Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel a földönkívüliekben?

Hiszel a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés

Egy indok is jó jönne.

Vagy valaki találkozott-e már? :DDD

2014. febr. 23. 16:41
 81/135 anonim ***** válasza:
46%

"El se olvasom amit írsz... teljesen értelmetlen"

ha elsem olvasod, honnan tod h értelmetlen?

a prekoncepcióid, érteni és ismerni nem akarásod mondatja veled.

akárhogy is. Isten létét megcáfolni nem tudjátok, csak ÉRZELMILEG ELZÁRKÓZNI az igazság elől.

2014. márc. 12. 12:29
 82/135 anonim ***** válasza:
78%
A meteoritosra válaszolj kicsi szívem! Amúgy pedig az nem érv, hogy közmegyegyezés. Ennyi erővel mi itt most megegyezünk abban, hogy hülye vagy, és akkor az is vagy, vagy mi?
2014. márc. 12. 12:30
 83/135 anonim ***** válasza:
78%
Nem hiszek Istenben. Nem elzárkózom tőle, hanem nem hiszek benne. Jó, hogy nem állítod azt, hogy te egy próféta vagy...
2014. márc. 12. 12:31
 84/135 anonim ***** válasza:
78%
És szeretnék még ma választ kapni arra, hogy hogy lehet, hogy találtak már baktériumokat a meteoritkban, illetve, hogy vizet is találtak más bolygókon, amikben éltek baktériumok. Mivel ezek folytatnak anyagcserét, élnek. Mindig is akartam egy ilyen vitát folytatni valami agresszív jehova tanújával, és én nem fogom feladni sosem :D Mert nincs igazad. Lejárt a gondolkodásmódod.
2014. márc. 12. 12:34
 85/135 anonim ***** válasza:
46%

a meteoroknak semmi köze ahhoz amit azzal akarsz bizonítani.

bacik. és???

h jön ide az evolúció, v akár az abiogenezis? élőlény lett a baciból? lehet és lesz belőle? nem.

megfigyelted hogyan "alakul át" (és miért) a baci 1 intelligens lénnyé? évmilliók? ami lehetetlen, mert baromság, az évmilliók alatt is az marad. ne gyere az évek számával.

1 dologot bizonyít a baci a metoron: h baci van a meteoron, mást nem.

de várom a logikai eszmefuttatásod.

ja és a marsi meteoritot, ha arra célzol, épp' a földi körülmények szennyezték be bacikkal. (+ vele kapcsba lépő emberek)

2014. márc. 12. 12:34
 86/135 anonim ***** válasza:
46%

"vizet is találtak más bolygókon"

melyiken? többen is? egyről hallottam, de mint kiderült nem viz... :)

de ha az is lenne, h nem illant el az űrbe? (légkör nélkül) v fagyott meg a -270 fokban?

az élet több és más mint az élettelen anyagok jelenlétének különböző kombinációi. úgyhogy hiába minden erőlködés, élettelen nem adhat életet.

ami vmivel nem rendelkezik, nem adhatja tovább, nem hozhatja létre.

élő csak élőtől származhat, Pasteaur is megmondta...

2014. márc. 12. 12:38
 87/135 Lenore Pein AsamiYuu ***** válasza:

Aqer... Továbbra sem reagáltál az általam írt 4 pont 3.-4. pontjára. Azok tartalmaznak a legérdekesebb információkat.

Úgy veszem észre, hogy itt lassan a téma átvált más irányba, de sebaj.:D

Aqer, amit írtál érveket, inkább végig sem olvasom, mert már az eleje valami hülyeségnek hangzik.

Mondok én valamit a próféciákról, stb-kről is. (De ha megint sz*rsz a két legfontosabb pontra.....) A múltban is már sok haszonleső volt. Egyesek kitaláltak mendemondákat, mások meg tudatmódosító szereket használva "kommunikáltak" valami istenfélességgel.

Lehet, a Biblia esetén is ez volt? Az roppant....khm... Volna.:)

Na, még egy dolog; Te mondtad, hogy élettelen nem szülhet élőt (vagy mi a fene, nem jegyeztem meg pontosan... Mondjuk nem is szándékozom), és tudtommal isten is a maga módján egy élő (!) lény, dolog, vagy mi! Akkor... Őt is teremtenie kellett valaminek. Ez az, ami meggyőzött engem afelől, hogy az isten által való teremtősdi holmi kitaláció.

Ez is része a népbutításnak. Nem esett le ezek szerint.

No, de, az általam írt 4 pont nem a google blogok, stb által vannak megtudva, hanem, mint írtam, több éves kutatás eredménye. Szóval, ezt is vedd figyelembe! Amíg nem teszed meg, addig nem tudlak komolyan sem venni.

2014. márc. 12. 12:41
 88/135 anonim ***** válasza:
100%

[link]

[link]

és még folytathatnám, de még mindig nem válaszoltál...

2014. márc. 12. 12:41
 89/135 anonim ***** válasza:
78%
Attól, hogy nem válaszolsz a kérdéseinkre, attól még azok ott vannak. És mivel nem válaszolsz, úgy gondolom nem is tudsz rá válaszolni.
2014. márc. 12. 12:43
 90/135 anonim ***** válasza:
46%

"Lehet, a Biblia esetén is ez volt? Az roppant....khm... Volna.:)"

azt írod, nem reagálok minden szavadra. igen,mert baromi hosszú lenne a mindre válaszolni, bocs. te viszont nem olvasod el korábbi hsz-eim. tedd meg.

pl. tiruszi jóslat. Jézus bevonulása Jeruzsálembe, stb évszázadokkal előtte meg volt jósolva, részletre menően. nézz utánna.

2014. márc. 12. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!