Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit gondoltok a Nazca-vonalakról?

Mit gondoltok a Nazca-vonalakról?

Figyelt kérdés

Állítólag úgy 2000 éve készültek a legnagyobb rajz 4.2 km magas, 2 km széles és ne módjátok, hogy hazudok íme egy kép róla [link] A legáltalánosabban elfogadott hipotézis Paul

Kosoktól származik, aki a figurákban és

vonalakban „a világ legnagyobb csillagászati

könyvét” vélte felfedezni. Ezt a nézetet osztja

Maria Reiche is; szerinte a vonalak a csillagok

és csillagképek helyzetét jelzik az év különböző

időszakaiban, és a vetés, aratás íme a forrás... [link] kezdjük azzal, hogy 2000 évvel ezelőtt az emberek nem voltak birtokában semmilyen repülési technológiának gyakorlatilag lehetetlen ilyen nagy méretű rajzokat kreálni márcsak magamból kiindulva is tudom, hogy lehetetlen hisz hivatásos rajzoló volnék, akinek sikerül ehhez hasonló műveket kreálni annak megemelem a kalapomat bár nincsen kalapom csak bézbolsapkám. De mindegy, aki ezeket csinálta fentről kellet néznie a hogy tudja mit csinál, mivel akkoriban nem rendelkeztünk ilyen technológiával arra a következtetésra jutottam, hogy ezeket földönkívül művészek kreálták, de miért is csinálták ezeket nem tudom? magamból kiindulva azt mondanám, hogy földönkívüli huligánok csinálták ezeket a nem mindennapi graffitiket puszta szórakozásból hisz magam is csináltam graffitiket, ha lehetne én is csinálnék a Marson pár firkát egy nagy erejű lézerrel. :-)

2014. febr. 19. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Goku:... Ez sok mindent elárul...
2014. febr. 19. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
És már megint kezdi. :D
2014. febr. 19. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Egy kicsit utánanéztem az EZOtörténelemnek elsősorban kezdjük 404el, akit a reptoidok követnek a sorban majd csak ezek után jön a képbe a 150személyiséggel rendelkező J ügynök nem árt a nyakadba akasztani egy táblát Goku azzal a felirattal, hogy vigyázat közveszélyes az új felhasználók jobb, ha tisztában vannak az itteni körülményekkel. :D
2014. febr. 19. 21:54
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 Érdekes elmélet, csakhogy nekem ehhez semmi közöm. táblát pedig a te nyakadba kellene rakni azzal a felirattal, hogy hoaxgyáros légyszíves moderáld magad nemtom miről beszélsz. :-)
2014. febr. 19. 22:13
 5/12 TappancsMancs ***** válasza:
Nekem fogalmam sincs mik lehetnek, de csillagászati irányokat jelölhetnek. Azt vitatnám hogy fentről kéne nézni a pontos rajzolásához, nem egyszerű de kivitelezhető ez talajszinten is.
2014. febr. 19. 22:54
 6/12 TappancsMancs ***** válasza:
89%
Ha gugliba rákeresel 'Nazca Lines' /képek, látható hogy annyira nem szabályosak. A majom pont úgy néz ki amennyire földön állva is megrajzolható lenne ekkorában.
2014. febr. 19. 22:58
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Amondó vagyok én is, hogy a előtte megrajzolták kicsiben, majd megtervezték, hogy melyik vonal húzásakor melyik irányban mennyi lépést kell tenni, kivitelezhető volt talajszinten is. A gabonakör gyártók is így csinálják (már nem annyira divat gabonaköröket gyártani).

"kezdjük azzal, hogy 2000 évvel ezelőtt az emberek nem voltak birtokában semmilyen repülési technológiának"

Van egy elmélet, eszerint a hőlégballont az ókoriak felfedezték maguknak és közlekedtek akár a kontinensek között is. Ez megmagyaráz sok mindent.

2014. febr. 20. 00:45
 8/12 A kérdező kommentje:
#5 #6 #7 Ezzel megfogtatok tegyük fel, hogy ezeket emberek csinálták akkor mégis minek csinálnak olyan rajzokat, amelyeket csak az égből megtekinthetőek?
2014. febr. 20. 07:57
 9/12 anonim ***** válasza:
90%
Valószínűleg vallási oka volt.
2014. febr. 20. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Így van, például vallási okból. Rajzoltak szép állatkákat, hogy valamely égi hatalmasság gyönyörködhessen bennük. Vagy ilyesmi.
2014. febr. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!