Egy vakmerő férfitnak sikerül bejutnia a NASA houstoni űrközpontjában a 8-as épület számítógépébe és érdekes dolgokra bukkant mit gondoltok erről?
Állítása szerint csak arra volt kiváncsi, hogy valóban létezik-e a gravitációs motor? Én megértem őt hisz magam is kíváncsi lettem volna erre, de ehelyett rengeteg mappára lett figyelmes fotókat talált egy szivar-alakú idegen repülő tárgyról és sok más fotóval együtt nem volt sok ideje, mert csak 950 kódot tudott feltörni. A nagy felbontású képek kicsinyítése közben
észrevették a behetolást, és az FBI az Interpol bevonásával a hackert is lenyomozta. a vakmerő férfit 70 év börtön fenyegetti Az FBI azonban olyan nyomást gyakorolt a brit kormányra a kiadás miatt, hogy a szteptikusok is gyanút fogtak. Ha ennyire fontos nekik Mckinnon, akkor bizonyára látott valamit, amit nem lett volna szabad. Ez a tény új megvilágításba tette a hacker "bűncselekményét", jóllehet a férfi
semmilyen bizonyítékot nem tudott
kicsenni a NASA komputerépől. mit gondoltok lehetséges, hogy a NASA kapcsolatban áll a földönkívüliekkel, ha igen akkor miért engedig meg nekik, hogy évente több száz állampolgárt raboljanak el majd kísérleteznek azokon ...
Azt állította ez az ember:
" A fotók között sok volt az ismerős, de a legutolsó kép volt a legérdekesebb. Ezen egy szivar formájú repülő tárgy volt látható, de nem tudtam letölteni, mert pont akkor szakították meg a vonalat."
Ha látta azt az utolsó képet, akkor már a gépén kellet, hogy legyen, máskülönben nem tudta volna megnézni. Ha pedig így már a gépén volt, akár fel is tehette volna a webre. De nem, állítólag nem tudta letölteni. Akkor hogy is nézte meg azt a bizonyos szovar alakú ufót ábrázoló képet? Sehogy.
" Az egyik mappának ez volt a címe: Földönkívüli tisztek. Az ebben lévő nevek és rangok az amerikai légierőhöz tartoztak. Ezek közül több megmaradt az emlékezetemben, és kutatni kezdtem, de egyikre se bukkantam rá, az adatbázisokban"
Mert mappákban tárolták ezeket a neveket, mint a filmekben? Nem.
A személyzeti adatokat adatbázisokban szokták tárolni a kezdetektől fogva, nem pedig a fájlstruktúra egyik mappájában. Erről ennyit.
Aki ezt a történetet kitalálta, nem volt egy számtech zseni, de ez így szokott lenni.
4-es vagyok, vagy ahogy eltaláltad, névte2en. Rengeteg interjút adott. Tudni, hogy mi van vele. Állítólag vlogot is vezet, keress rá Youtube-on. Az pedig, hogy miért akarja az Egyesült Államok, érthető. Idézek a Wikipédiáról:
"mivel azzal vádolják, hogy 2001-2002 között 97 amerikai katonai és NASA-gépet tört fel."
Ha ennyi gépet tört fel, még a saját elmondása szerint is, akkor min csodálkozol? Amúgy is, az eset 2003-ban történt, és azóta nem adták ki az államoknak. Nem egy újkeletű hír, és nem is lepett meg túl sok embert, maximum azokat, akik már arra is felkapják a fejüket, ha valaki kiejti azt, hogy UFO.
Akit egyébként érdekel az illető:
BÁr az angol nyelvű cikket jobban ajánlom, az egy kicsit átfogóbb. Goku:, te pedig az okoskodásod helyett inkább nézz utána a dolgoknak.
névte2en
Egy interjúrészlet vele:
- The Americans have a secret spaceship?
- I guess so,
...
- What were the ship names?
- I can't remember,- says Gary. I was smoking a lot of dope at the time. Not good for the intellect.
“...az FBI jól eltusolta az ügyet, mint látod az eset 2010-es azóta kitudja mi történt McKinnonval.”
Ezt egyszerű megnézni a googleban, több cikk is van róla.
“Olyan agybefolyásoló technikákat kapnak az idegenektől cserébe, melyel biztosíthatják a hatalmukat a tömegekek hipnotikus állapotában tartására.”
Az idegenektől cserébe... ez már olyan lett mint egy mantra. Miért kellene ilyesmi tőlük ( és hol a bizonyíték, hogy ez a “csere” megtörtént??) mikor a szimpla emberi manipuláció (pl. TV és más mediék) is megteszi.
A kérdés végére válaszolva: nem hiszem, hogy a NASA kapcsolatban lenne földönkívüliekkel. De mondjuk, ha mégis, akkor sem az ő engedélyüktől függene, hogy azok mit és hogy csinálnak.
" A 10-esnek igaza van! Erről az ügyről még nem tudtam eddig, de úgy általában véve, mindenekelőtt abból kell kiindulni, hogy a NASA-t, és egyben az amerikai kormányt kik irányítják. Egyes idegen fajok technikákat adnak, vagy adtak át ezeknek a felső köröknek, és így jött létre a megállapodás, hogy az idegenek bizonyos célokra embereket raboljanak el. Végül nem tudom, hogy mi lett ebből az egészből, de elképzelhető, hogy az idegenek megszegték a megállapodást, és sokkal több személyt térítettek el, mint amennyiről szó volt. Ez már egy igen régi téma."
Ezt te mégis honnan a jó istenből veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!