1/13 anonim válasza:
Ezt a kérdést ne gyakorikérdések-re írd ki!Keress más fórumokat,itt csak trollok vannak.Ha jól megfigyeled mindjárt jönnek a barom poloskodikot,kuglófemberek,retoidok voltak írások
2/13 anonim válasza:
Gyakroikérdések már régóta egy trolltanya,itt nem lehet értelmes válasz kapni semmire,szóval a kérdést törölheted.
3/13 anonim válasza:
Írtad hogy milyen fórumot ajánlok.Hátfigyelj én annyira nem vagyok otthon hogy milyen UFO fórumok vannak de 1-2 ismerek,azokat nem ajánlom mert ott meg már "belebolondultak".Ott már ilyeneket írkálnak hogy köztünk élnek stb..Ami lehetettlen..Próbálj olyanokat keresni ahol próbálják ezeket a dolgokat "tudományos" módon megközelíteni.Pl:Tuti hogy 1 ik videó igaz és tényleg egy földönkívüli űrhajó mert az univerzum akkora és annyi értelmes nállunk fejletteb faj létezhet hogy lehet hogy 1x egy űrhajó idetévedt mert épp átutazóban volt..
4/13 anonim válasza:
Szerintem a videók 99.88% -a kamu,tegyük fel legyen 2 eset hogy itt voltak.ÉS akkor mivan?Semmi...
5/13 anonim válasza:
Az, hogy BULLSHIT, mint az összes többi.
6/13 anonim válasza:
és abba bele sem gondolt senki, h nem házon kivül kell keresni a bubust, hanem azon belül?
katonai fejlesztéseket lehet néha látni, nincs ebben semmi sem, olyan ez mint amikor az 50 es években tesztelték azokat a lopakodókat amiket a 70 években elkezdtek használni, akkor is láttak ám mindenfélét az emberek.
8/13 anonim válasza:
"és abba bele sem gondolt senki, h nem házon kivül kell keresni a bubust, hanem azon belül?"
Nyílvánvaló hogy az amerikaikat fejlesztettek egy olyan repülőt ami képpes 1mp alatt 10 mach sebességre gyorsulni
9/13 anonim válasza:
Ja és természetesen a pilóta is túlélte ezt a hatalmas G-t
10/13 anonim válasza:
vannak drónok, amihez csak a vezérlőteremben kell pilóta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!