Mennyire volt J. Allen Hynek, Ph. D. munkássága meghatározó korunk UFO kutatói számára?
J. Allen Hynek, korunk első olyan UFO kutatója, mely előzőleg csillagászként dolgozott és részt vett államilag finanszírozott UFO kutatásban:
Mi az ami még hiányozna az életművéből ? Mi a véleményed róla és amit képviselt? Elveiről?
Az egy csaló sarlatán az igazi 'J' én vagyok az interneten próbálom fenntartani azt a látszatot, hogy egyedül vagyunk a földön megvédem az itt élõ földönkívülieket. ez plágium elcsórta a névjegyemet lásd: az interneten használt névjegyeim: Goku, J Ügynök, Jigsaw, Kókler, ezek a nevek le vannak védve kizárólag az én tulajdonomat képezik, ha találkozol bárhol az interneten ezekkel a. névjegyekkel tudd, hogy én vagyok, de ne mondd el senkinek!
Üdv, J
A 404-et kihagytad, az is te voltál.
Hynek munkásságát nem ismerem, de biztosan nagyon ügyesen kutatta az ufo-kat.
"Hynek munkásságát nem ismerem, de biztosan nagyon ügyesen kutatta az ufo-kat."
Sajnos ezzel legtöbben legfeljebb csak így vannak, mert magyarul alig van info róla. Pedig a szkeptikusok felé is több hitele lenne az ufo dolognak, ha ismernék ezt az embert és riportjait, könyveit. Talán azért is, mert csillagász volt, szóval biztos, hogy a Vénuszt nem nézte ufonak:)
Anyagot róla amúgyis inkább az talál, aki direkt keresi.
Bármilyen komoly információi, kutatási eredményei is vannak Hynek-nek, még mindig hit kérdés a téma.
Az átlagembereknek és a szkeptikusoknak már az is feltűnhetne, hogy egyes államok komolyabban foglalkoznak a témával.
Ha holnap a híradóban bemutatnának egy egyértelmű bizonyítékot a földönkívüliek létezésére, például egy kisebb űrjárművet, akkor az embereknek egy jó része csak legyintene, hogy egy nagy hoax.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!