Van itt vki, aki résztvett Alen Carr leszoktató csoport terápián? Mi volt? Leszokott? Nehéz volt? A pénz visszafizetési garancia nem kamu? Mivel bizonyítod, ha neked nem vált be, h visszafizessék az árát?
Figyelt kérdés
most jelentkeztem be egy csoportba, de mivel a könyv után nekem semmi változás nem volt, félek, h nem vagyok az a típus, akinél ez bejöhet (persze közben nagyon reménykedem is, hátha mégis működik). Ezért fontos lenne tudnom, h nem csak reklámfogás-e a pénz visszatérítési garancia, ha 3 hónapon belül mégsem sikerülne leszokni. LÉgyszi csak azok írjanak, akik konkrét választ tudnak, találgatásokat hagyjuk2014. jan. 3. 18:47
1/4 anonim válasza:
miért nem hívod fel a szervezőket, és kérdezed meg?
2/4 anonim válasza:
Egyik ismerősöm elment, és azóta se szívja. De ha elolvasod a "Leszokni a dohányzásról? Így könnyű." könyvét az is bevállhat. Nekem bejött. Azóta se dohányzom. Logikus érveket sorakoztat fel. És nem elrettent sok idióta képpel ami amúgy se használna. Remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
Én Allen Carr-Könnyű úton leszokni a dohányzásról hangoskönyve segítségével szoktam le. Zsinórban meghallgattam a 3 órás hanganyagot és utána elszívtam az utolsó szál cigimet. 7 évig cigiztem, és már 1 éve és 9 hónapja nem dohányzom! :) Én csak ajánlani tudom!
4/4 anonim válasza:
Én is leszoktam, de a könyvvel, mindenképp azt próbáld meg, ha nem sikerül, még mindig elmehetsz a szemináriumra...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!