Mitől lesz valaki UFO szakértő? (tovább lent)
UFO = Azonosítatlan Repülő Tárgy
Na már most, hogyha ufo, akkor nem ismerjük, azonosítatlan..eddig gondolom tiszta. De onnan kezdve, hogy valaki ismeri, már nem az. Ellenkező esetben pedig nem lehet szakértő, hisz nem ismeri, ő sem tudja mi az.
Vagyis paradoxon:)
Az én időmben nem beszélt így a másikkal nem vagyok hajlandó válaszolni rám nézve sértő megjegyzésekre. nem fogom megszegni az oldal szabályzatot "A gyűlöletkeltésért, mások
sértegetéséért, provokálásért,
vállalkozásod, weboldalad
reklámozásáért, trágárkodásért,
rasszista írásokért, több kérdés
ugyanazokkal a válaszokkal történő
végigspameléséért, közízlés
megsértéséért kitiltás jár, így ilyen
válaszokat ne írj!"
Tudom én, hogy mire megy ki a játék nem is válaszolsz a kérdésre csak gúny
megjegyzesekkel utalsz a személyemre a humor.kategóriát emlegetve, és megkerülve a szabályzatot nem is vártam mást egy ilyen válaszadótól. a humor kategória egy külön témakör, amelyben én bizony nem jeleskedem. és tudd meg, hogy bizony a hozzám hasonló embereknek joga van "HINNI" és nézeteit vallania anélkül, hogy megkülönböztetés érné..
Valaki nagyon mérges lett ...
Az a nagy gond,hogy te a nézeteidet, meg a történeteidet nem hiszed, hanem kijelented.Ezzel még nem is lenne baj, de kérlek ne hülyíts mindenkit ezekkel "az ufók évezredek óta köztünk élnek" dologgal.Ha már ilyen bőszen sulykolod a teóriáidat akkor mutass már valami bizonyítékot,ami lehetőleg nem egy 5km-re lévő fénygolyó vagy egy 80 éves skizofrén beszámolója,hogy őt elrabolták ... Az oldal amit belinkeltél pedig egyenesen nevetséges, már ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!