Egy vakmerő férfitnak sikerül bejutnia a NASA houstoni űrközpontjában a 8-as épület számítógépébe és érdekes dolgokra bukkant mit gondoltok erről?
Állítása szerint csak arra volt kiváncsi, hogy valóban létezik-e a gravitációs motor? Én megértem őt hisz magam is kíváncsi lettem volna erre, de ehelyett rengeteg mappára lett figyelmes fotókat talált egy szivar-alakú idegen repülő tárgyról és sok más fotóval együtt nem volt sok ideje, mert csak 950 kódot tudott feltörni. A nagy felbontású képek kicsinyítése közben
észrevették a behetolást, és az FBI az Interpol bevonásával a hackert is lenyomozta. a vakmerő férfit 70 év börtön fenyegetti Az FBI azonban olyan nyomást gyakorolt a brit kormányra a kiadás miatt, hogy a szteptikusok is gyanút fogtak. Ha ennyire fontos nekik Mckinnon, akkor bizonyára látott valamit, amit nem lett volna szabad. Ez a tény új megvilágításba tette a hacker "bűncselekményét", jóllehet a férfi
semmilyen bizonyítékot nem tudott
kicsenni a NASA komputerépől. mit gondoltok lehetséges, hogy a NASA kapcsolatban áll a földönkívüliekkel, ha igen akkor miért engedig meg nekik, hogy évente több száz állampolgárt raboljanak el majd kísérleteznek azokon ...
Kedves kérdező!
Erről az állítólagos bejutásról van valami konkrét bizonyíték, hír, közlemény, vagy csak valaki posztolta fészbúkon?
Ha linkelsz, légyszi ne valami kamuhírportált válassz forrásnak.
Azt, Goku:, hogy idiótaságokat írsz.
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__parapszichologia__53..
Ezt a kérdést is, meg a fentit is szó szerint copyztad le valamelyik idióta honlapról. A "szteptikusok" pedig köszönik, továbbra is jól vannak.
#2 azért nem linkeltem, mert nem akarok reklámot csinálni állítólag szabályellenes íme a link... [link]
#1 Már több száz beszámoló érkezett az ufokkal kapcsolatban katonák, civilek állítják, hogy igenis földönkívülieket láttak és a kormány titkolja ezek létezését, és szerinted mindenki hazudik? nem hinném ezt a cikk is jól bizonyítja.
#3 nem ismerem a paranormal-t még teljesen új vagyok
#4#5 toplistás névtelenke fogalmam sincs miről beszélsz milyen interjút?
UFÓK nyílván vannak, a hülye is tudja, csak a kormányoknak nem áll érdekükben elismerni mert a kapcsolatot és előnyeit csak maguknak akarják kisajátítani.
Olyan agybefolyásoló technikákat kapnak az idegenektől cserébe, melyel biztosíthatják a hatalmukat a tömegekek hipnotikus állapotában tartására. Olyan ostobaságokkal foglalkoztok, mint milyen gagyi mobilra gyűjts, közben napi szinten vegetálsz, amikor az ország mezőgazdasági kapacitása 3x ennyi ember bőséges eltartására elegendő !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!