Miért nem adják vissza a pénzt a h&m westendben mikor rajta van a blokkon hogy 30 napon belül visszafizetik a vételárat? Vásárolj most dönts késöbb ki van írva, az összes hmben így kell lenni mint ahogy svédországban is van.
Kösz. Be fogom jelenteni őket. Amit linkeltél ott is le van írva. Erre a kiscsaj azt mondja csak hibás áru arát adjuk vissza. És hogy max. Feltólti egy kártyára.a blokkon meg világosan le van írva hogy visszaadják a pénzt. És kinn laknak rokonaim Stocholmban ott pl akarmennyit visszavihetsz kedvsek mosolyognak hisz ez az arculatokhoz tartozna hogy otthon próbálhasd fel és ők adják a 30 napot.ez kb olyan mintha a mekiben sem azt kapnád ami le van írva. Fel vagyok háborodva hogy elcsesztek a napom és még én éreztem megalázva magam hogy számon kérik miért is hoztam vissza . Természetesn egy cimkés eredeti állapotban lévő ruhárol van szó.
És a kiscsaj mondja nekik ezt adta ki a manager hogy nem adhatják vissza. Akkor minek írják rá? Komolyan annyira felidegesitettek. Fogyasztóvédelemhez is elküldöm a blokkjukat meg az esetet és amit kinyomtattam a honlapról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!