Na már most, hogyha ufo, akkor nem ismerjük, azonosítatlan..eddig gondolom tiszta. De onnan kezdve, hogy valaki ismeri, már nem az. Ellenkező esetben pedig nem lehet szakértő, hisz nem ismeri, ő sem tudja mi az.
És ez miért ilyen nagy cucc . mindenki tudja, hogy az UFO (azonosítatlan repülő objektum). De ennek ellenére az idegenek oly.annyira valóságosak, mint te vagy én. léteznek idegenek én nem is egyszer tanúja voltam ilyen eseménynek. Bp-n is december 31-én egy tucatnyi ember azt a különös fényjelenséget én is ott voltam, ahhoz mit szólsz?
2014. jan. 5. 13:34
2/26 A kérdező kommentje:
Nem ismered a fényjelenség forrását. Kár lenne belemagyarázni bármit is.
2014. jan. 5. 13:38
3/26 anonim válasza:
Látod, hogyan: mint az első. Ő is szakértő!
2014. jan. 5. 13:41
4/26 anonim válasza:
Több ember is beszámolt a jelenségekről nem hinném, hogy földi eredetűek lennének ilyen légi mutatványokra egyetlen földi repülõgép sem képes hirtelen megjelennek a semmiből és eltűnnek legtöbbször valamilyen energia.ként írják le őket nem hinném, hogy bármely ország képes lenne ilyen gépeket létrehozni máskülönben bevetné őke a légierő, hadsereg, stb. és nem természeti jelenségek, ha megnézed a mozgásukat magad is rájössz.
2014. jan. 5. 13:51
5/26 anonim válasza:
Lehet,hogy te már tanúja voltál ilyen eseménynek, de engem még el is raboltak, tök fasza az űrhajójuk van jakuzzi meg minden.Egyébként kedves kérdező, ilyen alapon nagyjából bármibe bele lehetne kötni, a halászlében sincsen halász akkor miért így hívják?? ...
2014. jan. 5. 13:56
6/26 James T. Kirk válasza:
És mi van akkor, ha azok a jelenségek mégiscsak földi eredetűek? Mármint olyan technológiát tesztelnek, amit nem tárnak nyilvánosság elé...lehet ilyesmi is...
Vagy valójában a jövőből visszajönnek az emberek akik már fejlettebbek és valójában nem földönkívüliek. Hm?
2014. jan. 5. 14:13
7/26 anonim válasza:
Az időutazás nem lehetséges #5 ahogy láttam tõled nem érkezik normális válasz nem értem a szkeptikusokat miért ilyen elvakultak? pedig a válasz egyértelmű katonák, filozófusok, professzorok, civilek, állítják azt, hogy igenis léteznek idegenek megtették az első.lépéseket a katonák sokszor számolnak be ehhez hasonló eseményekről. olvastam olyan cikket, ahol Paul Hellyer állítja, hogy a földön három különböző fajjal tartják a kapcsolatot. az emberiség tudta nélkül..
Kérdező, aki bizonyítékok után kutat az a végén megtalálja azokat, ha nem vagy elvakult az idegenek.felé magad is rájöhetsz az igazságra a földönkívüliek többezer éve jelen vannak a történelemben a piramisok a különböző.Istenségek a feljegyzett dokumentumok civilek vallomásai. arra utalnak, hogy az idegenek jártak a földön. [link] gondolom te is hiszel abban, hogy az univerzumban léteznek idegen fajok butaság lenne azt feltételezni, hogy mi vagyunk az egyetlen intelligens faj az univerzumban képzeld el hogyha képes lennél utazni a világok.között nem lennél kíváncsi egy másik fajra? gondolkozz hiszen mi emberek is tanulmányozzuk az állatokat a tudósok kapva kapnának egy ilyen lehetőségért, ahol tanulmányozni lehet egy idegen civilizációkat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.