Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok a Nazca-vonalakról?

Mit gondoltok a Nazca-vonalakról?

Figyelt kérdés

Állítólag úgy 2000 éve készültek a legnagyobb rajz 4.2 km magas, 2 km széles és ne módjátok, hogy hazudok íme egy kép róla [link] A legáltalánosabban elfogadott hipotézis Paul

Kosoktól származik, aki a figurákban és

vonalakban „a világ legnagyobb csillagászati

könyvét” vélte felfedezni. Ezt a nézetet osztja

Maria Reiche is; szerinte a vonalak a csillagok

és csillagképek helyzetét jelzik az év különböző

időszakaiban, és a vetés, aratás íme a forrás... [link] kezdjük azzal, hogy 2000 évvel ezelőtt az emberek nem voltak birtokában semmilyen repülési technológiának gyakorlatilag lehetetlen ilyen nagy méretű rajzokat kreálni márcsak magamból kiindulva is tudom, hogy lehetetlen hisz hivatásos rajzoló volnék, akinek sikerül ehhez hasonló műveket kreálni annak megemelem a kalapomat bár nincsen kalapom csak bézbolsapkám. De mindegy, aki ezeket csinálta fentről kellet néznie a hogy tudja mit csinál, mivel akkoriban nem rendelkeztünk ilyen technológiával arra a következtetésra jutottam, hogy ezeket földönkívül művészek kreálták, de miért is csinálták ezeket nem tudom? magamból kiindulva azt mondanám, hogy földönkívüli huligánok csinálták ezeket a nem mindennapi graffitiket puszta szórakozásból hisz magam is csináltam graffitiket, ha lehetne én is csinálnék a Marson pár firkát egy nagy erejű lézerrel. :-)

2014. febr. 19. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

1. 2000 évvel ezelőtt nem csak repülni nem tudott az ember, de még csak fényképezni sem!

A Marsi firkáláshoz sincs szükséged lézerre,: a kis telóddal lefotózol egy követ, és egy ügyes fotószerkesztő progival átszerkeszted a hátteret, és graffittifikálsz egy ábrát! Csak ne felejtd el aláírni "NASA"!

Ha jó helyen mutatod be, rátalál egy újságíró aki kitalál hozzá egy történetet, és már is kész a marsi civilizáció!

2014. febr. 21. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Földönkívüli huligánok...Megyek aludni,18 óra alvás talán elég lesz hogy ezt elfelejtsem.
2014. márc. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!