Allen carr cigiről leszoktató szemináriumnál tényleg visszafizetik az árát, ha nem szoksz le? Tuja vki, h ez igaz-e? Hogy működik ez?
Bocs, ha pocsékolom az idődet, de amikor én leszoktam Allen Carr módszerével, még nem volt csoportterápia, ilyenen nem vettem részt. Ennek 3 éve. Előtte már többször leszoktam, de mindig visszaszoktam, mert nem értettem, hogy miért dohányzok. Azt javaslom, hogy olvasd el a könyvet még egyszer alaposan. Szerintem senki, és semmiféle terápia nem segít, ha nem tisztázod, illetve nem tudatosul benned az alábbiak:
1. Van-e motivációd a leszokásra? - Nekem volt, mert éreztem az egészségkárosító hatását.
2. A nikotin hatásmechanizmusának megértése. - A könyv segített megérteni azt az ördögi kört, amit a nikotin bevitele és hiánya hoz létre.
3. A nikotinelvonás tünetei nem annyira szörnyűek és hosszan tartóak, mint gondolod. - Ha egy kicsit mazochista vagy, végezhetsz közben önmegfigyelést, hogy szenvedsz a nikotinhiánytól, ami persze inkább lelki szenvedés, mint testi. Azután, úgy 3-4 nap után élvezheted, hogy nem is annyira hiányzik már, és mintegy megszabadulásként éled meg egy rabság alól.
Ha ezeket felfogtad és mégsem megy magától, akkor szerintem megéri a tanfolyam.
jogos.. vsz az lesz, csak elég cink sztem ezen rugózni, még azt hiszik, h vmi szélhámos vagyok és nincs kedvem így beavatni őket az anyagi szitumba
szóval azért még mindig remélem, h akad itt vki, aki többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!