyen infót, hogy a gabona eldőlt, nem lehet megmanipulálni.
sajnállak, hogy a világodat összedöntöttem, már régóta olvasgatom ezt a fórumot, de ami itt megy, hogy a mai fiatalok, milyen baromságokban hisznek, az még néha engem is meglep.
Az 1600-as évek végéről fennmaradt "Kaszáló ördög" című tanmese szerint egy gazdag hartfordi paraszt (akinek a nevét sem említik), földjén zabot termelt, és be akarta takarítani. A kaszálásra szomszédja a szegény paraszt jelentkezett, de a fösvény gazdag nem akarta kifizetni a tisztes munkáért kért bért, sőt még a nyomottabb árat sem. Ezután kijelentette, hogy előbb kaszáltatja le magával az ördöggel, mintsem a szegény szomszéddal.
Mit tesz Isten (vagy az ördög), éjszaka nagy lángok jelentek meg a mezőn. A gazda azt hitte, hogy tűz pusztítja, de reggelre nyoma sem volt tűznek és az ördög lekaszálta a zabot, kb 6000m2-en (1 és fél acre).
Az UFO gabonakör rajongók szerint ez a mese tökéletes bizonyítéka az idegenek készítette gabonakörök több száz éves jelenlétének.
Lehet, hogy van tapasztalatod saját gabonaköröd készítésében, de általánosságban nem értesz ehhez a témához. Az is teljesen nyilvánvaló, hogy nem is kutattad, úgyhogy a hosszú, lekezelő, kioktató szöveged tényleg nevetséges.
Te arról beszélsz, hogy minden ábra, kivétel nélkül fake. Én meg Adamski pedig arról, hogy, ha van is sok fake, mégis van számos, amelyik eddig meg nem magyarázott módon készült.
Senki nem tudja, hogyan és kik által. SENKI csak aki készítette. Lehet feltételezni katonai kísérleteket, ET-ket, a tudatosság eddig ismeretlen megnyilvánulásait, stb.
És senki sem mondja (legalábbis ép ésszel), hogy az összes "eredeti földön kívüli" és hasonlóak. De aki alaposabban utánanézett, az ép ésszel nem mondhatja, hogy mindegyik fake.
Ha kéred, hogy linkeljek bizonyítékot... nem fogok. Ha érdekel, utánanézel, bár, ha eddig is ilyen szakértőnek adtad ki magad és ezzel ilyen elégedett vagy, akkor úgysem fogsz.
Még csak annyit, hogy az exopolitikát jóval megelőzték a piktogrammok. Én magam is utálom az exopolitikusokat, de sajnos ez rossz magyarázat még, ha 1-1 mai ábránál ők is állhatnak a háttérben.
nemelfogult!
neved, úgy látom nem tükrözi makacs személyiséged, nem ideális névváltoztatás, egy haladó, gondolkodó elmének.
bírom ezt az interneten felnőtt generációt, ül a négy fal között, és azt hiszi mindent tud a világról, mert a google kiadta keresési eredménynek.
szerintem semmit sem tudtok, kiskamaszok vagyok vagy huszonéves fiatalok, akik most próbálgatják magukat, de rossz felé tapogatóznak...ezeknek a jelenségeknek a vizsgálatához, értelem idő, eltökéltség, idő és pénz kell.
úgy látom neked és kispajtásodnak, az adamski adaptációnak mindez nincs meg.írtam, neki is, ajánlólevelet, nem fogk adni, oda, ahol ilyen emberek vannak, de bizony ez nema google, meg az internet lesz...
kis hazánkban ilyen képződményeket, már nem nagyon gravíroznak a búzatáblákba, főleg az egyre szigorodó tulajdonjogot előtérbe helyező törvények miatt, de európa más részei van még rá példa.
te elhiszed azt a sok agymosott oldalon olvasott infót, amit látsz...?
egyszer kétszer írtam is ide régebben, ufo témakörbe is, de rossz látni, hogy itt azt hiszik , h majd este elviszik őket, és megvizsgálják...
tudod, pár ismerősöm az egyetemről ilyen gyönyörű helyen dolgozik, mint pl Elmegyógyító Intézet, na ott akad szép számmal, eltérített, meg ufo sztoris ember.nem akarom, hogy te meg a kis haverod a billentyű zsonglőr, adamski nehogy ilyen helyen kössetek ki, de a valóságtól elrugaszkodott mesékben való hit, előbb vagy utóbb lerombolja az elme tudatosan kontrollálható határait, és utána jön a téboly, ti ketten jó úton jártok ezen az úton.
ahogy írtam, nagyon régen érdekelt ez a gyakorlatban, de viszont hogy a tudatlanok, mint ti ketten, megértsék, leírtam, hogy milyen feltételekkel kerülnek elhelyezésre az ilyen ábrák.
és bizony ahol egy ilyen a világban feltűnik, ott azok a dolgok, amiket először leírtam, hogy a készítők miket vesznek figyelembe, kivétel nélkül teljesül.
a 80-90es években sokat utaztam és nem egy ilyen helyen voltam...európában, szemlélőként, de bizony ott csak civilek voltak, meg pár rendőr, hogy a tömeg nehogy egymásnak essen, hogy kit vigyenek el az idegenek.
se fekete ruhás emberek, se katonaság, meg itt ott egy két parakutató feltűnt, akikkel sikerült is elbeszélgetnem, ezért ajánlottam a kis haverodnak az angol nyelvet, mert így ha majd lesz lehetőségetek elutazni más országba akkor lehet tudtok beszélni olyan illetővel aki ezt a témát tanulmányozta és a gyakorlatból, nem az internet meg a google által.
nem az interneten kell tájékozódni, mert annyi rajta a hoax és fake infó hogy öröm nézni, a valósághoz meg semmi közük.
ez egy üzletág, és mint minden üzletnek,kell marketing, kell gyakorlati bemutatóhely, és kell lelkes támogatókör...nos ez az internet előretörésével és a jobbnál jobb számítástechnikai programok segítségével, tökéletes talaj, hogy olyan extra profitot tudjon generálni, mint pl a film ipar.
a legnagyobb bestsellerek, mindig az idegenekkel kapcsolatos könyvek, ezt senki nem tudja überelni.
és ha megtámogatják pár olyan emberrel, mint a kanadai miniszter, meg van a videómegosztón, még pár ilyen díszpéldány, akkor a siker garantált.
"Ha-ha ez viszont nem igaz.
Felcsaptál már mezőgazdásznak is? Milyen érdekes, hogy néztem már szkeptikus műsort gabonakörökről, de ott a tudományos laborokban is elismerték, hogy törés nélkül nem tudták elhajlítani. Kitették nedvességnek, párának, mikróba is betették hogy felmelegítsék stb. de a hatást nem érték el. Ó, de te biztos okosabb vagy mint azok a tudósok és szkeptikusok voltak."
És akkor az ufók hogyan csinálták? Instant génmódositást hajtottak végre a búzán? :D
"Ja és még valami. Ha az ÖSSZESET pár vadparaszt és csínytevő készíti, elárulnád, hogy a katonaság miért érdeklődik iránta?"
Honnan szeded, hogy a katonaságot akár csak hangyaf*s.z.nyira is érdeklik a gabonakörök? :D Mert azt biztosan tudom, hogy a magyar katonaság ilyen ökörségekkel nem foglalkozik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!