Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hiszel a földönkívüliekben?

Hiszel a földönkívüliekben?

Figyelt kérdés

Egy indok is jó jönne.

Vagy valaki találkozott-e már? :DDD

2014. febr. 23. 16:41
 121/135 anonim ***** válasza:
51%

"Ez megint nem bizonyíték isten létezésére.Attól hogy még nem értjük az univerzum rejtelmeit meg és nem tudjuk a keletkezésének pontos okát"

mivel az anyag önmagától semmire nem képes, ezért aki létrehozta az univerzumot:

1 - nem anyagi létező (attól független)

2 - intelligens (finomhangolt univerzum ténye ordítja)

nézd, ha Istent kiveszed a képből, a biztos bizonytalanságba jutsz. elkerülhetetlenül. kérdés kérdést, elmélet elméletet követ, de ahogy az ige írja: "kik mindenkor tanulnak, de az igazság ismeretére soha el nem jutnak"

már annak is furcsának kéne lennie számotokra, h nem tudjátok. az elméletek mind megdőlnek, és SOHA egy millimétert sem juttok előre. ennek azért ki kéne benneteket józanítania.

2014. márc. 12. 17:09
 122/135 anonim ***** válasza:
100%

"a mennyben és a pokolban folynak a történések, de nincs idő, ami múlna. örök jelen van. nem mozdulatlanság. nem pause, mint 1 dvd film esetén.2

Na ez kuvára értelmes egy válasz volt.Ember régen azt hitték hogy az égbe van a mennyország és aföld alart a pokol.csak mikor előszőr kiásták az első kutat és felszált az első repülőgép rájöttek hogy nincs is ott semmi.

Egyébként én tudománnyal támasztottam alá még az érzelmeink mivoltát is.Te meg csak egy mesekönyvre hivatkozol amibe ez meg az le van írva!

Még nagyon gyerek lehetsz hogy hiszel a menyben és a pokolban.Elhiheted nincs a halál után semmi és ha létezik is a te istened magasról xarik a fejedre! Ugyan úgy meghalsz és a föld alá kerülsz mint mindenki aztán 1-2 hónap múlva el is felejtenek olyan lesz a világunknak mint ha nem is léteztél volna.Képzeld voltam halál közelben és mire emlékszem a megszünés érzésére a kibaxot nagy sötétségben miként szép lassan semmivé válik az ember tudata ezt nehéz elmagyarázni de majd megtapasztalod remélem azért minél később.Na ez a halál drága barátom.

A fehér fényt meg csak az öngyilkosok látják mikor a vonat elé ugranak.Úgyhogy mindenkinek ajánlom ne menjetek a fény felé!

2014. márc. 12. 17:11
 123/135 anonim ***** válasza:
51%

"De tuti nem teremtette senki ezt előre meg tudom mondani neked!"

ezt az ex cathedra kijelentést! nagyon durva, remélem érzed....

2014. márc. 12. 17:11
 124/135 anonim ***** válasza:
51%

"Egyébként én tudománnyal támasztottam alá még az érzelmeink mivoltát is"

akkor nagyon benézted !!! cannon és ball, az érzelem kéttényezős elméletét javaslom tanulmányozásra.

2014. márc. 12. 17:13
 125/135 anonim ***** válasza:
100%

"már annak is furcsának kéne lennie számotokra, h nem tudjátok. az elméletek mind megdőlnek, és SOHA egy millimétert sem juttok előre. ennek azért ki kéne benneteket józanítania."

Ép ezért írtam hogy még gyerek cibőben járunk az univerzum megértésében!Ezen mit nem tudtál felfogni.Bővebben még csak most kutassuk avilágűrt és a benne zajló eseményeket.És ha fenmarad acivilizált ciónk még sokáig,előbb utőbb úgy is rájövünk hogy jött létre a világegyetem!

Nem haladtunk előre 1 mm sem.Akkor menjél kapálni a földre a traktorok helyet.Ha a gépeink amik megkönnyítik az életünket nem nevezhető haladásnak akkor nem tudom mi nevezhető annak!

De bizonyítékkal támaszd már alá isten létezését pl hozd el az egyik fogát vagy mitudomén.vagy hozzál nekem egy kis tüzet a pokol 13 bugyrábol !

Ember te nagyon be lehetsz szarva a haláltól!

2014. márc. 12. 17:18
 126/135 anonim ***** válasza:
56%

Aper a bibliád meg az isten teremtette a világegyetemet az durva nem pedig az én kijelentésem.

Akkor magyarázd már meg nekem előszőr miért csak a föld teremtése volt benne a bibliába és csak miután felfedézték az emberek ,hogy a világegyetem is létezik és mi is abban vagyunk.Na ezután rögtön átértelmezték a kersztények a vallást és már nem a földet hanem a világegyetemet teremtette isten,pedig eredetileg csak aföld teremtése volt még a bibliában is.Látod ez a durva barátom!Jól bedőlsz azoknak a pénzszedő buz.ik dumájának (papok)!

De köszi jól szórakoztattál már unlak úgy hogy egyek,Légy boldog és higgyél abban amit akarsz és élj a szép kis álom világodban!

2014. márc. 12. 17:24
 127/135 anonim ***** válasza:
51%

"Ép ezért írtam hogy még gyerek cibőben járunk az univerzum megértésében!"

zsákutcában, esszenciális tévedésben vagytok. prekoncepcióitok (a csak a matéria) visz titeket félre.

"És ha fenmarad acivilizált ciónk még sokáig,előbb utőbb úgy is rájövünk hogy jött létre a világegyetem!"

már most tudhatnád, ha az igazságot elfogadnád....

"Nem haladtunk előre 1 mm sem.Akkor menjél kapálni a földre a traktorok helyet."

ez h jön ide? ontológiai kérdésről értekezünk, nem a technikai fejlődésről.

"Ha a gépeink amik megkönnyítik az életünket nem nevezhető haladásnak akkor nem tudom mi nevezhető annak!"

a lényegben nem haladtok előre. pl: ha nem akarod elfogadni (vmiért) h a barátnőd szeret, hiába találod fel akár a spanyol viaszt is, akkor sem fogod érteni a szeretetét. két külön dimenzió.

"De bizonyítékkal támaszd már alá isten létezését pl hozd el az egyik fogát vagy mitudomén.vagy hozzál nekem egy kis tüzet a pokol 13 bugyrábol ! "

finomhangolt univerzum. de mondok jobbat: lépj Vele kapcsolatba. Már vár téged. csak te még ellenállsz.

"Ember te nagyon be lehetsz szarva a haláltól!"

ahogy Pál apostol mondta: " vágyom kiköltözni e testből,és elköltözni az úrhoz"

ez neked félelem? pont h az etaisták fosnak. egyébként ők jogosan.

2014. márc. 12. 17:28
 128/135 anonim ***** válasza:
51%

"Akkor magyarázd már meg nekem előszőr miért csak a föld teremtése volt benne a bibliába és csak miután felfedézték az emberek ,hogy a világegyetem is létezik és mi is abban vagyunk."

"minden általa lett ami lett" - írva van, az h a te kedvedért az uccsó molekuláig ez nincs felsorolva az 1 dolog.

"Na ezután rögtön átértelmezték a kersztények a vallást és már nem a földet hanem a világegyetemet teremtette isten,pedig eredetileg csak aföld teremtése volt még a bibliában is."

helyetted én szégyenkezem!

"kezdetben teremté az eget és a Földet"

eget = univerzumot.

ja és: az univerzum jelentése: uni = egy, versum = szó, vagyis egy szó !!! csak akarta h legen, s lett.

nem ártana olvasni is a bibliát nemcsak a polcon tárolni.

2014. márc. 12. 17:32
 129/135 anonim ***** válasza:
100%

Egy idióta mesekönyv amit mindigis kényük kedvükszerint értelmezték az emberek.Ép ahogy szükség volt rá apénz peszerzéséhez.de szerenycsére a legtöbb embernek már megjött az esze és nem hiszi el azt a maszlangot amit abiblia nevű mesekönyvbe leírtak.itt mindenki ésszerűen a látámasztott mindent a tudomány segítségével te meg egy emberek által írt mese kkönyvből idézgetel ami ráadásúl az évek során sokak ezt azt vetek el és tettek hozzá.Kuva hiteleslek az állításaid.De még mindig nem látom a postaládában isten egyik fogát XD.

Szinte mindegyikünk ugyan azt papolja te vagy az 1 az 1 a 10ból na nem is tudom kinek van igaza a 9 embernek aki racionálisan gondolkodik vagy annak az 1 nek aki egy olyan könnyvből idézget ami tele van ellentmondásokkal és logikátlan állításokkal!

Valami kézzel fogható bizonyítékot írj már le ide isten létezéséről! ja hogy nincsen csak az a vacak mesekönyv amit ugyan úgy emberek írtak.Na látod ez itt abibi.hogy semmi bizonyíték nincs isten létezésére.csak az emberek találták ki!A keresztény vallásnál sokkal régebbi vallások is léteztek csak hát a drága keresztények isten nevébe szinte az összeset eltörőltetteték mert szólt az úr! Ja meg kinyírták azokat akik nem akarták felvenni a vallásukat ez is a bibliában volt benne .Miért csak a szépről kell beszélni,a sok gonoszságot miért nem említi egy pap sem amit elkövettek amúltban isten és avallás nevében.Szóval látod ezért mondtam hogy csak egy mese könyv és mindenki úgy értelmezi ahogy akarja, meg azt tesz hozzá amit akar.

De már tényleg megyek mer dolgom van nem érek rá itt istennen meditálni!

De azért a postaládámat fiygelem és várom hogy kűld el isten fogát vagy a 13 bugyorból egy kis tüzet!

2014. márc. 12. 17:49
 130/135 anonim ***** válasza:
100%

"finomhangolt univerzum. de mondok jobbat: lépj Vele kapcsolatba. Már vár téged. csak te még ellenállsz. "

Ez neked bizonyíték ooo.valami kézen foghatót ha kérhetem!

Próbáltam hívni de nem vette fel a telefont!

Ja meg se vagyok keresztel na most akkor milesz,biztos pokolra jutok :D

Hozzá teszem soha nem is leszek és nem kérek semmit az istenedtől ugyanis soha nem is segített rajtam.

Én leírtam a halálközeli élményemet is és az nem egy mesekönyvből származik szóval valahogy nem láttam se menyországot,se poklot,csak éreztem hogy semmivé leszek,de megúsztam és nem isten miat hanem adokik miat!Ha nem lettek volna orvosok kinyiffantam volna és isten kuvára nem tett volna semmit.ja hogy nem is létezik már el is felejtettem!De szeva légy boldog akis álomvilágodban.Én legalább már nyugodtan fogok majd kinyiffanni és beletörődtem abba hogy a halál avég és szó szerint a vég.De neked ezt nehezebb lesz elfogadni ha majd ráébredsz ahalál pillanatába hogy hoppá nincs semmi és eltünsz minden emlékeddel,tudásoddal egggyüt egy csettintésre!

2014. márc. 12. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!