Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem adják vissza a...

Miért nem adják vissza a pénzt a h&m westendben mikor rajta van a blokkon hogy 30 napon belül visszafizetik a vételárat? Vásárolj most dönts késöbb ki van írva, az összes hmben így kell lenni mint ahogy svédországban is van.

Figyelt kérdés
Hol van a központjuk ahova be lehetne ezt jelenteni?
2013. júl. 5. 22:56
 1/4 intrepid ***** válasza:
A GOOGLE a barátod. [link]
2013. júl. 5. 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Kösz. Be fogom jelenteni őket. Amit linkeltél ott is le van írva. Erre a kiscsaj azt mondja csak hibás áru arát adjuk vissza. És hogy max. Feltólti egy kártyára.a blokkon meg világosan le van írva hogy visszaadják a pénzt. És kinn laknak rokonaim Stocholmban ott pl akarmennyit visszavihetsz kedvsek mosolyognak hisz ez az arculatokhoz tartozna hogy otthon próbálhasd fel és ők adják a 30 napot.ez kb olyan mintha a mekiben sem azt kapnád ami le van írva. Fel vagyok háborodva hogy elcsesztek a napom és még én éreztem megalázva magam hogy számon kérik miért is hoztam vissza . Természetesn egy cimkés eredeti állapotban lévő ruhárol van szó.

És a kiscsaj mondja nekik ezt adta ki a manager hogy nem adhatják vissza. Akkor minek írják rá? Komolyan annyira felidegesitettek. Fogyasztóvédelemhez is elküldöm a blokkjukat meg az esetet és amit kinyomtattam a honlapról.

2013. júl. 5. 23:25
 3/4 Gábor 27 válasza:
Velem meg 10 forint miatt cirkuszolnak amiért nem vásároltam le a Westend H&M ben de mondja már meg 10 ft ért mit tudok venni ?? Érdekes más üzlet vissza tud adni ajándék utalványból csak ők nem ?? Ők ragaszkodnak a levásárláshoz ..
2015. jan. 5. 18:11
 4/4 Gábor 27 válasza:
Mert csalók és simlisek azért ilyeneket messzire elkerülni ..
2015. jan. 5. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!